Photoshop: cursus fotobewerking

Leer je foto’s bewerken in Photoshop

Photoshop: Cursus fotobewerking

Leer je foto’s bewerken in Photoshop

Datum: 30 mei 2024
Cursusduur:
9.30 tot 17.00 uur (inclusief lunch)
Fotograaf: Yolanda Wals
Locatie:
Zeist

Prijs: 149,- per persoon

Cadeaubon Fotografie-reizen

Op zoek naar een cadeau met een klik?
Geef de fotografie-reizen.nl cadeaubon!

Mislukte foto’s bestaan niet meer

Fotograferen is leuk, maar soms vallen de resultaten achteraf toch tegen. Je hebt de zaken net even anders gezien, dan de camera heeft vast gelegd. Jouw foto’s zijn te donker, te licht of niet fris genoeg. Het gebouw loopt spits toe of de horizon staat scheef. Kleine problemen, die via een fotobewerkingsprogramma in de computer, gemakkelijk te verhelpen zijn. Na afloop van de cursus Adobe Photoshop ga jij nog enthousiaster fotograferen, omdat je weet hoe je foto’s in de computer opknappen. Zelfs foto’s die op het eerste gezicht mislukt lijken!

Veel verschillende technieken bij cursus Adobe Photoshop

Onderwerpen die in de cursus Photoshop aan bod komen zijn basisprincipes als aanpassen van de densiteit, kleurcorrecties en uitsnijden van foto’s. Maar ook gevorderde technieken als  RAW-bewerkingen, doordrukken/tegenhouden, verscherpen en delen van een foto selecteren en bewerken. Ook leer je lenscorrecties, rechttrekken en dat wat men altijd onder ‘Photoshoppen’ verstaat, namelijk het wegwerken van oneffenheden in foto’s, zoals een puistje in het gezicht. Je gebruikt Adobe Photoshop.

Je werkt op je eigen laptop (of geleende laptop) en doet tijdens de cursus Adobe Photoshop meteen alle handelingen mee. Daardoor raak je direct vertrouwd met het programma.

In een hele dag ontdekken hoe je foto’s kunt bewerken? Doe dan mee!

  • Begeleiding en uitleg door een fotograaf
  • Naslagwerk cursus Fotobewerking Adobe Photoshop
  • Thee / Koffie
  • Koek
  • Lunch