Fotoreizen Afrika

Altijd al op safari gewild? Dan kan je niet om onze Fotoreizen Afrika heen.

Fotograferen en genieten tegelijk! Ook voor de meereizende partner.

Bekijk ons aanbod Fotoreizen Afrika

Ons programma Fotoreizen Afrika omvat heel verschillende reizen: een Fotoreis Tanzania met een mix van natuur, cultuur en landschappen, een Fotoreis Kenia-Tanzania, waarbij de hele fotoreis in het teken staat van het fotograferen van wildlife, de fotoreis Namibië, die in het teken staat van schitterende landschappen en wildlife, en een Fotoreis Madagaskar, een land waar dieren voorkomen, die je nergens anders ter wereld treft. Voor een ieder wat wils dus. Ga je uitsluitend voor het fotograferen van de de Afrikaanse natuur of houd je meer van een gevarieerde reis. Alle fotoreizen Afrika zijn totaal verschillend.

Geschikt voor niet-fotograferende partner

Het leuke aan de Fotoreizen in Afrika is dat het ook geschikt is voor de partner die niet fotografeert, maar wel van dieren, planten en cultuur houdt. Voor hen is het immers even leuk om het land, haar dieren en haar bevolking te ervaren. Neem je niet-fotograferende partner dus gewoon mee!

Lees en beluister de reviews van deelnemers en overtuig jezelf!

Fotoreis Tanzania

Pasgeboren dieren

De fotoreis Tanzania is een mooie mix van natuur, cultuur en landschappen. Als je in februari aankomt in Tanzania is de geboortegolf net achter de rug.

Bekijk deze fotoreis

Fotosafari Kenia-Tanzania

Spectaculaire rivercrossing gnoes

Enorme stofwolken, hoefgetrappel en duizenden gnoes om je heen. De grote trek is enorm indrukwekkend.  De Fotosafari Kenia-Tanzania mag je niet missen.

Bekijk deze fotoreis

Fotoreis Madagaskar

Lemuren in allerlei soorten

Sommige van de dieren die je tijdens de Fotoreis Madagaskar ziet, zal je nergens anders ter wereld tegenkomen. Je vindt ze alleen hier.

Bekijk deze fotoreis

Fotoreis Namibië

Overweldigende parken

Je bezoekt de meest bekende en indrukwekkende safariparken tijdens de fotoreis Namibië. Spot olifanten, Afrikaanse wilde honden, zebra’s, pelsrobben en meer.

Bekijk deze fotoreis

Fotosafari prive groepen

Fotosafari of fotoreis in Afrika

Een prachtige safari of fotoreis in Afrika samen met vrienden, familie, collega’s of leden van jouw fotoclub. We hebben voor ieder een fotoreis in Afrika op maat.

Bekijk de mogelijkheden

Wij doen net iets meer!

Camera stuk? Er gaat een reserve-camera mee

Geen statief? Je kunt eentje van ons lenen

Geen filters? Ook die mag je van ons lenen

Leerzame fotobesprekingen en heel veel fototips!

Vergelijk onze prijzen gerust:

Vlieg/boottickets zijn inbegrepen in de reissom

Logies en ontbijt altijd inbegrepen

Alle (fotografie)excursies zijn inbegrepen

Begeleiding van professionele fotografen

BEKIJK AL ONZE FOTOREIZEN

Vragen of meer weten? Jouw adviseur fotografiereizen Yolanda Wals

Yolanda Wals van Fotografie-reizen.nl

Wat onze deelnemers zeggen

OVERTUIG JEZELF DOOR DE REVIEWS TE LEZEN OF REVIEWVIDEO’S TE BEKIJKEN EN BOEK ÉÉN VAN ONZE GEWELDIGE FOTOGRAFIE REIZEN!

Over onze Nederlandse reizen

Over onze Europese reizen

Over onze Wereldreizen

Video's

Nu bekijken

Waarin onderscheiden onze Fotoreizen Afrika zich?

 

Genoeg tijd voor fotograferen

De Fotoreizen Afrika zijn zo ingedeeld, dat je overal ruimschoots tijd krijgt om foto’s te maken. Heb je nog niet het perfecte plaatje, dan wachten we tot je klaar bent. Omdat iedereen dezelfde passie heeft, namelijk fotografie, zal niemand het erg vinden even op jou te wachten.

Continu foto-adviezen en besprekingen

Onze professionele fotografen geven continu, maar op een zeer gemoedelijke manier, aanwijzingen tijdens de Fotoreizen Afrika. Dat betekent dat je gedurende de fotografiereis steeds beter gaat fotograferen. Ook worden regelmatig tijdens de fotoreizen de gemaakte foto’s gezamenlijk besproken. Van de fotobesprekingen leer je namelijk enorm veel.

Veel extra fotostops tijdens de Fotoreizen Afrika

Je maakt tijdens de Fotoreizen Afrika veel extra fotostops. Ziet onze fotograaf iets moois, of zie jij zelf iets wat je graag wilt fotograferen, dan stoppen we en krijg je de mogelijkheid foto’s te maken. Het mooie warme ochtend- en avondlicht proberen we ook zo vaak mogelijk mee te pakken.

 Goed verzorgd op reis

De fotografen van Fotografie-reizen.nl kenmerken zich door een enorme passie voor hun vak en hun gedrevenheid om hun fotografiekennis op anderen over te brengen. Daarnaast is Fotografie-reizen.nl officieel touroperator en aangesloten bij het reisgarantiefonds GGTO, het Calamiteitenfonds en de branchevereniging VvKR. Met onze georganiseerde Fotoreizen Afrika maken wij het onderscheid.

OVERTUIG JEZELF DOOR DE REVIEWS TE LEZEN OF REVIEWVIDEO’S TE BEKIJKEN EN BOEK ÉÉN VAN ONZE GEWELDIGE FOTOREIZEN AFRIKA!