Yolanda Wals

Yolanda Wals | Fotografie-reizen.nlYolanda Wals is al haar hele leven professioneel fotograaf. Ze maakte nog de tijd van de fotorolletjes en ontwikkelen en afdrukken in een donkere kamer mee, maar was er als eerste bij toen de digitale fotografie op kwam zetten. Ze werkt voor bedrijven, overheden en particulieren, waardoor ze veel ervaring op allerlei vlakken van fotografie heeft. Yolanda Wals vindt het leuk haar kennis van fotografie over te brengen op anderen. Ze kan dat als geen ander en geeft dan ook al jaren fotocursussen en workshops en begeleidt fotoreizen en fotoweekenden. Met haar geduld legt ze iedereen haarfijn uit wat een diafragma of sluitertijd is.

www.yolandawals.nl

Patrick Gijsbers

Patrick Gijsbers | Fotografie-reizen.nlReisbegeleider, natuurgids, fotograaf en schrijver zijn wellicht de beste omschrijving voor Patrick Gijsbers. In 12 jaar tijd heeft hij meer dan 100 reizen begeleid in 30 verschillende landen op diverse continenten. In 2014 heeft hij een veldgids van de zoogdieren van Oostelijk en Zuidelijk Afrika gepubliceerd en zijn foto’s zijn gepubliceerd in diverse reismagazines en websites. Reizen is zijn hobby, natuur zijn passie, zodat hij onze fotografieliefhebbers optimaal kan begeleiden.

www.atourworld.com

Anja Hagedoorn

Anja Hagedoorn | Fotografie-reizen.nlAnja Hagedoorn is geboren en getogen in het Drentse Meppel, waar ze als zelfstandig fotograaf haar eigen bedrijf runt. Voornamelijk beoefent ze sociale fotografie, zoals families, bruidsparen en portretfotografie. Anja: “In 2016 ben ik voor het eerst mee geweest naar het betoverende IJsland. Wat een beleving! We zijn daar zo enthousiast over geworden dat we weer gaan en samen met Yolanda Wals wil ik de deelnemers een onvergetelijke reis laten beleven. We staan er garant voor dat de deelnemers met veel te veel prachtige foto’s thuiskomen. Gaat u mee? Graag tot ziens!”

 Onze partners

Fotofabriek | Fotografie-reizen.nlPro!Trade OmnifotoNeema Tours Pixel Media