Fotoweekend Drenthe

Fotografeer de ochtendmist boven de Drentse heide.

Fotoweekend Drenthe

Fotografeer de ochtendmist boven de Drentse heide.

Minimum aantal deelnemers: 6
Per datum: 2 groepen van 6-8 deelnemers per groep

Datum: 23 t/m 25 augustus 2024
Fotografen: Ilona van Dijk en Marlon van der Waal

Elke reis is boekbaar tot 1 maand voor vertrek, daarna op aanvraag!

Highlights Fotoweekend Drenthe:

Mistflarden boven de Drentse heide

Fotografeer de gouden zonsopkomst

Krijg continu fotografietips van onze fotografen

Voor beginners: Ontdek wat diafragma, sluitertijd en ISO zijn

Voor gevorderden: Landschapsfotografie met filters

Minimum aantal deelnemers: 6
Per datum: 2 groepen van 6-8 deelnemers per groep

Datum: 23 t/m 25 augustus 2024
Fotografen: Ilona van Dijk en Marlon van der Waal

Elke reis is boekbaar tot 1 maand voor vertrek, daarna op aanvraag!

Highlights Fotoweekend Drenthe:

Mistflarden boven de Drentse heide

Fotografeer de gouden zonsopkomst

Krijg continu fotografietips van onze fotografen

Voor beginners: Ontdek wat diafragma, sluitertijd en ISO zijn

Voor gevorderden: Landschapsfotografie met filters

Fotoweekend Drenthe Balloer veld Drenthe in de ochtendmist
Fotoweekend Drenthe Balloerveld zon door de bomen
Fotoweekend Drenthe Gasterse Duinen de topper

Fotoweekend Drenthe, op pad met een professioneel fotograaf!

Het Fotoweekend Drenthe is een mix van verschillende vormen van fotografie, waarbij je enorm veel leert en veel verschillende facetten van fotografie kunt uitproberen. Een mooie gelegenheid om onze fotoreizen eens uit te proberen. Centraal staat ‘kijken’. Want het zien van de goede compositie en het mooie licht is essentieel om uiteindelijk een schitterende foto te maken. De driedaagse fototrip naar Drenthe is gepland in de periode dat de heide prachtig bloeit en dat er veelal in de ochtend mistflarden boven de paarse heide hangt. Je gaat dan ook vroeg je bed uit om sfeervolle foto’s te maken. Ook fotografeer je schapen op de hei.

Fotoweekend Drenthe Balloerveld als de zon al op is
Fotoweekend Drenthe Gasterse Duinen zon op | Fotografie-reizen - Fotoreizen
Fotoweekend Drenthe heidepaadje

Bloeiende paarse heide met mistflarden erboven

Ons hotel in Zeegse staat pal naast een schitterend heidegebied met zandverstuivingen en de Drentse Aa kronkelend door het landschap. Maar daarnaast liggen er ook nog andere mooie heidegebieden in de directe omgeving, zoals het Balloërveld en de Gasterse Duinen. Keus genoeg om steeds naar een andere locatie te gaan. En als grote voordeel: in Drenthe is het nog rustig en sta je niet met zijn allen op een kluitje, zoals op de Veluwe in deze periode. Deze fotoreis is geschikt voor zowel de beginnend fotograaf als de gevorderde fotograaf. Als beginner leer je uiteraard alle basisprincipes, van camera-instellingen tot compositie. Als gevorderde ga je dieper op de materie in en ga je aan de slag met bijvoorbeeld bracketing/HDR-fotografie en ontdek je hoe je met filters moet werken. Daarvoor heb je zelf geen filters nodig, Fotografie-reizen.nl heeft een uitgebreide set filters mee, zodat iedereen werken met filters kan uitproberen. Het Fotoweekend Drenthe is een combinatie van landschapsfotografie en natuur/macrofotografie. Lijkt jou dit wat?

Fotoweekend Drenthe Zeegser Duinen
Schotse Hooglander op de Drentse heide - Fotografie-reizen
Deelnemer fotografeert schapenkudde tijdens fotoweekend Drenthe
Schapen tussen de paarse heide - fotoreis Drenthe
Fotoweekend Drenthe Zeegser Duinen
Fotoweekend Drenthe Gasterse Duinen | Fotografie-reizen - Fotoreizen

Dag 1

Heidegebied ligt pal naast jouw hotel

In de loop van de ochtend, rond 10.30 uur, word je in Zeegse verwacht. Na een kennismakingsronde met de andere deelnemers aan het Fotoweekend Drenthe, krijg je jouw eerste fotografietips aangereikt. We helpen je alvast op weg om in de middag direct goed aan de slag te kunnen met fotograferen. Omdat ons hotel pal naast het heidegebied staat, loop je direct het schitterende gebied in. Daarnaast ligt ook een typisch Drents hunebed op loopafstand en tal van andere mooie fotogenieke zaken. Foto-onderwerpen voldoende: bloeiende paarse heide, zandverstuivingen, vreemd gevormde bomen en ga zo maar door. ‘s Avonds pak je uiteraard de zonsondergang mee. Daarvoor ga je naar een mooie locatie langs het door het landschap kronkelende riviertje, de Drentse Aa. Statief mee om de ondergaande zon te fotograferen. En wie wil, mag allerlei soorten filters uitproberen, variërend van diverse grijsverloopfilters tot een ND-filter of een reversefilter. Onze fotografen hebben voldoende filters bij zich.

Fotoweekend Drenthe vennetje Zeegser Duinen
Fotoweekend Drenthe Zeegser Duinen
Fotoweekend Drenthe vennetje Zeegser Duinen

Dag 2

Struin over de heide

Vroeg op, want je wilt de prachtige mistflarden boven de bloeiende paarse heide niet missen. En ook als er geen mistflarden zijn, zorgt de opgaande zon boven het heidelandschap voor schitterende foto’s. Vandaag ga je onder andere de Zeegser Duinen in. Het Drentsche Aa-gebied is een van de laatste gave beekdallandschappen van West-Europa. De naam Drentsche Aa staat voor een stelsel van stroompjes die uiteindelijk samenkomen in één beek. Bijna al deze stroompjes hebben hun natuurlijke, kronkelende loop behouden. Met de beek is ook het kenmerkende esdorpenlandschap bewaard gebleven: de boerderijen aan de brink, de akkers op de hoge essen en de graslanden in het beekdal. Het Siepelveen in de Zeegser Duinen is een prachtig ven omringd door zandduinen. De bijzondere vegetatie waaronder gagel, verschillende soorten heide en eeuwenoude jeneverbessen krijgt aandacht. Vraag je je af waarom dit het Siepelveen heet? Onze fotografen vertellen het je graag. Tijdens deze wandeling krijgt je voldoende gelegenheid om het landschap en details te fotograferen. Het gebruik van een statief wordt aanbevolen. Het statief is uiteraard ook nodig bij het wederom fotograferen van een zonsondergang in deze prachtige Drentse omgeving.

Fotoweekend Drenthe Gaasterse Duinen 2
Fotoweekend Drenthe Balloerveld rode zonsopgang | Fotografie-reizen - Fotoreizen
Fotoweekend Drenthe Gasterse Duinen mistflarden | Fotografie-reizen - Fotoreizen

Dag 3

Mistflarden boven bloeiende paarse heide

Wederom vroeg je bed uit, want je gaat opnieuw de zonsopkomst boven de heide fotograferen. En hopelijk zijn vandaag ook weer mooie mistflarden te zien boven de paarse gloed. Heerlijk in alle rust met onze eigen fotogroep aan de slag, genietend van de prachtige natuur en met steun en tips van onze fotografen schitterende foto’s maken. Na wederom een hele dag in de schitterende Drentse natuur ga je in de loop van de middag naar huis met prachtige foto’s en heel veel nieuw verworven fotografiekennis. Onze fotografen leren je dit Fotoweekend Drenthe vooral ‘kijken’. Hoe maak je nou een mooie landschapsfoto. Waarom blijf je naar de ene foto kijken en trekt de andere foto niet? De fotografen kijken geregeld mee op jouw cameraschermpje om je gedurende het hele weekeinde van tips en tricks te voorzien. En dat alles in een heel ongedwongen sfeer. Fotobesprekingen worden dit weekeinde ook regelmatig gedaan. Je leert namelijk enorm veel van het kijken naar foto’s van anderen. Dit programma-onderdeel tijdens al onze fotoreizen wordt altijd enorm gewaardeerd. Rond 16.00 uur keer je weer huiswaarts met een enorme schat aan nieuwe fotografiekennis.

Wil jij ook zo’n leerzaam en bovenal supergezellig Fotoweekend op de Drentse heide meemaken? Boek dan nu!

Programmawijzigingen voorbehouden.

