Datum: Winter 2017 / 2018 (3 uur)

Prijs: € 35,-- p.p.

Rijp aan de bomen, schaatspret, besneeuwde landschappen, een laagstaand warm winterzonnetje… De winter heeft iets magisch. De Hollandse winter kan erg mooi zijn. Helaas hebben we niet elk jaar ideale omstandigheden om mooie winterfoto’s te maken. Maar als we dan een keer winterweer hebben, moeten we er ook van profiteren. Toch vallen de foto’s achteraf vaak tegen. Sneeuw is niet mooi wit, maar heeft een vieze grijze of blauwe waas over zich. Wat is hier de oorzaak van en hoe maak je wel goede winterfoto’s? Dat leer je tijdens de unieke workshop winterlandschap. We beginnen al vroeg in de ochtend, zodat we ook de zonsopkomst mee maken. Tijdens het ‘magisch uurtje’ geeft de zon een mooie goudgele gloed over het winterse landschap. En met een beetje mazzel hebben we ook nog mooie mistvlagen boven het landschap.

Deze workshop Winterfotografie vindt alleen maar plaats als de winterse omstandigheden goed zijn. Mocht de winter zich aandienen en de workshop doorgaan, dan krijg je vlak van tevoren bericht. Op dat moment kun je uiteraard nog beslissen of je wel of niet mee gaat.

Winters plaatje met sneeuw van Bierum - Workshop Winterfotografie De opkomende zon boven het water van Bierum met op de achtergrond een besneeuwde dijk - workshop winterfotografie Hekje in de winter in Termunten

Inbegrepen:
  • Cursushandleiding winterfotografie
  • Thee / Koffie / Chocolademelk
  • Koek

 

Wat onze cursisten zeggen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Margreet Postma Delfzijl

Ik heb meerdere workshops bij Yolanda gevolgd en ben zeer enthousiast. De sfeer is goed en Yolanda neemt voldoende tijd om je advies te geven en mocht je later nog vragen hebben, kun je ook bij haar terecht.

Carla Voort Ten Boer

Fotografie is een hobby, die verslavend kan zijn. Maar soms loop je vast in gewoontes en kom je niet verder. Na een fotobewerkingscursus en/of  een workshop bij vakvrouw Yolanda Wals, worden je foto’s direct naar een hoger plan getild door praktische tips. Ik heb het niet alleen als leerzaam ervaren , maar vooral ook erg leuk en gezellig!

%d bloggers liken dit: