Fotoreis Valencia – fotostedentrip

Struin samen met een fotograaf door de oude steegjes of zet de futuristische stad Ciutat y de las Artes op de foto.

Fotoreis Valencia – fotostedentrip

Struin samen met een fotograaf door de oude steegjes of zet de futuristische stad Ciutat y de las Artes op de foto.

Minimum aantal deelnemers: 6
Per datum: 2 groepen van 6-7 deelnemers

Datum: 29 september t/m 3 oktober 2024
Fotografen: Erwin Kessing

Elke reis is boekbaar tot 1 maand voor vertrek, daarna op aanvraag!

Prijs: 1549,- p.p.
(inclusief vluchten)

Schrijf je nu in

Highlights Fotostedentrip Valencia:

Nauwe steegjes,graffiti, futuristische gebouwen

Ontdek de voordelen van HDR-fotografie

Architectuur- en interieurfotografie

Spiegelingen tijdens avondfotografie

 Inclusief vlucht, overnachtingen, taxiritjes, entrees

Minimum aantal deelnemers: 6
Per datum: 2 groepen van 6-7 deelnemers

Datum: 29 september t/m 3 oktober 2024
Fotografen: Erwin Kessing

Elke reis is boekbaar tot 1 maand voor vertrek, daarna op aanvraag!

Prijs: 1549,- p.p.
(inclusief vluchten)

Schrijf je nu in

Highlights Fotostedentrip Valencia:

Nauwe steegjes,graffiti, futuristische gebouwen

Ontdek de voordelen van HDR-fotografie

Architectuur- en interieurfotografie

Spiegelingen tijdens avondfotografie

 Inclusief vlucht, overnachtingen, taxiritjes, entrees

Fotoreizen Valencia Roelf bij Palau
Fotoreizen Valencia Ciudad de les Artes
Fotoreis Spanje - Johan bij Palau

Fotoreis Valencia: Foto’s met een verbluffend resultaat

Even een paar dagen helemaal uit je dagelijkse sleur. Nieuwe fototechnieken leren, maar ook genieten van het heerlijke weer en af en toe neerploffen op een van de vele terrasjes die Valencia rijk is. Dat is pas een echte foto vakantie. Valencia is een stad die nog niet massaal ontdekt is door toeristen, maar zeker de moeite waard is om er met de camera op uit te trekken.

De Fotoreis Valencia is een pareltje onder onze fotoreizen. Dompel je onder in de weldaad van deze schitterende Spaanse stad. Struin samen met onze fotograaf en de andere deelnemers aan de Fotoreis Valencia door de oude, smalle straatjes van de stadswijk El Barrio of zet de futuristisch uitziende gebouwen van Ciutat y de les Artes van de wereldberoemde Spaanse architect Calatrava op de foto. Vooral in de avonduren geven de spiegelingen in het water een magische uitstraling aan de supermoderne bouwwerken. Je krijgt een verbluffend resultaat. Geen fotograaf weerstaat deze pracht en praal.

Fotoreizen Valencia groepsfoto vanaf grond
Fotoreizen Valencia avondfoto ciudad de las ciencias
Fotoreis Spanje

Uitpuffen met een verkoelend drankje

Maar ook de schitterende gotische en romantische gebouwen ga je fotograferen. Dit met verschillende belichtingen die je samenvoegt tot een HDR-foto in een fotobewerkingsprogramma. Ook ontdek je tijdens de fotoreis Valencia hoe je in Photoshop spits toelopende gebouwen weer rechtop zet. Maar ook: hoe maak je eigenlijk een goede architectuurfoto. Waar moet je op letten?

En natuurlijk breng je een bezoek aan het strand. Wat is er lekkerder dan met een koel drankje even uitblazen van de vermoeienissen van het fotograferen op de strandboulevard. En last but not least ga je bezig met lange sluitertijden fotografie. Je maakt tijdens de fotostedentrip Valencia gegarandeerd ongelooflijk mooie foto’s, waar iedereen jaloers op wordt.

