Wereldwijde fotoreizen

Fotoreizen naar fotogenieke bestemmingen over de hele wereld

Bekijk ons aanbod wereldwijde fotoreizen

Fotografie-reizen.nl organiseert fotoreizen over de hele wereld. Onze fotografen kenmerken zich door een enorme passie voor hun vak en hun gedrevenheid om hun fotografiekennis op anderen over te brengen. Daarnaast is Fotografie-reizen.nl officieel touroperator en aangesloten bij het reisgarantiefonds GGTO, het Calamiteitenfonds en de branchevereniging VvKR. Met onze georganiseerde fotoreizen over de hele wereld maken wij het onderscheid. Bekijk hieronder onze wereldwijde bestemmingen. Lees en beluister de reviews van deelnemers en overtuig jezelf!

Fotoreis Costa Rica

Als fervent natuurliefhebber is het onmogelijk om Costa Rica over te slaan. Ontdek dit prachtige land tijdens een fotoreis gevuld met indrukwekkende natuurexcursies.

Bekijk deze fotoreis

Fotoreis Argentinië, Bolivia & Chili

Tijdens de fotoreis door Argentinië, Bolivia en Chili ontdek je verbluffende landschappen. Daarnaast maak je kennis met de kleurrijke bevolking van deze regio.

Bekijk deze fotoreis

Fotoreis Kenia-Tanzania

Ervaar enorme stofwolken, hoefgetrappel en duizenden gnoes om je heen tijdens de indrukwekkende grote trek. Mis deze kans niet tijdens de Fotosafari Kenia-Tanzania.

Bekijk deze fotoreis

Fotoreis Madagaskar

Op de Fotoreis Madagaskar ontdek je unieke diersoorten die nergens anders ter wereld voorkomen. Grijp deze kans om bijzondere flora en fauna van dichtbij te zien.

Bekijk deze fotoreis

Fotoreis Tanzania

Ontdek tijdens de fotoreis Tanzania een prachtige mix van natuur, cultuur en adembenemende landschappen. Je kunt meteen alle pasgeboren dieren fotograferen.

Bekijk deze fotoreis

Fotoreis Brazilië Pantanal

De fotoreis naar de Pantanal in Brazilië draait om het spotten van wilde dieren, waaronder de jaguar. Pak je kans om dit majestueuze dier in het wild te bewonderen.

Bekijk deze fotoreis

Wij doen net iets meer!

Camera stuk? Er gaat een reserve-camera mee

Geen statief? Je kunt eentje van ons lenen

Geen filters? Ook die mag je van ons lenen

Leerzame fotobesprekingen en heel veel fototips!

Vergelijk onze prijzen gerust:

Vlieg/boottickets zijn inbegrepen in de reissom

Logies en ontbijt altijd inbegrepen

Alle (fotografie)excursies zijn inbegrepen

Begeleiding van professionele fotografen

BEKIJK AL ONZE FOTOREIZEN

Vragen of meer weten? Jouw adviseur fotografiereizen Yolanda Wals

Yolanda Wals van Fotografie-reizen.nl

Fotoreis New York

De fotoreis New York biedt eindeloze fotomogelijkheden op elke straathoek. Van het Top of the Rock tot het Empire State Building, je blijft fotograferen en ontdekken.

Bekijk deze fotoreis

Fotoreis Namibië

Tijdens de fotoreis Namibië bezoek je de meest indrukwekkende safariparken. Je spot onder andere olifanten, Afrikaanse wilde honden en pelsrobben. Boek nu!

Bekijk deze fotoreis

Fotoreis Japan

Altijd al naar het land van de rijzende zon gewild en de kersenbloesems willen aanschouwen? En wil je de bijzondere cultuur ontdekken? Boek de Fotoreis Japan!

Bekijk deze fotoreis

Fotoreis Spitsbergen

De fotoreis Spitsbergen is een belevenis die je eens in je leven mee moet maken! Boordevol wildlife en magische landschappen op een luxe expeditieschip.

