Fotoreizen Europa

Je hoeft niet altijd ver weg om mooie foto’s te maken. Bekijk ons aanbod fotoreizen in Nederland en Europa.

Fotogeniek aanbod Fotoreizen Europa

Overal kan je mooie foto’s maken. Je hoeft niet altijd ver te reizen voor fantastische opnamen. Naast verre bestemmingen hebben we in ons aanbod ook Fotoreizen Europa. Wat te denken van een Fotoweekend Ameland, een fotostedentrip naar Valencia, of een onze Fotoreizen naar IJsland.

Fotoreis Valencia:

Architectuurfotografie

Architectuurfotografie, HDR, avondfotografie. Moeilijk allemaal? Welnee. dat valt best mee. Na de Fotoreis Valencia heeft dit geen geheimen meer voor jou!

Meer Informatie

Fotoweekend Ameland:

Leer kijken

Maak niet zomaar een foto, maar leer eerst te kijken tijdens ons Fotoweekend Ameland. Fiets en wandel door de duinen samen met een fotograaf en een natuurgids.

Meer Informatie

Fotoreis IJsland Noorderlicht:

Fotografeer het Noorderlicht

Aanschouw het magische Noorderlicht en maak kennis met een sprookjesachtig landschap! Onze Fotoreizen IJsland laten een enorme indruk achter !

Meer Informatie

Fotoreis Schotland:

Ruige landschappen

Woeste leegtes, ruige landschappen, pittoreske kastelen en de ‘Harry Potter’-trein. Dat fotografeer je allemaal met of zonder filters tijdens de Fotoreis Schotland.

Meer Informatie

Fotoreis IJsland Zomer:

Papegaaiduikers

Gekleurde vulkanische landschappen zie je tijdens deze Fotoreis IJsland in de zomer. Maar daarnaast ook papegaaiduikers en je maakt een walvisexcursie.

Meer Informatie

Fotoweekend Drenthe:

Bloeiende heide

Mistflarden boven de bloeiende paarse heide tijdens een prachtige zonsopkomst. De kans is groot dat je dit fotografeert tijdens het Fotoweekend Drenthe.

Meer Informatie

Archeologiereis Griekenland:

Duik in het verleden

Dit is geen fotoreis, maar een prachtige archeologiereis via archeologiereizen.nl. Duik in het verleden en doe kennis op over oude Griekse beschavingen. Alle reizen staan onder leiding van een afgestudeerd archeoloog en ter plaatse wordt gebruik gemaakt van de kennis van lokale archeologen, die rondleidingen op de sites verzorgen.

Meer Informatie

BEKIJK AL ONZE FOTOREIZEN

Wij doen net iets meer!

Camera stuk? Er gaat een reserve-camera mee

Geen statief? Je kunt eentje van ons lenen

Geen filters? Ook die mag je van ons lenen

Een lens uitproberen? Ook dat mag

Vergelijk onze prijzen gerust:

Vlieg/boottickets zijn inbegrepen in de reissom

Logies en ontbijt altijd inbegrepen

Alle (fotografie)excursies zijn inbegrepen

Begeleiding van professionele fotografen

Vragen of meer weten? Jouw adviseur fotografiereizen Yolanda Wals

Fotografie reizen voor beginners en gevorderden

De fotografie reizen zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Onze professionele fotografen begeleiden iedereen individueel. Dus je krijgt tips op jouw eigen fotografieniveau. Zeggen termen als diafragma’s en sluitertijden je nu nog niets? Geen probleem. Na afloop van de fotografie reis hebben deze termen geen geheimen meer voor jou. Ben je al wat verder gevorderd en vind je het leuk om met filters te leren werken of foto’s te maken met lange sluitertijden? Ook dat kan.

Niet-fotograferende partner ook mee?

De meeste van onze fotografie reizen zijn ook geschikt voor de niet-fotograferende partner. Iedereen vindt het immers mooi om dieren te spotten of mooie landschappen te aanschouwen. Wel moet de niet-fotograferende partner er rekening mee houden dat we langer op fotogenieke plaatsen stoppen.

Waar gaan de fotografie reizen naartoe?

We hebben voor onze fotografie reizen een groot aantal bestemmingen in binnen- en buitenland. Wil je eerst eens een korte fotoreis uitproberen, voordat je een grote reis boekt, dan is het Fotoweekend Ameland zeer geschikt. Drie dagen intensieve fotografie begeleiding op een schitterend eiland. Adembenemend mooi zijn de fotografie reizen naar IJsland met als kers op de taart het magische Noorderlicht en de fotoreis naar Schotland. Ben je een echte natuurliefhebber dan moet de fotografie reis naar Costa Rica zeker op jouw bucketlist staan. Voor safari-liefhebbers hebben we fotografie reizen naar Kenia/Tanzania op het programma staan of een gemixte cultuur/safari fotoreis naar Tanzania. En voor architectuur-, HDR- en avondfotografie is de fotoreis Valencia een aanrader.

 

Bij fotografie-reizen.nl reizen we o.a. met KLM. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Logo KLM Skyteam

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Ontvang de nieuwste blogs en acties in je mailbox

Bedankt voor jouw inschrijving. We houden je op de hoogte!