Workshop Herfstfotografie

Leg de prachtigste kleuren vast met onze workshop herfstfotografie

Datum: Zondag 1 november 2020
Tijd: 7.30 – 10.30 uur

Plaats: Roder bos – Roden

Prijs: 60,- per persoon

Inschrijven

Leer kijken naar kleur in de natuur

Hoe licht je donkere delen op

Maak gebruik van eenvoudige hulpmiddelen

Trek er in de herfst met de camera op uit

Herfst heeft altijd iets magisch. De wereld kleurt ineens heel anders en ziet er vaak sprookjesachtig uit. Bladeren aan de bomen hebben schitterende kleuren, variërend van geel naar bruin. Paddestoelen schieten uit de grond en nevel en een laaghangende zon geven het herfstbos een betoverende uitstraling. Echt een moment om er met de fotocamera op uit te trekken.

Fotografeer met een laagschijnend zonnetje

Bij de workshop herfstfotografie ga je het herfstbos in. Je begint rond zonsopkomst, zodat je hopelijk een mooi laag schijnend zonnetje door de geel/bruin gebladerde bomen heen ziet schijnen. Daarna ga je op zoek naar paddenstoelen, mooie herfsttakken en ander herfstmateriaal. Je maakt mooie landschapsfoto’s, maar gaat ook aan de gang met macro-fotografie. Heb je de beschikking over een macrolens dan is dat mooi, maar niet noodzakelijk. Ook met een standaardlens kan je mooi dichtbij-opnamen maken tijdens deze workshop herfstfotografie.

Fotograferen in het bos vergt enige kennis van diafragma, sluitertijd en iso. Een bos is vaak donker, waardoor foto’s achteraf soms tegenvallen: te licht of bewogen! Hoe dat komt en hoe we een herfstbos wel goed op de foto krijgen, leer je tijdens deze workshop herfstfotografie. De workshop herfstfotografie sluit goed aan op de basiscursus fotografie.

Fotoreizen

Enthousiast geworden door onze fotografie workshops schrijf je dan in en bekijk dan ook eens onze fotoreizen.

Inbegrepen:

  • Handleiding Workshop Herfstfotografie
  • Thee / Koffie / Chocolademelk
  • Koek of luxe broodje

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Ontvang de nieuwste blogs en acties in je mailbox

Bedankt voor jouw inschrijving. We houden je op de hoogte!