Workshop Fotografie

Je bent op zoek naar een workshop fotografie die jou een stapje verder brengt?
Fotografie-reizen.nl heeft de keus uit diverse fotografie workshops voor beginners en gevorderden.

Verbeter jouw fotoskills met een workshop fotografie

Voor de beginner biedt Fotografie-reizen.nl een basiscursus fotografie op diverse locaties in Nederland. Deze fotografie workshop duurt een hele dag, waarbij je grotendeels in de praktijk jouw camera van binnen en van buiten leert kennen. De basiscursus fotografie wordt gegeven door ervaren fotografen.

Heb je de basisprincipes van het fotograferen onder de knie en wil je een stapje verder, dan biedt Fotografie-reizen.nl diverse andere fotografie workshops aan. Een workshop fotografie duurt drie uren en behandelt één thema. Persoonlijke aandacht staat centraal tijdens de workshop fotografie.

Ook worden workshops fotobewerking gegeven. Voor alle fotografie workshops geldt dat deze verspreid over het land gegeven worden door enthousiaste fotografen.

Workshop Winterfotografie

Als de winter zich aandoet, wordt de workshop Winterfotografie georganiseerd. Dit is dus een last-minute fotografie workshop.

Bekijk deze fotografie cursus

Privé fotografie cursus

Heb je liever alle aandacht van de fotograaf of heb je een speciaal onderwerp waarover je meer wilt weten? Boek dan een privé fotografie cursus.

Bekijk privé fotografie cursus

Fotocursus Wildlifefotografie

Ga met een echte natuurfotograaf op pad om de Nederlandse wildlife te fotograferen. Leer van onze natuurfotograaf de trucjes.

Bekijk workshop wildlifefotografie

Workshop Landschapsfotografie

Hoe maak je een goede landschapsfoto die ook boeit? Wat is beeldopbouw? Dat ontdek je tijdens de Workshop Landschapsfotografie.

Bekijk workshop Landschapsfotografie

Wij doen net iets meer!

Camera stuk? Er gaat een reserve-camera mee

Geen statief? Je kunt eentje van ons lenen

Geen filters? Ook die mag je van ons lenen

Leerzame fotobesprekingen en heel veel fototips!

Vergelijk onze prijzen gerust:

Vlieg/boottickets zijn inbegrepen in de reissom

Logies en ontbijt altijd inbegrepen

Alle (fotografie)excursies zijn inbegrepen

Begeleiding van professionele fotografen

BEKIJK AL ONZE FOTOREIZEN

Vragen of meer weten? Jouw adviseur fotografiereizen Yolanda Wals

Yolanda Wals van Fotografie-reizen.nl

Workshop Straatfotografie

Stap over de drempel en doe samen met onze fotograaf een workshop straatfotografie. Minder ‘eng’ dan je denkt! Onze fotograaf helpt je.

Bekijk workshop Straatfotografie

Workshop Filters

Als je met filters wilt gaan werken, maar nog geen idee hebt welke je leuk vindt, is dit een geschikte fotografie workshop.

Bekijk workshop Filters

Workshop HDR – Panorama

HDR-fotografie is op velerlei terreinen toe te passen; voor interieurs en landschappen is het bijvoorbeeld uitermate geschikt. Ook maak je panoramafoto’s.

Bekijk deze fotografie cursus

Workshop Drone fotografie

Ontdek de mogelijkheden om met een drone te vliegen en vanuit de lucht prachtige foto’s en films te maken tijdens de workshop drone fotografie.

Bekijk deze fotografie cursus

Workshop Avondfotografie

Dit is een fotografie workshop waarbij je gebruik maakt van het blauwe uurtje. Ook ga je aan de slag met bewegend licht.

Bekijk workshop Avondfotografie

Workshop Paddenstoelen foto’s

Ontdek tijdens onze workshop paddenstoelen fotograferen hoe je fantastische foto’s kunt maken onder begeleiding van onze fotograaf.

Bekijk deze fotografie cursus

Workshop Macrofotografie

Wil je aan de slag met macrofotografie, maar weet je niet hoe je dit het best kunt aanpakken of wil je hierin beter worden? Dan is deze cursus echt iets voor jou.

Bekijk workshop Macrofotografie

Workshop Herfstfotografie

De mooie, mysterieuze herfstkleuren vangen tijdens het mooie ochtendlicht. Dauwdruppels en zonneharpen tijdens de workshop Herfstfotografie.

Bekijk workshop Herfstfotografie

Fotocursus voor privé groepen

Wat is er leuker dan samen met je collega’s, leden van jouw fotoclub, je familie of vrienden een privé fotografie cursus te volgen? Geheel naar jullie wensen.

Bekijk de mogelijkheden

Fotografie cursus Lightroom

Onderwerpen die in de fotografie cursus Lightroom aan bod komen zijn aanpassen van de densiteit, kleurcorrecties, uitsnijden van foto’s en nog veel meer.

Bekijk fotografie cursus Lightroom

Fotografie cursus Elements

Wil je ontdekken hoe je foto’s op een juiste en gemakkelijke manier kunt bewerken? Dat kan met de cursus fotobewerking in Adobe Photoshop Elements.

Bekijk fotografie cursus Elements

Basiscursus Fotografie

Wil je weten wat een diafragma en een sluitertijd doen en hoe je een mooie beeldopbouw maakt? Dan is er een leuke fotografie cursus: de basiscursus fotografie.

Bekijk basis cursus fotografie

Wat onze deelnemers zeggen

OVERTUIG JEZELF DOOR DE REVIEWS TE LEZEN OF REVIEWVIDEO’S TE BEKIJKEN EN BOEK ÉÉN VAN ONZE GEWELDIGE FOTOGRAFIE REIZEN!

Over onze Nederlandse reizen

Over onze Europese reizen

Over onze Wereldreizen

Video's

Nu bekijken

Waarin onderscheidt onze workshop fotografie zich?

Begeleiding op jouw eigen niveau

De fotografen van Fotografie-reizen.nl besteden tijdens een workshop fotografie individueel aandacht aan jou. Persoonlijke begeleiding op jouw eigen niveau dus. De een heeft wat meer hulp nodig dan de ander.

Kies een fotografie workshop die jou aanspreekt

De fotografie workshops zijn korte fotografie cursussen van ca. drie uren. Dus geen ellenlange fotografie cursus van weken en weken, maar zoek uit ons aanbod welke workshop fotografie jou het meest aanspreekt en het beste bij jou past.

Voor een klein bedrag jouw fotokennis opgekrikt

Een workshop fotografie is niet duur. Voor slechts 60 euro volg je bij Fotografie-reizen.nl al een workshop fotografie van 3 uren. Bij die prijs zijn ook nog koffie/thee met iets lekkers inbegrepen. Je kunt bij ons kiezen uit diverse workshops. Bekijk ons aanbod en kies uit wat jij leuk vindt.

Fotografie cursus voor beginners

Als je beginner bent, raden wij aan eerst de Basiscursus Fotografie te volgen. Dan weet je wat een diafragma en sluitertijd is en volg je de workshops fotografie wat gemakkelijker.

Schrijf je in voor een leuke fotografie workshop of fotografie cursus