Fotoreizen Noord en Zuid Amerika

Fotoreizen naar fotogenieke bestemmingen in Noord en Zuid Amerika.

Bekijk ons aanbod fotoreizen in Noord en Zuid Amerika

Fotografie-reizen.nl organiseert fotoreizen in zowel Noord als Zuid Amerika. Onze fotografen zijn gepassioneerd en gemotiveerd om hun fotografiekennis over te dragen aan anderen. Bovendien zijn wij een officiële touroperator en zijn we aangesloten bij het reisgarantiefonds GGTO, het Calamiteitenfonds en de branchevereniging VvKR. Wij onderscheiden ons met georganiseerde fotoreizen wereldwijd. Ontdek onze bestemmingen hieronder en laat je inspireren door de beoordelingen en ervaringen van onze deelnemers.

Fotoreis Costa Rica

Costa Rica kan je als echte natuurliefhebber natuurlijk niet overslaan. Een fotografiereis in Midden-Amerika bomvol prachtige natuurexcursies.

Bekijk deze fotoreis

Fotoreis Argentinië, Bolivia & Chili

Tijdens de Fotoreis door Argentinië, Bolivia en Chili kom je kleurrijke landschappen tegen, evenals zoutmeren en een kleurrijke bevolking.

Bekijk deze fotoreis

Fotoreis Brazilië Pantanal

De fotoreis naar de Pantanal in Brazilië staat in het teken van het spotten van wilde dieren, waaronder de jaguar. Een topreis in ons programma.

Bekijk deze fotoreis

Fotoreis New York

In New York is op elke straathoek wel iets fotogenieke te vinden. Je blijft fotograferen. Wat te denken van Top of the Rock en Empire State Building.

Bekijk deze fotoreis

Fotoreis voor privé groep

Een fotoreis in Amerika op maat aangepast voor jouw familie, vrienden, collega’s of fotoclub. Met naar wens leuke extra excursies.

Bekijk de mogelijkheden

Wij doen net iets meer!

Camera stuk? Er gaat een reserve-camera mee

Geen statief? Je kunt eentje van ons lenen

Geen filters? Ook die mag je van ons lenen

Leerzame fotobesprekingen en heel veel fototips!

Vergelijk onze prijzen gerust:

Vlieg/boottickets zijn inbegrepen in de reissom

Logies en ontbijt altijd inbegrepen

Alle (fotografie)excursies zijn inbegrepen

Begeleiding van professionele fotografen

BEKIJK AL ONZE FOTOREIZEN

Vragen of meer weten? Jouw adviseur fotografiereizen Yolanda Wals

Yolanda Wals van Fotografie-reizen.nl

Wat onze deelnemers zeggen

OVERTUIG JEZELF DOOR DE REVIEWS TE LEZEN OF REVIEWVIDEO’S TE BEKIJKEN EN BOEK ÉÉN VAN ONZE GEWELDIGE FOTOGRAFIE REIZEN!

Over onze Nederlandse reizen

Over onze Europese reizen

Over onze Wereldreizen

Video's

Nu bekijken

Fotoreizen door Noord-, Midden- en Zuid-Amerika

Voor elk niveau

Fotografie-reizen.nl bestaat uit een team van enthousiaste topfotografen, die zowel beginnende alsook gevorderde hobbyfotografen verder op weg wil helpen. Zij doen dit door het begeleiden van fotoreizen in Noord- en Zuid-Amerika. Tijdens de fototrips wordt elke deelnemer op zijn eigen niveau begeleid. Het maakt dus niet uit op welk fotografieniveau je zit. Er is altijd wel iets te leren.

Dagelijks fototips

Onze fotografen staan je tijdens de fotoreizen door Noord en Zuid Amerika je met raad en daad terzijde en geven dagelijks foto-adviezen voorafgaande aan het bezoeken van een locatie. Daarnaast kijken ze op de locaties zelf mee op jouw cameraschermpje, om je continu aanwijzingen te geven, zodat je direct met de tips aan de slag kunt. Tevens zijn er regelmatig ‘fotobesprekingen’. Niet om foto’s te bekritiseren, maar om van elkaars foto’s te leren en nieuwe ideeën op te doen. Een groep mensen weet immers meer dan één alleen. En elk individu heeft een eigen (foto)kijk op de wereld.

Je krijgt de tijd om te fotograferen

Groot voordeel is ook dat je tijdens onze fotoreizen de tijd krijgt om te fotograferen. En dat is belangrijk bij bijvoorbeeld wildlifefotografie in Costa Rica of de Pantanal in Brazilië. Maar ook in een stad als New York. Pas als iedereen tevreden is over zijn foto, gaan we naar een volgende locatie. We staan niet op tijd. Je bent met gelijkgestemden en dat maakt dat je in alle rust kunt fotograferen. Doordat iedereen dezelfde passie heeft, namelijk fotografie, zijn onze groepen altijd vanaf dag 1 één gezellige club mensen. Gezelligheid en enthousiasme vinden wij heel belangrijk tijdens onze fotoreizen. Want je wilt niet alleen veel nieuwe fotokennis ontdekken, maar ook een leuke fotoreis hebben.

Volledig verzorgd, inclusief excursies

Alles is bij ons dan ook verzorgd. Je hoeft tijdens de fotoreis nergens om te denken, alleen het fotograferen zelf. Fotografie-reizen.nl zorgt dat je op je bestemming komt voor je Fotoreis Amerika, dat je overnachtingen geregeld zijn en zelfs waar je gaat eten is in de meeste gevallen al geregeld. Bovendien zijn naast de vlucht, het vervoer, de overnachtingen en het ontbijt ook alle fotografie-excursies bij de prijs inbegrepen. Bij sommige van onze reizen zijn zelfs alle maaltijden in de prijssom inbegrepen en hoef je ter plekke amper nog iets te betalen. Alleen wat leuke souvenirtjes voor jezelf misschien. Ga jij met ons mee? Boek dan nu!