Fotostedentrip Valencia avondfoto Ciutat de las Artes
Fotoreis Valencia - Kathedraal
Fotostedentrip Valencia trap gemeentehuis
Fotoreizen Valencia fontein plaza de ayuntamiento
Fotoreizen Valencia Karin bij gekleurd bankje
Fotoreizen Valencia Thea in La llonja de Seda

Dag 1

Maak foto’s met het wow-effect

Thuisblijvers zullen jaloers worden als ze jouw foto’s van deze eerste avond zien. Je maakt tijdens het blauwe kwartiertje waanzinnige avondfoto’s bij de futuristische stad van de Kunst en Wetenschappen, ontworpen door de Spaanse architect Santiago Calatrava. Calatrava is bekend van zijn bijzondere architectuur wereldwijd, maar ook om het feit dat zijn miljoenenprojecten de begroting standaard ruimschoots overschrijden.

Door de aanwezigheid van water rondom de gebouwen krijg je een magnifieke spiegeling in je foto. Daarbij opgeteld de mooie kleuren van de verlichting en je hebt beauty’s van plaatjes.

Foto stedentrip Valencia Stad van de Kunst en Wetenschappen bij avond
Fotoreis Valencia sfeervol avondlicht Ciutat de las Artes
Fotoreis Valencia Stad van de Kunst en Wetenschappen

Dag 2

Lange sluitertijden fotografie

Een spiegelglad wateroppervlak met mooie spiegelingen krijg je door lange sluitertijden te gebruiken. Dat ga je vanmorgen bij de moderne stad oefenen. Zet je statief dus maar uit en ga aan de slag. Heb je zelf geen geschikte filters? De fotograaf heeft ND-filters bij zich die je mag uitproberen. Weet je niet hoe het moet? Uiteraard helpen wij je. Vervolgens loop je door de oude rivierbedding, die tegenwoordig een mooi aangelegd Turia-park is, naar de oude binnenstad. Onderweg kom je veel fotografische onderwerpen tegen. Je stopt dan ook geregeld om foto’s te maken.

Fotoreizen Valencia vrouw voor grafitti
Fotoreizen Valencia Roelf in de palmbladeren
Fotoreizen Valencia kathedraal

De zon staat ‘s middags goed op de gevel van de kathedraal om te fotograferen. Achter de kathedraal is een fontein die mooi met tegenlicht op de foto te zetten is. Vervolgens wandel je door de nauwe steegjes van de oude wijk Barrio del Carmen. Omdat we inmiddels een aardige wandeling achter de rug hebben, pakken we de taxi terug naar het hotel die vlakbij de Stad van de Kunst en Wetenschappen ligt. Vanavond ga je daar opnieuw oefenen met avondfotografie.

Dag 3

Bracketing (verschillende belichtingen)

Pak je statief maar weer, want deze dag staat in het teken van bracketing. Daarmee wordt het maken van dezelfde foto met verschillende belichtingen bedoeld. De foto’s leg je later in de computer in Photoshop over elkaar heen. Deze methode gebruik je bijvoorbeeld in de kerken en de Mercado Central met veel door de ramen invallend licht.

Fotoreizen Valencia - Steegje met halve trap
Fotoreizen Valencia - Steeg met poortje
Fotoreizen Valencia Roelof in de straat
Fotoreis Valencia - Standbeeld

Ontdek hoe je ‘spannende’ architectuurfoto’s maakt

Het wordt vandaag vroeg je bed uit tijdens de fotoreis Spanje, want in de vroege ochtenduren is de overdekte markt het levendigst. Kramen vol met grote serranohammen wisselen de fleurige fruitmarkt af. Je fotografeert vandaag meerdere kerkinterieurs, de oude zijdebeurs La Lonja de Seda en het oude station. Dit zowel van binnen als van buiten. Je ontdekt hoe je ‘spannende’ architectuurfoto’s maakt en waar je op moet letten. Geen simpele kiekjes, maar bijzondere foto’s.

Fotografie reis Valencia zonsondergang
Foto stedentrip Valencia Blauwe kwartiertje vij Stad van de KUnst en Wetenschappen
Fotoreizen Valencia Lisette in La llonja de Seda

Om het foto vakantie-gevoel te hebben, lunch je heerlijk op een terrasje in de voorjaarszon en geniet je met een drankje of kopje koffie voor je neus in de ochtend en de middag van de mooie gotische gebouwen en de pleinen om je heen. De zon staat aan het einde van de middag weer heel anders op de Stad van de Kunst en Wetenschappen, dus vereer je deze markante bouwwerken nogmaals met een bezoek en ga je weer met lange sluitertijden aan de gang. ‘s Avonds ga je ‘schrijven met licht’. Voorbijrazende auto’s zorgen voor lange gekleurde strepen in jouw avondopnamen. Het winkelcentrum is tevens een dankbaar foto-object.

