Datum:

Prijs: € 35,-- p.p.

Heb je de basiscursus Photoshop Elements gevolgd, maar ben je nog niet uitgeleerd? Dan is de workshop Photoshop Elements voor Gevorderden misschien iets voor jou. In deze workshop van één avond leer je hoe je zelf kaarten kunt ontwerpen, zoals kerstkaarten of felicitatiekaarten, uitnodigingen, flyers en ander foldermateriaal. We werken tijdens deze workshop ‘in lagen’ en plaatsen verschillende foto’s, plaatjes en teksten over elkaar heen, waarna we alleen die gedeelten zichtbaar maken, die we daadwerkelijk in beeld willen hebben. De gevorderde technieken die we op deze avond leren zijn heel breed toepasbaar en dus niet alleen voor het maken van kaarten, posters en flyers.

Inbegrepen:
  • Cursus handleiding Adobe Photoshop Elements voor gevorderden
  • Thee / Koffie / Chocolademelk
  • Iets lekkers tijdens de pauze

 

Wat onze cursisten zeggen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Margreet Postma Delfzijl

Ik heb meerdere workshops bij Yolanda gevolgd en ben zeer enthousiast. De sfeer is goed en Yolanda neemt voldoende tijd om je advies te geven en mocht je later nog vragen hebben, kun je ook bij haar terecht.

Carla Voort Ten Boer

Fotografie is een hobby, die verslavend kan zijn. Maar soms loop je vast in gewoontes en kom je niet verder. Na een fotobewerkingscursus en/of  een workshop bij vakvrouw Yolanda Wals, worden je foto’s direct naar een hoger plan getild door praktische tips. Ik heb het niet alleen als leerzaam ervaren , maar vooral ook erg leuk en gezellig!

%d bloggers liken dit: