Fotoreizen Afrika

Altijd al op safari gewild? Dan kan je niet om onze Fotoreizen Afrika heen. Fotograferen en genieten tegelijk! Ook voor de meereizende partner.

Bekijk ons aanbod Fotoreizen Afrika

Ons programma Fotoreizen Afrika omvat drie heel verschillende reizen: een Fotoreis Tanzania met een mix van natuur, cultuur en landschappen, een Fotoreis Kenia-Tanzania, waarbij de hele fotoreis in het teken van het fotograferen van wildlife staat en een Fotoreis door Madagaskar, een combinatie van bijzondere dieren die je nergens anders ter wereld tegen komt, landschappen en een kleurrijke bevolking. Voor een ieder wat wils dus. Ga je uitsluitend voor het fotograferen van de de Afrikaanse natuur of houd je meer van een gevarieerde reis. Alle drie fotoreizen Afrika zijn totaal verschillend. Er zit geen overlapping in. 

De fotografen van Fotografie-reizen.nl kenmerken zich door een enorme passie voor hun vak en hun gedrevenheid om hun fotografiekennis op anderen over te brengen. Daarnaast is Fotografie-reizen.nl officieel touroperator en aangesloten bij het reisgarantiefonds GGTO en de branchevereniging VvKR. Met onze georganiseerde Fotoreizen Afrika maken wij het onderscheid. Lees en beluister de reviews van deelnemers en overtuig jezelf!

Fotoreis Madagaskar

Fotoreis Madagaskar Ambolovaky zwaaiende jeugd

Unieke dierensoorten

Madagaskar is een groot eiland behorend bij het Afrikaanse continent, maar met ook Aziatische invloeden, dat door haar afgescheiden ligging diersoorten herbergt die nergens anders ter wereld voor komen. Voeg daarbij de prachtige landschappen en kleurrijke bevolking en je weet dat de Fotoreis Madagaskar een unieke bestemming voor een fotograaf is.

Fotoreis Tanzania

De fotografie groepsreizen naar IJsland gaan langs het ijsschotsenmeer.

Pasgeboren dieren

De fotoreis Tanzania is een mooie mix van natuur, cultuur en landschappen. Je bezoekt de onbekende pareltjes van Tanzania. Als je in februari aankomt in Tanzania is de geboortegolf net achter de rug. Dat betekent dat je overal de jonge, speelse, pasgeboren dieren kunt spotten en fotograferen. En natuurlijk hoop je de ‘big 5’ op de gevoelige plaat vast te leggen. Daarnaast neem je een unieke kijk in de keuken van een niet-toeristische Masai-stam, een kleine koffieplantage en maak je kennis met de lokale bevolking. Je zwemt in de Kikuletwa Hotsprings, maakt lange-sluitertijden-foto’s van watervallen en daalt af naar een bijzonder meer. Kom als allround fotograaf weer thuis.

Fotoreis Kenia-Tanzania

Veel natuur waaronder deze kikker tijdens de fotografie groepsreizen naar Costa Rica.

Spectaculaire rivercrossing gnoes

Enorme stofwolken, hoefgetrappel en duizenden gnoes om je heen. De grote trek van de wildebeesten is een indrukwekkende gebeurtenis. De Fotoreis Kenia-Tanzania gaat door de beroemdste parken van beide Afrikaanse landen met als absoluut hoogtepunt de grote trek van de gnoes in Serengeti en de rivercrossing. Een indruk, die je nooit meer zult vergeten.

Wij doen net iets meer!


Camera stuk? Er gaat een reserve-camera mee

Geen statief? Je kunt eentje van ons lenen

Geen filters? Ook die mag je van ons lenen

Een lens uitproberen? Ook dat mag


Vergelijk onze prijzen gerust:

 Vliegtickets zijn inbegrepen in de reissom

Alle maaltijden inclusief bij Fotoreizen Afrika

Alle excursies en entrees zijn inbegrepen

Begeleiding van professionele fotografen

Engelstalige natuurgids

Vragen of meer weten?
Yolanda Wals, jouw reisadviseur

Voor advies over de fotografie groepsreizen vraag Yolanda Wals van Fotografie-reizen.nl.

OVERTUIG JEZELF DOOR DE REVIEWS TE LEZEN OF REVIEWVIDEO’S TE BEKIJKEN EN BOEK ÉÉN VAN ONZE GEWELDIGE FOTOGRAFIE REIZEN!

Wat onze deelnemers zeggen

Valencia op zijn mooist!

Valencia! Met een groep van 7 en Yolanda in April 2019 een mooie, leuke en gezellige fotoreis gemaakt. Wat was Ciudad de las Artes y Ciencias geweldig om te fotograferen. We zijn er dan ook vaak geweest, gelukkig dat het hotel in de buurt was. Ook zijn we naar de oude stad en de de visserswijk, Cabanyal geweest. Al met al verscheidene en bonte plaatjes om te fotograferen. Yolanda gaf vaak advies vanuit welke hoek en met welke instellingen je het mooiste plaatje kon schieten.

Susan Mulder

Kenia Tanzania

Augustus 2019: Goede begeleiding fotograferen. Tijdens de reis ook meerdere fotobesprekingen gedaan, zodat je weer leert van elkaar. Ik ben mee geweest naar IJsland en Kenia-Tanzania. Ga zeker nog een keer mee op fotoreis met Fotografie-reizen.nl

Andrea van Oost

Waarin onderscheiden onze Fotoreizen Afrika zich?

 

Genoeg tijd voor fotograferen

De Fotoreizen Afrika zijn zo ingedeeld, dat je overal ruimschoots tijd krijgt om foto’s te maken. Heb je nog niet het perfecte plaatje, dan wachten we tot je klaar bent. Omdat iedereen dezelfde passie heeft, namelijk fotografie, zal niemand het erg vinden even op jou te wachten.

Continu foto-adviezen en besprekingen

Onze professionele fotografen geven continu, maar op een zeer gemoedelijke manier, aanwijzingen tijdens de Fotoreizen Afrika. Dat betekent dat je gedurende de fotografiereis steeds beter gaat fotograferen. Ook worden regelmatig tijdens de fotoreizen de gemaakte foto’s gezamenlijk besproken. Van de fotobesprekingen leer je namelijk enorm veel.

Veel extra fotostops tijdens de Fotoreizen Afrika

Je maakt tijdens de Fotoreizen Afrika veel extra fotostops. Ziet onze fotograaf iets moois, of zie jij zelf iets wat je graag wilt fotograferen, dan stoppen we en krijg je de mogelijkheid foto’s te maken. Het mooie warme ochtend- en avondlicht proberen we ook zo vaak mogelijk mee te pakken.

OVERTUIG JEZELF DOOR DE REVIEWS TE LEZEN OF REVIEWVIDEO’S TE BEKIJKEN EN BOEK ÉÉN VAN ONZE GEWELDIGE FOTOREIZEN AFRIKA!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Ontvang de nieuwste blogs en acties in je mailbox

Bedankt voor jouw inschrijving. We houden je op de hoogte!