Fotoreizen Valencia - Kinderen op een balkon
Foto stedentrip Valencia - Kat kijk in de lens
Fotoreis Valencia Fontein Plaza de la Virgen

Dag 4

Minicursus Photoshop en avondfoto’s in Valencia

Hoe moet je nou gebouwen die spits toelopen recht zetten in de computer? En hoe maak je van een serie dezelfde foto’s met allemaal verschillende belichtingen één mooie goed uitgebalanceerde foto? Dat ontdek je vanmorgen in een workshop fotobewerking. De fotograaf laat je zien, hoe je op verschillende manieren komt tot een HDR-foto (High Dynamic Range) afhankelijk van jouw eigen voorkeur en hoe je perspectief aanpast. Ook via diverse wegen. Tevens gaan we gelijktijdig de foto’s van de afgelopen dagen analyseren en elkaar van tips voorzien.

Fotoreizen Valencia Wasgoed op rek voor graffiti muur
Fotoreizen Valencia Roelf, Mieke, Lisette in ayuntamiento
Fotoreizen Valencia - Jos Lisette Johan

Vervolgens ga je weer naar de oude stad om de gebouwen te bezoeken, die je nog niet gehad hebt, waaronder het oude postkantoor met de hoge gewelven, het gemeentehuis met de verborgen raadszaal – echt een pareltje- en de met veel goud versierde basiliek. Statief mee, want de mooie verlichte pleinen en romantische bouwwerken nodigen uit om daarna sfeervolle avondfoto’s te maken.

Fotoreis Valencia - Plafond Mercato Central
Fotografie reis Valencia - Fruit op de Mercado Central
Fotoreis Valencia - graffiti

Dag 5

Samen foto’s beoordelen

Jouw foto stedentrip naar Valencia en Spanje wordt afgesloten met een ontspannend bezoek aan het strand. Fotografeer het strand en de zee of ontspan gewoon lekker met een drankje en een lunch op de strandpromenade. Door het kijken naar andermans foto’s pik je enorm veel op. Vandaag is hier nogmaals de tijd voor. Je gaat elkaars foto’s beoordelen. In de loop van de avond vlieg je terug naar Amsterdam met heel veel nieuwe foto-inspiratie erbij.

Wil je ook dat wow-gevoel bij jouw foto’s krijgen? Boek dan snel de foto stedentrip Valencia.

Fotografie reis Valencia - Kerkinterieur
Fotografie reis Valencia roltrappen in winkelcentrum
Fotoreis Valencia - muur graffiti
Fotografie reis Valencia spiegeling

Programmawijzigingen voorbehouden.

Inbegrepen:

 • Vlucht Amsterdam-Valencia (retour)
 • Gegarandeerde, betaalde handbagage € 30,- per reis (zolang voorradig)
 • Priority boarding
 • Betaalde ruimbagage
 • Transfer naar het hotel
 • 4x Logies met ontbijt (incl. toeristenbelasting)
 • Indeling op 2-persoonskamer
 • Diverse taxiritjes in Valencia
 • Entree La Lonja de Seda
 • Begeleiding door een professionele fotograaf
 • Workshops Fotografie
 • Naslagwerk

Bijkomende kosten:

 • Boekingskosten € 30.- per boeking
 • Bijdrage garantiefonds GGTO € 9.- per persoon
 • Bijdrage Calamiteitenfonds € 2.50 per boeking

Niet inbegrepen:

 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Overige maaltijden en drankjes
 • Fooien reisleiding
 • Toeslag 1-persoonskamer € 290,-
 • Op aanvraag kan er ook vanaf een ander Nederlands vliegveld of Brussel worden gevlogen

Fotoapparatuur:

 • Een fotocamera met een groothoeklens en kleine telelens of een zoomlens (bv 18 tot 200 mm)
 • Klein, licht statief (reisstatief).
 • Afstandsbediening of draadontspanner. Maar dit kan ook met de zelfontspanner van de camera.
 • Genoeg geheugenkaartjes.
 • Extra camera-accu.
 • Filters, indien je deze hebt.

Fysieke zwaarte van de reis: Licht tot gemiddeld

 • Er wordt voornamelijk met taxi’s gereisd, maar uiteraard wordt er ook geslenterd door de straten van Valencia.

Kleding:

 • Overdag is het lekker weer, maar ‘s avonds bij de avondfotografie kan het behoorlijk afkoelen.

