Logo op arm bij nieuwe bedrijfskleding

Fotografie-reizen.nl gaat nieuwe bedrijfskleding aanschaffen. Opvallend daarbij is dat het logo over de hele lengte van de arm geplaatst wordt. Geen logo op de rug dus, waar de fotorugtas het zicht op het logo ontneemt. En ook geen klein logo voor op de borst.

Over het waarom zegt Yolanda Wals: “Als fotografen denken we altijd creatief. Niet alleen met fotograferen, maar ook op andere vlakken. Dus willen we iets anders dan gebruikelijk. De opties waren voor ons het logo over de volle lengte van de linkerarm of van boven naar beneden op de linker voorzijde van de kleding.” De bedrijfskleding heeft een vrolijke rode kleur, terwijl het logo er in wit op komt.

Op Facebook werd een filmpje geplaatst met proefkleding. Bij de hoody zat het logo op de arm en bij de polo en de jas over het voorpand. Gevraagd werd aan onze ‘likers’ waar zij de voorkeur aan gaven. Veel mensen reageerden. Niet alleen via Facebook zelf, maar ook persoonlijk richting fotografe Yolanda Wals. Unaniem werd gekozen voor het logo op de arm.

“Als Fotografie-reizen.nl zijn we blij dat zoveel mensen met ons mee hebben willen denken”, zegt Yolanda Wals. Binnenkort is zij in de nieuwe bedrijfskleding te bewonderen tijdens de Praktijkdag Fotografie op zaterdag 1 juli en vervolgens tijdens het Fotoweekend Ameland op 15, 16 en 17 september 2017.

Bevalt onze website? Dan wil je vast op de hoogte blijven! Laat je gegevens achter.

We hebben regelmatig blogs met interesante fotografietips en brengen jou op de hoogte van nieuwe data van fotoreizen en fotocursussen. Dus je mist niets meer.

Bedankt voor jouw inschrijving. We houden je op de hoogte!