Deelnemers fotograferen de paarse heide tijdens fotoweekend Drenthe
Hunebed van Tynaarlo Fotoreis Drenthe | Fotografie-reizen - Fotoreizen
Fotoweekend Drenthe Jan aan het fotograferen
Fotoweekend Drenthe Gasterse Duinen solitair boompje
Deelnemers fotograferen schapen tijdens fotoweekend Drenthe
Deelnemer op paarse heide tijdens fotoweekend Drenthe

Programmawijzigingen voorbehouden.

Het rustig gelegen Fletcher Hotel in het natuurpark Drentse Aa wordt omgeven door bos en heide. Alle kamers van het Fletcher Hotel – Restaurant de Zeegser Duinen zijn voorzien van een balkon of een terras. Hier kijk je direct uit op het mooie heidegebied dat bij het hotel ligt. Het hotel is de ideale uitvalsbasis voor alle ritjes die we doen tijdens het fotoweekend Drenthe.

 • Voldoende gratis parkeergelegenheid
 • Gratis wifi
 • Restaurant
 • Terras
 • Hotelbar
 • Lounge
 • Zeer uitgebreid ontbijtbuffet
Hotel Zeegse Duinen - Fotoweekend Drenthe

Inbegrepen:

 • 2x Logies met ontbijt (incl. toeristenbelasting)
 • Indeling op 2 persoonskamer
 • Begeleiding door een of meerdere professionele fotografen
 • Masterclass heidefotografie
 • Fotobesprekingen
 • Naslagwerk

Bijkomende kosten:

 • Bijdrage reisgarantiefonds GGTO € 9.- per persoon
 • Boekingskosten € 15.- per boeking

Niet inbegrepen:

 • Overige maaltijden en drankjes
 • Fooien reisleiding
 • Toeslag 1-persoonskamer € 60,- p.p.p.n.
 • Verlenging met 1 of meerdere nachten mogelijk
 • We maken gebruik van eigen auto’s, waarbij we zoveel mogelijk met elkaar meerijden. De afstanden zijn zeer klein.

Fotoapparatuur:

 • Tijdens dit Fotoweekend Drenthe komen we allerlei situaties tegen. Ben je in het bezit van meerdere lenzen, neem deze dan mee. Naast een standaardlens, groothoeklens en telelens, kan ook een macrolens van pas komen. Een zonnekap helpt niet alleen tegen lensflair, maar ook tegen regenspetters. Tevens zijn filters leuk om uit te proberen, mocht je hierover beschikken. De fotograaf heeft ook wat filters bij zich, die je mag proberen.
 • Een statief is noodzakelijk bij het fotograferen van zonsondergangen en zonsopkomsten en bij avondfotografie. Heb je geen statief, dan kan je eentje lenen. Geef dit aan bij je opgave. Ook een infrarood of draadontspanner is handig. Heb je dit niet, dan is het geen probleem, want je kunt ook werken met de ingebouwde zelfontspanner van de camera.
 • Neem voldoende (snelle) geheugenkaartjes mee!
 • Vergeet niet een extra accu mee te nemen. Het zou zonde zijn als je niet verder kunt verder kunt fotograferen, omdat de camera-accu leeg is, terwijl je net lekker bezig bent.
 • Een regenhoes voor je camera is soms ook handig.
 • Het instructieboekje van jouw camera.

Fysieke zwaarte van de reis: Licht

 • Er worden wat korte wandelingen gemaakt.

Reis- en/of annuleringsverzekering:

 • Voor een binnenlandse reis is het hebben van een reisverzekering niet verplicht. Toch kan het misschien interessant zijn om wel een reisverzekering af te sluiten, om zo de dure foto-apparatuur voldoende gedekt te hebben bij schade of verlies. Een annuleringsverzekering is niet verplicht, maar wel aan te raden. Fotografie-reizen.nl werkt samen met Europeesche Verzekering en kan desgewenst een reis- en/of annuleringsverzekering voor jou afsluiten. Klik hier voor informatie over reis- en annuleringsverzekeringen.

Kleding:

 • Het kan ’s avonds afkoelen, dus neem ook warme kleding mee. Laagjes kleding is aan te raden, maar ook een regenjas of een wind- en waterdichte jas en goede wandelschoenen horen bij de uitrusting.

Aanbetaling:

 • Aanbetaling binnen twee weken na boeking: 45 procent van de totale reissom. Zodra de aanbetaling is voldaan, is de boeking definitief. Je gaat een definitieve overeenkomst aan met Fotografie-reizen.nl. Na bevestiging van je boeking heb je geen herroepingsrecht.