Aanbetaling:

 • Aanbetaling binnen twee weken na boeking: 45 procent van de totale reissom. Zodra jouw aanbetaling is voldaan, ben je deelnemer aan de Fotoreis Valencia. Door het invullen van het inschrijfformulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden..

Algemene voorwaarden:

 • Klik hier voor de algemene voorwaarden:

Klik snel op de tabbladen hieronder voor meer informatie over deze geweldige fotoreis naar Valencia!

Fotoreizen Valencia Roelf bij Palau
Fotoreizen Valencia Ciudad de les Artes
Fotoreis Spanje - Johan bij Palau

Fotoreis Valencia: Foto’s met een verbluffend resultaat

Even een paar dagen helemaal uit je dagelijkse sleur. Nieuwe fototechnieken leren, maar ook genieten van het heerlijke weer en af en toe neerploffen op een van de vele terrasjes die Valencia rijk is. Dat is pas een echte foto vakantie. Valencia is een stad die nog niet massaal ontdekt is door toeristen, maar zeker de moeite waard is om er met de camera op uit te trekken.

De Fotoreis Valencia is een pareltje onder onze fotoreizen. Dompel je onder in de weldaad van deze schitterende Spaanse stad. Struin samen met onze fotograaf en de andere deelnemers aan de Fotoreis Valencia door de oude, smalle straatjes van de stadswijk El Barrio of zet de futuristisch uitziende gebouwen van Ciutat y de les Artes van de wereldberoemde Spaanse architect Calatrava op de foto. Vooral in de avonduren geven de spiegelingen in het water een magische uitstraling aan de supermoderne bouwwerken. Je krijgt een verbluffend resultaat. Geen fotograaf weerstaat deze pracht en praal.

Fotoreizen Valencia groepsfoto vanaf grond
Fotoreizen Valencia avondfoto ciudad de las ciencias
Fotoreis Spanje

Uitpuffen met een verkoelend drankje

Maar ook de schitterende gotische en romantische gebouwen ga je fotograferen. Dit met verschillende belichtingen die je samenvoegt tot een HDR-foto in een fotobewerkingsprogramma. Ook ontdek je tijdens de fotoreis Valencia hoe je in Photoshop spits toelopende gebouwen weer rechtop zet. Maar ook: hoe maak je eigenlijk een goede architectuurfoto. Waar moet je op letten?

En natuurlijk breng je een bezoek aan het strand. Wat is er lekkerder dan met een koel drankje even uitblazen van de vermoeienissen van het fotograferen op de strandboulevard. En last but not least ga je bezig met lange sluitertijden fotografie. Je maakt tijdens de fotostedentrip Valencia gegarandeerd ongelooflijk mooie foto’s, waar iedereen jaloers op wordt.

Fotostedentrip Valencia avondfoto Ciutat de las Artes
Fotoreis Valencia - Kathedraal
Fotostedentrip Valencia trap gemeentehuis
Fotoreizen Valencia fontein plaza de ayuntamiento
Fotoreizen Valencia Karin bij gekleurd bankje
Fotoreizen Valencia Thea in La llonja de Seda

Dag 1

Maak foto’s met het wow-effect

Thuisblijvers zullen jaloers worden als ze jouw foto’s van deze eerste avond zien. Je maakt tijdens het blauwe kwartiertje waanzinnige avondfoto’s bij de futuristische stad van de Kunst en Wetenschappen, ontworpen door de Spaanse architect Santiago Calatrava. Calatrava is bekend van zijn bijzondere architectuur wereldwijd, maar ook om het feit dat zijn miljoenenprojecten de begroting standaard ruimschoots overschrijden.

Door de aanwezigheid van water rondom de gebouwen krijg je een magnifieke spiegeling in je foto. Daarbij opgeteld de mooie kleuren van de verlichting en je hebt beauty’s van plaatjes.

Foto stedentrip Valencia Stad van de Kunst en Wetenschappen bij avond
Fotoreis Valencia sfeervol avondlicht Ciutat de las Artes
Fotoreis Valencia Stad van de Kunst en Wetenschappen

Dag 2

Lange sluitertijden fotografie

Een spiegelglad wateroppervlak met mooie spiegelingen krijg je door lange sluitertijden te gebruiken. Dat ga je vanmorgen bij de moderne stad oefenen. Zet je statief dus maar uit en ga aan de slag. Heb je zelf geen geschikte filters? De fotograaf heeft ND-filters bij zich die je mag uitproberen. Weet je niet hoe het moet? Uiteraard helpen wij je. Vervolgens loop je door de oude rivierbedding, die tegenwoordig een mooi aangelegd Turia-park is, naar de oude binnenstad. Onderweg kom je veel fotografische onderwerpen tegen. Je stopt dan ook geregeld om foto’s te maken.

