Datum: 28 oktober 2018
(3 uur)
Tijd: 8.00 uur 
Plaats: Ekenstein Appingedam

Prijs: € 35,-- p.p.

Herfst heeft altijd iets magisch. De wereld kleurt ineens heel anders en ziet er vaak sprookjesachtig uit. Bladeren aan de bomen hebben schitterende kleuren, variërend van geel naar bruin. Paddestoelen schieten uit de grond en nevel en een laaghangende zon geven het herfstbos een betoverende uitstraling. Echt een moment om er met de fotocamera op uit te trekken.

Bij de workshop herfstfotografie gaan we het herfstbos in. We beginnen rond zonsopkomst, zodat we hopelijk een mooi laag schijnend zonnetje door de geel/bruin gebladerde bomen heen zien schijnen. Daarna gaan we op zoek naar paddenstoelen, mooie herfsttakken en ander herfstmateriaal. We maken mooie landschapsfoto's, maar gaan ook aan de gang met macro-fotografie. Heb je de beschikking over een macrolens dan is dat mooi, maar niet noodzakelijk. Ook met een standaardlens kun je mooi dichtbij-opnamen maken tijdens deze workshop herfstfotografie.

Fotograferen in het bos vergt enige kennis van diafragma, sluitertijd en iso. Een bos is vaak donker, waardoor foto’s achteraf soms tegenvallen: te licht of bewogen! Hoe dat komt en hoe we een herfstbos wel goed op de foto krijgen, leer je tijdens deze workshop herfstfotografie. De workshop herfstfotografie sluit goed aan op de basiscursus fotografie.

Deelnemers bezig tijdens de Workshop Herfstfotografie Een bruggetje met erachter gekleurde herfstbomen tijdens de workshop herfstfotografie Close-up van gele Paddestoelen - workshop herfstfotografie

Inbegrepen:
  • Handleiding herfstfotografie
  • Thee / Koffie / Chocolademelk
  • Koek

 

%d bloggers liken dit: