Basiscursus Fotografie

Nieuwe datum binnenkort bekend: Schrijf je alvast vrijblijvend in 
Tijd: 9.00-16.00 uur
Lokatie: Stadspark, Groningen

Prijs: 120,- per persoon

Cursisten bezig met opdracht tijdens Praktijkdag Fotografie - basiscursus fotografieHobbyfotografen tijdens Praktijkdag Fotografie in actie - basiscursus fotografieCursisten bezig tijdens Praktijkdag Fotografie - Fotografie-reizen.nl

 

 

 

 

 

 

 

Gezellige, uiterst leerzame basiscursus fotografie

Een spiegelreflexcamera is tegenwoordig binnen ieders handbereik gekomen. De mogelijkheden zijn ontelbaar, maar je moet ze wel kunnen benutten. Daarom organiseren wij regelmatig een Basiscursus Fotografie in Groningen. Natuurlijk kan je een spiegelreflexcamera op automaat zetten, dan krijg je vanzelf bruikbare foto’s, maar dan haal je niet uit de camera wat erin zit. Als je na een fotografie cursus weet wat zaken als scherptediepte en sluitertijden zijn, kun je zelf aan het spelen. Je zult zien dat na deze basiscursus fotografie de foto’s ineens tien keer mooier worden dan op de automaatstand. Mensen die de basiscursus fotografie gevolgd hebben, zijn super enthousiast en vinden het een gezellige, uiterst leerzame praktijkdag.

Onderwerpen als scherp en onscherp, sluitertijden, beeldopbouw en compositie en belichting komen tijdens deze fotografie cursus aan de orde. Ook ga je aan de slag met continu-opnamen, enkelvoudig scherpstellen en handmatig de belichting plussen en minnen.

Camera heeft na afloop geen geheimen meer

De basiscursus fotografie duurt van 9.00 tot 16.00 uur en is bedoeld voor als je in de praktijk de basisprincipes van fotograferen met een spiegelreflexcamera onder de knie wilt krijgen. Er gaat een model mee, waarop je verschillende diafragma’s en sluitertijden kunt oefenen. Gedurende de dag worden constant aanwijzingen gegeven naar aanleiding van de beelden op je cameraschermpje, zodat je al tijdens de dag zelf steeds beter gaat fotograferen. Het laatste uur van de dag worden de gemaakte foto’s gezamenlijk besproken. Daar leer je enorm veel van. Na afloop van deze fotografie cursus heeft de camera geen geheimen meer voor jou.

Heb je een compact- of systeemcamera en wil je betere vakantiefoto’s leren maken? Ook jij kunt meedoen. Schrijf je in voor de basiscursus fotografie.
Heb je de basiskennis al goed onder de knie? Schrijf je dan in voor één van onze workshops fotografie: workshop avondfotografie, workshop filters, workshop herfstfotografie, workshop winterfotografie of de cursus fotobewerking Photoshop Eelments.

Fotoreizen

Vind je één praktijkdag te kort en wil je graag intensiever met fotografie bezig zijn, boek dan één van onze fotoreizen.

 

Inbegrepen:

  • Handleiding Basiscursus Fotografie
  • Thee / Koffie / Chocolademelk
  • Lunch
  • Borrelhapjes tijdens fotobespreking

WAT ONZE DEELNEMERS ZEGGEN:

Bevalt onze website? Dan wil je vast op de hoogte blijven! Laat je gegevens achter.

We hebben regelmatig blogs met interesante fotografietips en brengen jou op de hoogte van nieuwe data van fotoreizen en fotocursussen. Dus je mist niets meer.

Bedankt voor jouw inschrijving. We houden je op de hoogte!