Fotoreizen Valencia vrouw voor grafitti
Fotoreizen Valencia Roelf in de palmbladeren
Fotoreizen Valencia kathedraal

De zon staat ‘s middags goed op de gevel van de kathedraal om te fotograferen. Achter de kathedraal is een fontein die mooi met tegenlicht op de foto te zetten is. Vervolgens wandel je door de nauwe steegjes van de oude wijk Barrio del Carmen. Omdat we inmiddels een aardige wandeling achter de rug hebben, pakken we de taxi terug naar het hotel die vlakbij de Stad van de Kunst en Wetenschappen ligt. Vanavond ga je daar opnieuw oefenen met avondfotografie.

Dag 3

Bracketing (verschillende belichtingen)

Pak je statief maar weer, want deze dag staat in het teken van bracketing. Daarmee wordt het maken van dezelfde foto met verschillende belichtingen bedoeld. De foto’s leg je later in de computer in Photoshop over elkaar heen. Deze methode gebruik je bijvoorbeeld in de kerken en de Mercado Central met veel door de ramen invallend licht.

Fotoreizen Valencia - Steegje met halve trap
Fotoreizen Valencia - Steeg met poortje
Fotoreizen Valencia Roelof in de straat
Fotoreis Valencia - Standbeeld

Ontdek hoe je ‘spannende’ architectuurfoto’s maakt

Het wordt vandaag vroeg je bed uit tijdens de fotoreis Spanje, want in de vroege ochtenduren is de overdekte markt het levendigst. Kramen vol met grote serranohammen wisselen de fleurige fruitmarkt af. Je fotografeert vandaag meerdere kerkinterieurs, de oude zijdebeurs La Lonja de Seda en het oude station. Dit zowel van binnen als van buiten. Je ontdekt hoe je ‘spannende’ architectuurfoto’s maakt en waar je op moet letten. Geen simpele kiekjes, maar bijzondere foto’s.

Fotografie reis Valencia zonsondergang
Foto stedentrip Valencia Blauwe kwartiertje vij Stad van de KUnst en Wetenschappen
Fotoreizen Valencia Lisette in La llonja de Seda

Om het foto vakantie-gevoel te hebben, lunch je heerlijk op een terrasje in de voorjaarszon en geniet je met een drankje of kopje koffie voor je neus in de ochtend en de middag van de mooie gotische gebouwen en de pleinen om je heen. De zon staat aan het einde van de middag weer heel anders op de Stad van de Kunst en Wetenschappen, dus vereer je deze markante bouwwerken nogmaals met een bezoek en ga je weer met lange sluitertijden aan de gang. ‘s Avonds ga je ‘schrijven met licht’. Voorbijrazende auto’s zorgen voor lange gekleurde strepen in jouw avondopnamen. Het winkelcentrum is tevens een dankbaar foto-object.

Fotoreizen Valencia - Kinderen op een balkon
Foto stedentrip Valencia - Kat kijk in de lens
Fotoreis Valencia Fontein Plaza de la Virgen

Dag 4

Minicursus Photoshop en avondfoto’s in Valencia

Hoe moet je nou gebouwen die spits toelopen recht zetten in de computer? En hoe maak je van een serie dezelfde foto’s met allemaal verschillende belichtingen één mooie goed uitgebalanceerde foto? Dat ontdek je vanmorgen in een workshop fotobewerking. De fotograaf laat je zien, hoe je op verschillende manieren komt tot een HDR-foto (High Dynamic Range) afhankelijk van jouw eigen voorkeur en hoe je perspectief aanpast. Ook via diverse wegen. Tevens gaan we gelijktijdig de foto’s van de afgelopen dagen analyseren en elkaar van tips voorzien.

Fotoreizen Valencia Wasgoed op rek voor graffiti muur
Fotoreizen Valencia Roelf, Mieke, Lisette in ayuntamiento
Fotoreizen Valencia - Jos Lisette Johan

Vervolgens ga je weer naar de oude stad om de gebouwen te bezoeken, die je nog niet gehad hebt, waaronder het oude postkantoor met de hoge gewelven, het gemeentehuis met de verborgen raadszaal – echt een pareltje- en de met veel goud versierde basiliek. Statief mee, want de mooie verlichte pleinen en romantische bouwwerken nodigen uit om daarna sfeervolle avondfoto’s te maken.