Algemene voorwaarden:

 • Klik hier voor de algemene voorwaarden:

Klik snel op de tabbladen hieronder voor meer informatie over dit geweldige fotoweekend in Drenthe!

Fotoweekend Drenthe Balloer veld Drenthe in de ochtendmist
Fotoweekend Drenthe Balloerveld zon door de bomen
Fotoweekend Drenthe Gasterse Duinen de topper

Fotoweekend Drenthe, op pad met een professioneel fotograaf!

Het Fotoweekend Drenthe is een mix van verschillende vormen van fotografie, waarbij je enorm veel leert en veel verschillende facetten van fotografie kunt uitproberen. Een mooie gelegenheid om onze fotoreizen eens uit te proberen. Centraal staat ‘kijken’. Want het zien van de goede compositie en het mooie licht is essentieel om uiteindelijk een schitterende foto te maken. De driedaagse fototrip naar Drenthe is gepland in de periode dat de heide prachtig bloeit en dat er veelal in de ochtend mistflarden boven de paarse heide hangt. Je gaat dan ook vroeg je bed uit om sfeervolle foto’s te maken. Ook fotografeer je schapen op de hei.

Fotoweekend Drenthe Balloerveld als de zon al op is
Fotoweekend Drenthe Gasterse Duinen zon op | Fotografie-reizen - Fotoreizen
Fotoweekend Drenthe heidepaadje

Bloeiende paarse heide met mistflarden erboven

Ons hotel in Zeegse staat pal naast een schitterend heidegebied met zandverstuivingen en de Drentse Aa kronkelend door het landschap. Maar daarnaast liggen er ook nog andere mooie heidegebieden in de directe omgeving, zoals het Balloërveld en de Gasterse Duinen. Keus genoeg om steeds naar een andere locatie te gaan. En als grote voordeel: in Drenthe is het nog rustig en sta je niet met zijn allen op een kluitje, zoals op de Veluwe in deze periode. Deze fotoreis is geschikt voor zowel de beginnend fotograaf als de gevorderde fotograaf. Als beginner leer je uiteraard alle basisprincipes, van camera-instellingen tot compositie. Als gevorderde ga je dieper op de materie in en ga je aan de slag met bijvoorbeeld bracketing/HDR-fotografie en ontdek je hoe je met filters moet werken. Daarvoor heb je zelf geen filters nodig, Fotografie-reizen.nl heeft een uitgebreide set filters mee, zodat iedereen werken met filters kan uitproberen. Het Fotoweekend Drenthe is een combinatie van landschapsfotografie en natuur/macrofotografie. Lijkt jou dit wat?

Fotoweekend Drenthe Zeegser Duinen
Schotse Hooglander op de Drentse heide - Fotografie-reizen
Deelnemer fotografeert schapenkudde tijdens fotoweekend Drenthe
Schapen tussen de paarse heide - fotoreis Drenthe
Fotoweekend Drenthe Zeegser Duinen
Fotoweekend Drenthe Gasterse Duinen | Fotografie-reizen - Fotoreizen

Dag 1

Heidegebied ligt pal naast jouw hotel

In de loop van de ochtend, rond 10.30 uur, word je in Zeegse verwacht. Na een kennismakingsronde met de andere deelnemers aan het Fotoweekend Drenthe, krijg je jouw eerste fotografietips aangereikt. We helpen je alvast op weg om in de middag direct goed aan de slag te kunnen met fotograferen. Omdat ons hotel pal naast het heidegebied staat, loop je direct het schitterende gebied in. Daarnaast ligt ook een typisch Drents hunebed op loopafstand en tal van andere mooie fotogenieke zaken. Foto-onderwerpen voldoende: bloeiende paarse heide, zandverstuivingen, vreemd gevormde bomen en ga zo maar door. ‘s Avonds pak je uiteraard de zonsondergang mee. Daarvoor ga je naar een mooie locatie langs het door het landschap kronkelende riviertje, de Drentse Aa. Statief mee om de ondergaande zon te fotograferen. En wie wil, mag allerlei soorten filters uitproberen, variërend van diverse grijsverloopfilters tot een ND-filter of een reversefilter. Onze fotografen hebben voldoende filters bij zich.

