Fotoreizen Afrika

Altijd al op safari gewild? Dan kan je niet om onze Fotoreizen Afrika heen. Fotograferen en genieten tegelijk! Ook voor de meereizende partner.

Bekijk ons aanbod Fotoreizen Afrika

Ons programma Fotoreizen Afrika omvat twee heel verschillende reizen: een Fotoreis Tanzania met een mix van natuur, cultuur en landschappen en een Fotoreis Kenia-Tanzania, waarbij de hele fotoreis in het teken van het fotograferen van wildlife staat. Voor een ieder wat wils dus. Ga je uitsluitend voor het fotograferen van de de Afrikaanse natuur of houd je meer van een gevarieerde reis. Beide fotoreizen Afrika zijn totaal verschillend. Er zit geen overlapping in. Dus liefhebbers kunnen beide boeken.

De fotografen van Fotografie-reizen.nl kenmerken zich door een enorme passie voor hun vak en hun gedrevenheid om hun fotografiekennis op anderen over te brengen. Daarnaast is Fotografie-reizen.nl officieel touroperator en aangesloten bij het reisgarantiefonds GGTO en de branchevereniging VvKR. Met onze georganiseerde Fotoreizen Afrika maken wij het onderscheid. Lees en beluister de reviews van deelnemers en overtuig jezelf!

Fotoreis Tanzania:

Pasgeboren dieren

De fotoreis Tanzania is een mooie mix van natuur, cultuur en landschappen. Je bezoekt de onbekende pareltjes van Tanzania. Als je in februari aankomt in Tanzania is de geboortegolf net achter de rug. Dat betekent dat je overal de jonge, speelse, pasgeboren dieren kunt spotten en fotograferen. En natuurlijk hoop je de ‘big 5’ op de gevoelige plaat vast te leggen. Daarnaast neem je een unieke kijk in de keuken van een niet-toeristische Masai-stam, een kleine koffieplantage en maak je kennis met de lokale bevolking. Je zwemt in de Kikuletwa Hotsprings, maakt lange-sluitertijden-foto’s van watervallen en daalt af naar een bijzonder meer. Kom als allround fotograaf weer thuis

Fotosafari Kenia Tanzania:

Spectaculaire rivercrossing gnoes

Enorme stofwolken, hoefgetrappel en duizenden gnoes om je heen. De grote trek van de wildebeesten is een indrukwekkende gebeurtenis. Een reis die je niet mag missen. De Fotoreis Kenia-Tanzania gaat door de beroemdste parken van beide Afrikaanse landen met als absoluut hoogtepunt de grote trek van de gnoes in het Tanzaniaanse Serengeti en een grote kans op het zien van de rivercrossing. Een indruk, die je jouw hele leven lang nooit meer zult vergeten. Maar daarnaast ga je uiteraard onder leiding van de natuurgids ook op zoek naar andere wilde dieren, waaronder de ‘big five’, die je kunt spotten in Masai Mara Nationaal Park in Kenia.

BEKIJK AL ONZE FOTOREIZEN

Wij doen net iets meer!

Camera stuk? Er gaat een reserve-camera mee

Geen statief? Je kunt eentje van ons lenen

Geen filters? Ook die mag je van ons lenen

Een lens uitproberen? Ook dat mag

Vergelijk onze prijzen gerust:

Vlieg/boottickets zijn inbegrepen in de reissom

Logies en ontbijt altijd inbegrepen

Alle (fotografie)excursies zijn inbegrepen

Begeleiding van professionele fotografen

Vragen of meer weten? Jouw adviseur fotografiereizen Yolanda Wals

Waarin onderscheiden onze Fotoreizen Afrika zich?

 

Genoeg tijd voor fotograferen

De beide Fotoreizen Afrika zijn zo ingedeeld, dat je overal ruimschoots tijd krijgt om foto’s te maken. Heb je nog niet het perfecte plaatje, dan wachten we tot je klaar bent. Omdat iedereen dezelfde passie heeft, namelijk fotografie, zal niemand het erg vinden even op jou te wachten.

Continu foto-adviezen en besprekingen

Onze professionele fotografen geven continu, maar op een zeer gemoedelijke manier, aanwijzingen tijdens de Fotoreizen Afrika. Dat betekent dat je gedurende de fotografiereis steeds beter gaat fotograferen. Ook worden regelmatig tijdens de fotoreizen de gemaakte foto’s gezamenlijk besproken. Van de fotobesprekingen leer je namelijk enorm veel.

Veel extra fotostops tijdens de Fotoreizen Afrika

Je maakt tijdens de Fotoreizen Afrika veel extra fotostops. Ziet onze fotograaf iets moois, of zie jij zelf iets wat je graag wilt fotograferen, dan stoppen we en krijg je de mogelijkheid foto’s te maken. Het mooie warme ochtend- en avondlicht proberen we ook zo vaak mogelijk mee te pakken.

OVERTUIG JEZELF DOOR DE REVIEWS TE LEZEN OF REVIEWVIDEO’S TE BEKIJKEN EN BOEK ÉÉN VAN ONZE GEWELDIGE FOTOREIZEN AFRIKA!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Ontvang de nieuwste blogs en acties in je mailbox

Bedankt voor jouw inschrijving. We houden je op de hoogte!