Fotoreis Valencia - Plafond Mercato Central
Fotografie reis Valencia - Fruit op de Mercado Central
Fotoreis Valencia - graffiti

Dag 5

Samen foto’s beoordelen

Jouw foto stedentrip naar Valencia en Spanje wordt afgesloten met een ontspannend bezoek aan het strand. Fotografeer het strand en de zee of ontspan gewoon lekker met een drankje en een lunch op de strandpromenade. Door het kijken naar andermans foto’s pik je enorm veel op. Vandaag is hier nogmaals de tijd voor. Je gaat elkaars foto’s beoordelen. In de loop van de avond vlieg je terug naar Amsterdam met heel veel nieuwe foto-inspiratie erbij.

Wil je ook dat wow-gevoel bij jouw foto’s krijgen? Boek dan snel de foto stedentrip Valencia.

Fotografie reis Valencia - Kerkinterieur
Fotografie reis Valencia roltrappen in winkelcentrum
Fotoreis Valencia - muur graffiti
Fotografie reis Valencia spiegeling

Programmawijzigingen voorbehouden.

Inbegrepen:

 • Vlucht Amsterdam-Valencia (retour)
 • Gegarandeerde, betaalde handbagage € 30,- per reis (zolang voorradig)
 • Priority boarding
 • Betaalde ruimbagage
 • Transfer naar het hotel
 • 4x Logies met ontbijt (incl. toeristenbelasting)
 • Indeling op 2-persoonskamer
 • Diverse taxiritjes in Valencia
 • Entree La Lonja de Seda
 • Begeleiding door een professionele fotograaf
 • Workshops Fotografie
 • Naslagwerk

Bijkomende kosten:

 • Boekingskosten € 30.- per boeking
 • Bijdrage garantiefonds GGTO € 9.- per persoon
 • Bijdrage Calamiteitenfonds € 2.50 per boeking

Niet inbegrepen:

 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Overige maaltijden en drankjes
 • Fooien reisleiding
 • Toeslag 1-persoonskamer € 290,-
 • Op aanvraag kan er ook vanaf een ander Nederlands vliegveld of Brussel worden gevlogen

Fotoapparatuur:

 • Een fotocamera met een groothoeklens en kleine telelens of een zoomlens (bv 18 tot 200 mm)
 • Klein, licht statief (reisstatief).
 • Afstandsbediening of draadontspanner. Maar dit kan ook met de zelfontspanner van de camera.
 • Genoeg geheugenkaartjes.
 • Extra camera-accu.
 • Filters, indien je deze hebt.

Fysieke zwaarte van de reis: Licht tot gemiddeld

 • Er wordt voornamelijk met taxi’s gereisd, maar uiteraard wordt er ook geslenterd door de straten van Valencia.

Kleding:

 • Overdag is het lekker weer, maar ‘s avonds bij de avondfotografie kan het behoorlijk afkoelen.

Aanbetaling:

 • Aanbetaling binnen twee weken na boeking: 45 procent van de totale reissom. Zodra jouw aanbetaling is voldaan, ben je deelnemer aan de Fotoreis Valencia. Door het invullen van het inschrijfformulier ga je akkoord met de algemene voorwaarden..

Algemene voorwaarden:

 • Klik hier voor de algemene voorwaarden:

Kies je toch liever een andere fotografie bestemming? We hebben ook leuke fotoreizen naar Borneo, Spitsbergen, Fins Lapland, Helgoland, Schotland, Glencoe, IJsland Noorderlicht, Lofoten, Nepal, AlbaniëMadagaskarCosta RicaBrazilië PantanalIJsland Zomer, IJsland Westfjorden, Tanzania, ValenciaKenia-Tanzania, New York, Japan, Namibië, Argentinië, Bolivia & Chili, Lissabon, Luxemburg, de Opaalkust, Terschelling, Drenthe, Groninger Waddenkust, Limburg, Veluwe, Brabant en Ameland. Fotografie-reizen.nl is lid van het reisgarantiefonds GGTO, Calamiteitenfonds en de branchevereniging VvKR. Dat betekent dat je veilig en vertrouwd op fotografie reis gaat.