Workshop Winterfotografie

Leer fotograferen tijdens in de sneeuw met de workshop winterfotografie

Datum: Winter 2020 of 2021
Duur: 3 uur
Plaats: Omgeving Delfzijl

Prijs: 60,- per persoon

Inschrijven

Leer de schoonheid kennen van de winter

Leer hoe je foto’s maakt in de sneeuw

Sneeuwfoto’s vallen achteraf vaak tegen

Rijp aan de bomen, schaatspret, besneeuwde landschappen, een laagstaand warm winterzonnetje… De winter heeft iets magisch. De Hollandse winter kan erg mooi zijn. Helaas heb je niet elk jaar ideale omstandigheden om mooie winterfoto’s te maken. Maar als je dan een keer winterweer hebt, moet je er ook van profiteren. Toch vallen de foto’s achteraf vaak tegen. Sneeuw is niet mooi wit, maar heeft een vieze grijze of blauwe waas over zich. Wat is hier de oorzaak van en hoe maak je wel goede winterfoto’s? Dat leer je tijdens de unieke workshop winterlandschap. We beginnen al vroeg in de ochtend, zodat we ook de zonsopkomst mee maken. Tijdens het ‘magisch uurtje’ geeft de zon een mooie goudgele gloed over het winterse landschap. En met een beetje mazzel heb je ook nog mooie mistvlagen boven het landschap.

De workshop gaat door tijdens winterse omstandigheden

Deze workshop Winterfotografie vindt alleen maar plaats als de winterse omstandigheden goed zijn. Wel is het noodzakelijk om je van tevoren aan te melden. Mocht de winter zich aandienen en de workshop doorgaan, dan krijg je vlak van tevoren bericht. Op dat moment kun je uiteraard nog beslissen of je wel of niet mee gaat. De Workshop Winterfotografie sluit goed aan op de basiscursus fotografie.

Fotoreizen

Vind je één workshop niet genoeg en wil je graag intensiever met fotografie bezig zijn, boek dan één van onze fotoreizen.

Inbegrepen:

  • Handleiding Workshop Winterfotografie
  • Thee / Koffie / Chocolademelk
  • Koek of luxe broodje

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Ontvang de nieuwste blogs en acties in je mailbox

Bedankt voor jouw inschrijving. We houden je op de hoogte!