Vliegen met KLM

Sky team KLM
Passagiers in een KLM vliegtuig met koffie
KLM Vliegtuig op start en landingsbaan
KLM vliegtuig op luchthaven Schiphol

Bij fotografie-reizen.nl vliegen we al jaren lang naar verschillende bestemmingen met de KLM. Hieronder lees je waarom we dit doen.

Over KLM

Al 100 jaar lang is KLM een pionier in de luchtvaartindustrie en de oudste luchtvaartmaatschappij die nog onder haar oorspronkelijke naam opereert. De geschiedenis van KLM is er een van dromen, pionieren en verbinden. KLM biedt jou momenten die je bijblijven.

Vluchten

KLM vliegt rechtstreeks naar meer dan 160 bestemmingen, met voor de meeste bestemmingen keuze uit meerdere vluchten per dag. Luchtvaart-data-informatiebedrijf Flight Stats kende KLM in 2018 een tweede plaats toe voor world wide punctualiteit. In Europa is KLM zelfs de meest punctuele luchtvaartmaatschappij.

Gunstige vliegtijden

Je haalt meer uit je reis met gunstige vertrek- en aankomsttijden. Of het nu gaat om een business trip of een weekendje weg, KLM-vluchten passen bij jouw plannen en niet andersom.

Reisklassen

Of je nu kiest voor de hoge standaard van de Economy Class, de extra beenruimte in Economy Comfort of voor de persoonlijke service in Business Class, KLM zorgt er voor dat je in elke klasse kunt genieten van een inspirerende reis.

Entertainment tijdens je vlucht

Met meer dan 1000 uur aan interactief entertainment vliegt je reis voorbij. Vanaf het moment dat je gaat zitten tot het moment dat je uitstapt, kun je op alle intercontinentale KLM-vluchten genieten van films, televisieprogramma’s, muziek en spelletjes, in diverse talen.

Dineren aan boord

Geniet op je KLM-vlucht van een heerlijke maaltijd, bereid door chefkoks. Afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van je vlucht, je bestemming en vertrektijd, wordt er een toepasselijke maaltijd geserveerd. Gedurende de gehele vlucht kun je genieten van verschillende warme en koude dranken.

Flight Guide

Heb je een KLM-vlucht geboekt? Dan wil je vast meer weten of het menu, de crew en het toestel. Vanaf 31 dagen voor vertrek vind je in de Flight Guide allerlei feiten, cijfers en leuke weetjes over je specifieke KLM-vlucht. Overal, altijd en op elk apparaat.

Duurzaamheid

Als grote speler in de luchtvaart heeft KLM natuurlijk een maatschappelijke verantwoordelijkheid. KLM werkt dan ook hard om de impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken. Dat blijkt uit het feit dat KLM in hun sector samen met Air France, op een eerste positie in de categorie ‘Airlines’ van de Dow Jones Sustainability Index staat. Dit is de belangrijkste internationale index die prestaties van ondernemingen op het gebied van duurzame ontwikkeling weergeeft. Het is voor het 15de jaar op rij dat Air Fance-KLM in de top 3 staat.

CO2 compenseren:

De CO2-compensatieservice ‘CO2ZERO’ biedt passagiers de mogelijkheid om het persoonlijke aandeel in CO2-uitstoot van hun vlucht te compenseren. KLM investeert deze bijdragen in CO2-reductie projecten. Op https://www.klm.nl/information/sustainability vind je meer voorbeelden van KLM’s inspanningen voor een duurzamere luchtvaart.

Meer informatie over KLM is te vinden op klm.nl of KLM Newsroom.