Yolanda Wals

Yolanda Wals | Fotografie-reizen.nlYolanda Wals is al haar hele leven professioneel fotograaf. Ze maakte nog de tijd van de fotorolletjes en ontwikkelen en afdrukken in een donkere kamer mee, maar was er als eerste bij toen de digitale fotografie op kwam zetten. Ze heeft de 4-jarige opleiding tot vakfotograaf aan de Fotovakschool gedaan. Ze werkt voor bedrijven, overheden en particulieren, waardoor ze veel ervaring op allerlei vlakken van fotografie heeft. Je kunt het zo gek niet verzinnen of Yolanda weet antwoord op jouw fotografievraag. Yolanda vindt het leuk haar kennis van fotografie op jou over te brengen. Ze kan dat als geen ander en geeft dan ook al jaren fotocursussen en workshops en begeleidt meerdere malen per jaar fotoreizen en fotoweekenden. Met haar geduld legt ze jou haarfijn uit wat een diafragma of sluitertijd is. Op het gebied van reizen heeft ze al enorm veel landen in de wereld bezocht en ze is nog steeds bezig nieuwe landen te ontdekken. “Wat is er leuker dan je hobby reizen te combineren met je beroep als fotograaf?”, stelt ze.

www.yolandawals.nl

Patrick Gijsbers

Patrick Gijsbers | Fotografie-reizen.nlReisbegeleider, natuurgids, fotograaf en schrijver zijn wellicht de beste omschrijving voor Patrick Gijsbers. In 13 jaar tijd heeft hij meer dan 100 reizen begeleid in 30 verschillende landen op diverse continenten. In 2014 heeft hij een veldgids van de zoogdieren van Oostelijk en Zuidelijk Afrika gepubliceerd en zijn foto’s zijn gepubliceerd in diverse reismagazines en websites. Reizen en fotografie zijn Patrick’s hobby, natuur is zijn passie, zodat hij jou als (natuur)fotografieliefhebber optimaal kan begeleiden.

www.atourworld.com

Jan Meiborg

Jan Meiborg is 3e in de generatie Meiborg die waardevolle momenten vangt in beeld, en voegt daar nog een discipline aan toe: muziek. Het dagelijkse werk als componist/musicus wisselt Jan dus af met fotograferen. De overeenkomsten zijn groot. “In beide gevallen heb ik te maken met het overbrengen van een verhaal of emotie waarbij de compositie bepalend is. In alle gevallen gaat mijn liefde uit naar details. Die kunnen mij echt ontroeren. Dus maak ik telkens de afweging een totaalbeeld te schetsen of juist minimalistisch te werk te gaan en zo de fantasie van de toeschouwer te prikkelen. Timing, ofwel kiezen van het juiste moment is in de fotografie belangrijk. De zeggingskracht van een foto wordt sterker wanneer naast de compositie ook het juiste licht wordt gekozen. In de studio kan ik dit sturen middels kunstlicht maar in de natuur heb je te maken met een continu wisselende waarde. Dus moet je extra alert zijn.” De fotografie bracht Jan Meiborg al naar verre oorden als Japan, Indonesië, Australië, Zuid en Midden Afrika en Fins Lapland.

www.meiborgfotografie.nl

Johan Omlo

Johan Omlo is onze ‘extra begeleider’. Johan is zeer technisch en in staat om jou als hobbyfotograaf de kneepjes van het fotograferen duidelijk uit te leggen. Hij heeft reeds meerdere fotoreizen meegemaakt, zoals het Fotoweekend Ameland en de Fotoreis Betoverend IJsland. Johan vind het erg fijn om zijn kennis met jou te delen. Hij is sociaal en weet de sfeer in de groep er goed in te houden.

Anja Hagedoorn

Anja Hagedoorn | Fotografie-reizen.nlAnja Hagedoorn is geboren en getogen in het Drentse Meppel, waar ze als zelfstandig fotograaf haar eigen bedrijf runt. Voornamelijk beoefent ze sociale fotografie, zoals families, bruidsparen en portretfotografie. Anja: “In 2016 ben ik voor het eerst mee geweest naar het betoverende IJsland. Wat een beleving! We zijn daar zo enthousiast over geworden dat we weer gaan en samen met Yolanda Wals wil ik de deelnemers een onvergetelijke reis laten beleven. We staan er garant voor dat de deelnemers met veel te veel prachtige foto’s thuiskomen. Gaat je mee? Graag tot ziens!”

anjahagedoorn.nl

 Onze partners

Fotofabriek | Fotografie-reizen.nlPro!Trade OmnifotoNeema Tours Pixel Media

%d bloggers liken dit: