Lezingen Fotografie

Lezingen over fotografie-onderwerpen voor fotoclubs, bedrijven en andere groepen

Lezingen Fotografie

Lezingen over fotografie-onderwerpen voor fotoclubs, bedrijven en andere groepenvriendengroepen…

Lezingen over diverse fotografie-onderwerpen

De fotografen van Fotografie-reizen.nl verzorgen een groot aantal lezingen over zeer uiteenlopende fotografie-onderwerpen. Elke fotograaf heeft zijn eigen specialisme op het gebied van fotografie en vertelt daar zeer boeiend over. Uiteraard aan de hand van prachtige foto’s. Wij komen graag langs om voor jullie fotoclub of bedrijf een lezing te verzorgen, maar in coronatijd geven we de lezingen ook online.

Prijs: 175 euro
(excl. reiskosten)

Online lezing: 125 euro

Meld je groep aan

Highlights Lezingen Fotografie:

Zeer uiteenlopende onderwerpen

Lezingen voor fotoclubs

Lezingen voor bedrijven

Lezingen voor privé groepen

Titels lezingen:

  • De ontwikkeling tot landschapsfotograaf
  • Landschapsfotografie in Noord-Nederland
  • Reisfotografie met nadruk op landschappen

Fotograaf: Ron Buist

Omschrijving:
In alle lezingen van Ron Buist staat zijn aanpak centraal. Zoals het plannen van de fotoshoots in tegenstelling tot het op goed geluk erop uit gaan en ‘maar hopen dat het iets gaat worden’.

Titel lezing:

  • Het belang van een goede compositie en licht in je foto

Fotograaf: Yolanda Wals

Omschrijving:
Aan de hand van foto’s die op dezelfde locaties zijn gemaakt, maar allemaal een totaal andere impact hebben, laat Yolanda Wals het belang van een mooie compositie zien. Ook laat ze aan de hand van voorbeelden zien dat mooi licht in je beeld een foto maakt of breekt. Een zeer verhelderende lezing, waarbij jou aan de hand van ‘foute’ en ‘goede’ foto’s de verschillen duidelijk wordt gemaakt.

Titel lezing:

  • De valkuilen bij wildlifefotografie

Fotografen: Patrick Gijsbers of Yolanda Wals

Omschrijving:
Hoe benader je dieren. Hoe ga je met de natuur om. Maar ook: welke foto-apparatuur heb je nodig voor wildlifefotografie. En, hoe werk je op een juiste manier met een flinke telelens. Wat zijn de valkuilen? Want die zijn er zeker.

Een leuke , leerzame lezing over het fotograferen van dieren in Nederland, maar ook in het buitenland. Deze lezing bestaat in meerdere varianten, afhankelijk van de interesse. We nemen wildlife in een bepaald land onder de loep, zoals bijvoorbeeld ‘Fotograferen op safari in Afrika’, of we geven een lezing over een bepaalde groep dieren.

Fotografie-reizen Lezingen fotografie
Fotografie-reizen Lezingen fotografie
Fotografie-reizen Lezingen fotografie