Bekijk deze fotoreis

Fotoreis Borneo

De fotoreis Borneo is geweldig. Je gaat midden in het regenwoud exotische dieren en kleurrijke planten fotograferen. Een heerlijke ervaring!

Bekijk deze fotoreis

Fotoreis Nepal

De fotoreis Nepal zit vol met verschillende soorten fotografie. Je fotografeert traditionele dorpjes, indrukwekkende berglandschappen, mooie tempels en exotische dieren.

Bekijk deze fotoreis

Fotoreis voor privé groep

Stel je eigen fotoreis samen, speciaal afgestemd op jouw familie, vrienden, collega’s of fotoclub. Geniet van leuke extra’s en excursies naar keuze.

Bekijk de mogelijkheden

Wat onze deelnemers zeggen

OVERTUIG JEZELF DOOR DE REVIEWS TE LEZEN OF REVIEWVIDEO’S TE BEKIJKEN EN BOEK ÉÉN VAN ONZE GEWELDIGE FOTOGRAFIE REIZEN!

Over onze Nederlandse reizen

Over onze Europese reizen

Over onze Wereldreizen

Video's

Nu bekijken

Fotografie-reizen.nl: fotoreizen over de hele wereld

Voor elk niveau

Fotografie-reizen.nl is een team van gepassioneerde topfotografen dat zowel beginnende als gevorderde hobbyfotografen verder op weg wil helpen. Dit doen wij door het begeleiden van fotoreizen over de hele wereld. Tijdens onze fotoreizen krijgt elke deelnemer begeleiding op zijn of haar eigen niveau. Ongeacht jouw fotografie-ervaring, er is altijd wel iets te leren.

Dagelijks fototips

Onze fotografen staan je tijdens onze wereldwijde fotoreizen met raad en daad terzijde en geven dagelijks foto-adviezen voorafgaand aan het bezoeken van een locatie. Daarnaast kijken ze op de locaties zelf mee op jouw cameraschermpje, om je continu aanwijzingen te geven, zodat je direct met de tips aan de slag kunt. Tevens zijn er regelmatig ‘fotobesprekingen’. Niet om foto’s te bekritiseren, maar om van elkaars foto’s te leren en nieuwe ideeën op te doen. Een groep mensen weet immers meer dan één alleen. En elk individu heeft een eigen (foto)kijk op de wereld.

Je krijgt de tijd om te fotograferen

Een groot voordeel van onze fotoreizen is dat je de tijd krijgt om te fotograferen. Dit is bijvoorbeeld belangrijk bij wildlifefotografie in Costa Rica of de Pantanal in Brazilië, maar ook in steden als New York. Pas als iedereen tevreden is over zijn foto, gaan we naar de volgende locatie. We staan niet op tijd en je bent met gelijkgestemden, wat ervoor zorgt dat je in alle rust kunt fotograferen. Onze groepen zijn altijd één gezellige club mensen vanaf dag één. Gezelligheid en enthousiasme zijn belangrijk tijdens onze fotoreizen, want we willen niet alleen nieuwe fotokennis ontdekken, maar ook een leuke fotoreis hebben.

Volledig verzorgd, inclusief excursies

Alles is bij ons verzorgd tijdens de fotoreizen. Je hoeft alleen aan het fotograferen te denken. Fotografie-reizen.nl zorgt dat je op je bestemming komt, dat je overnachtingen zijn geregeld en waar je gaat eten is in de meeste gevallen ook al geregeld. Bovendien zijn naast de vlucht, het vervoer, de overnachtingen en het ontbijt ook alle fotografie-excursies bij de prijs inbegrepen. Bij sommige van onze reizen zijn zelfs alle maaltijden in de prijssom inbegrepen, zodat je ter plekke amper nog iets hoeft te betalen. Boek nu jouw fotoreis en ontdek de mooiste plekken van de wereld!