Fotoweekend Drenthe vennetje Zeegser Duinen
Fotoweekend Drenthe Zeegser Duinen
Fotoweekend Drenthe vennetje Zeegser Duinen

Dag 2

Struin over de heide

Vroeg op, want je wilt de prachtige mistflarden boven de bloeiende paarse heide niet missen. En ook als er geen mistflarden zijn, zorgt de opgaande zon boven het heidelandschap voor schitterende foto’s. Vandaag ga je onder andere de Zeegser Duinen in. Het Drentsche Aa-gebied is een van de laatste gave beekdallandschappen van West-Europa. De naam Drentsche Aa staat voor een stelsel van stroompjes die uiteindelijk samenkomen in één beek. Bijna al deze stroompjes hebben hun natuurlijke, kronkelende loop behouden. Met de beek is ook het kenmerkende esdorpenlandschap bewaard gebleven: de boerderijen aan de brink, de akkers op de hoge essen en de graslanden in het beekdal. Het Siepelveen in de Zeegser Duinen is een prachtig ven omringd door zandduinen. De bijzondere vegetatie waaronder gagel, verschillende soorten heide en eeuwenoude jeneverbessen krijgt aandacht. Vraag je je af waarom dit het Siepelveen heet? Onze fotografen vertellen het je graag. Tijdens deze wandeling krijgt je voldoende gelegenheid om het landschap en details te fotograferen. Het gebruik van een statief wordt aanbevolen. Het statief is uiteraard ook nodig bij het wederom fotograferen van een zonsondergang in deze prachtige Drentse omgeving.

Fotoweekend Drenthe Gaasterse Duinen 2
Fotoweekend Drenthe Balloerveld rode zonsopgang | Fotografie-reizen - Fotoreizen
Fotoweekend Drenthe Gasterse Duinen mistflarden | Fotografie-reizen - Fotoreizen

Dag 3

Mistflarden boven bloeiende paarse heide

Wederom vroeg je bed uit, want je gaat opnieuw de zonsopkomst boven de heide fotograferen. En hopelijk zijn vandaag ook weer mooie mistflarden te zien boven de paarse gloed. Heerlijk in alle rust met onze eigen fotogroep aan de slag, genietend van de prachtige natuur en met steun en tips van onze fotografen schitterende foto’s maken. Na wederom een hele dag in de schitterende Drentse natuur ga je in de loop van de middag naar huis met prachtige foto’s en heel veel nieuw verworven fotografiekennis. Onze fotografen leren je dit Fotoweekend Drenthe vooral ‘kijken’. Hoe maak je nou een mooie landschapsfoto. Waarom blijf je naar de ene foto kijken en trekt de andere foto niet? De fotografen kijken geregeld mee op jouw cameraschermpje om je gedurende het hele weekeinde van tips en tricks te voorzien. En dat alles in een heel ongedwongen sfeer. Fotobesprekingen worden dit weekeinde ook regelmatig gedaan. Je leert namelijk enorm veel van het kijken naar foto’s van anderen. Dit programma-onderdeel tijdens al onze fotoreizen wordt altijd enorm gewaardeerd. Rond 16.00 uur keer je weer huiswaarts met een enorme schat aan nieuwe fotografiekennis.

Wil jij ook zo’n leerzaam en bovenal supergezellig Fotoweekend op de Drentse heide meemaken? Boek dan nu!

Programmawijzigingen voorbehouden.

Deelnemers fotograferen de paarse heide tijdens fotoweekend Drenthe
Hunebed van Tynaarlo Fotoreis Drenthe | Fotografie-reizen - Fotoreizen
Fotoweekend Drenthe Jan aan het fotograferen
Fotoweekend Drenthe Gasterse Duinen solitair boompje
Deelnemers fotograferen schapen tijdens fotoweekend Drenthe
Deelnemer op paarse heide tijdens fotoweekend Drenthe

Programmawijzigingen voorbehouden.

Het rustig gelegen Fletcher Hotel in het natuurpark Drentse Aa wordt omgeven door bos en heide. Alle kamers van het Fletcher Hotel – Restaurant de Zeegser Duinen zijn voorzien van een balkon of een terras. Hier kijk je direct uit op het mooie heidegebied dat bij het hotel ligt. Het hotel is de ideale uitvalsbasis voor alle ritjes die we doen tijdens het fotoweekend Drenthe.

 • Voldoende gratis parkeergelegenheid
 • Gratis wifi
 • Restaurant
 • Terras
 • Hotelbar
 • Lounge
 • Zeer uitgebreid ontbijtbuffet
Hotel Zeegse Duinen - Fotoweekend Drenthe

Inbegrepen:

 • 2x Logies met ontbijt (incl. toeristenbelasting)
 • Indeling op 2 persoonskamer
 • Begeleiding door een of meerdere professionele fotografen
 • Masterclass heidefotografie
 • Fotobesprekingen
 • Naslagwerk

Bijkomende kosten:

 • Bijdrage reisgarantiefonds GGTO € 9.- per persoon.
 • Boekingskosten € 15.- per boeking

Niet inbegrepen:

 • Overige maaltijden en drankjes
 • Fooien reisleiding
 • Toeslag 1-persoonskamer € 60,- p.n.
 • Verlenging met 1 of meerdere nachten mogelijk
 • We maken gebruik van eigen auto’s, waarbij we zoveel mogelijk met elkaar meerijden. De afstanden zijn zeer klein.

Fotoapparatuur:

 • Tijdens dit Fotoweekend Drenthe komen we allerlei situaties tegen. Ben je in het bezit van meerdere lenzen, neem deze dan mee. Naast een standaardlens, groothoeklens en telelens, kan ook een macrolens van pas komen. Een zonnekap helpt niet alleen tegen lensflair, maar ook tegen regenspetters. Tevens zijn filters leuk om uit te proberen, mocht je hierover beschikken. De fotograaf heeft ook wat filters bij zich, die je mag proberen.
 • Een statief is noodzakelijk bij het fotograferen van zonsondergangen en zonsopkomsten en bij avondfotografie. Heb je geen statief, dan kan je eentje lenen. Geef dit aan bij je opgave. Ook een infrarood of draadontspanner is handig. Heb je dit niet, dan is het geen probleem, want je kunt ook werken met de ingebouwde zelfontspanner van de camera.
 • Neem voldoende (snelle) geheugenkaartjes mee!
 • Vergeet niet een extra accu mee te nemen. Het zou zonde zijn als je niet verder kunt verder kunt fotograferen, omdat de camera-accu leeg is, terwijl je net lekker bezig bent.
 • Een regenhoes voor je camera is soms ook handig.
 • Het instructieboekje van jouw camera.

Fysieke zwaarte van de reis: Licht

 • Er worden wat korte wandelingen gemaakt.

Reis- en/of annuleringsverzekering:

 • Voor een binnenlandse reis is het hebben van een reisverzekering niet verplicht. Toch kan het misschien interessant zijn om wel een reisverzekering af te sluiten, om zo de dure foto-apparatuur voldoende gedekt te hebben bij schade of verlies. Een annuleringsverzekering is niet verplicht, maar wel aan te raden. Fotografie-reizen.nl werkt samen met Europeesche Verzekering en kan desgewenst een reis- en/of annuleringsverzekering voor jou afsluiten. Klik hier voor informatie over reis- en annuleringsverzekeringen.

Kleding:

 • Het kan ’s avonds afkoelen, dus neem ook warme kleding mee. Laagjes kleding is aan te raden, maar ook een regenjas of een wind- en waterdichte jas en goede wandelschoenen horen bij de uitrusting.

Aanbetaling:

 • Aanbetaling binnen twee weken na boeking: 45 procent van de totale reissom. Zodra de aanbetaling is voldaan, is de boeking definitief. Je gaat een definitieve overeenkomst aan met Fotografie-reizen.nl. Na bevestiging van je boeking heb je geen herroepingsrecht.

Algemene voorwaarden:

 • Klik hier voor de algemene voorwaarden:

Kies je toch liever een andere fotografie bestemming? We hebben ook leuke fotoreizen naar Borneo, Spitsbergen, Fins Lapland, Helgoland, Schotland, Glencoe, IJsland Noorderlicht, Lofoten, Nepal, AlbaniëMadagaskarCosta RicaBrazilië PantanalIJsland Zomer, IJsland Westfjorden, Tanzania, ValenciaKenia-Tanzania, New York, Japan, Namibië, Argentinië, Bolivia & Chili, Lissabon, Luxemburg, de Opaalkust, Terschelling, Drenthe, Groninger Waddenkust, Limburg, Veluwe, Brabant en Ameland. Fotografie-reizen.nl is lid van het reisgarantiefonds GGTO, Calamiteitenfonds en de branchevereniging VvKR. Dat betekent dat je veilig en vertrouwd op fotografie reis gaat.