Fotoreis IJsland Zomer

Papegaaiduikers en magnifieke landschappen! Boek de Fotoreis IJsland Zomer!

Fotoreis IJsland Zomer

Papegaaiduikers en magnifieke landschappen! Boek de Fotoreis IJsland Zomer!

Datum: 14 tm 21 juni 2021
Aantal deelnemers: 7 (nog voldoende plaats)
Twee groepen: 5-7 deelnemers per groep
Fotografen: Yolanda Wals en Johan Omlo

Datum: 21 t/m 28 juni 2021
Aantal deelnemers: 3 (Nog 3 plaatsen)
Fotograaf: Nando Harmsen

Met verlenging Landmannalaugar:
Datum: 21 juni t/m 1 juli 2021
Aantal deelnemers: 8 (VOL)
Fotograaf: Yolanda Wals

CORONA-ACTIE:
Boek nu, betaal later.
Lees de voorwaarden

Prijs: 2495,- p.p.
Verlenging Landmannalaugar: 790,- p.p. extra

Inschrijven

Highlights Fotoreis IJsland:

Fotografeer papegaaiduikers van dichtbij

Inclusief walvisexcursie

Kliffen, hetebronnen, lavavelden, watervallen…

 Dwars door de binnenlanden terug

Kerlingarfjoll en Strokkur
Hverir hete bronnen - fotoreis IJsland Zomer
Vele kleuren in Landmannalaugar tijdens fotoreizen IJsland Zomer

Unieke Zomer Fotoreis naar Noord-IJsland

Doen we tijdens onze voorjaars- en najaars fotoreizen Zuid-IJsland aan, tijdens de Zomer Fotoreis IJsland staat het Noorden van dit prachtige land op het programma. Uiteraard staan hoogtepunten als de watervallen Dettifoss en Godafoss op het programma, alsmede het schitterende vulkanische gebied nabij Myvatn en Akureyri, waar de dampende rookwolken uit de grond komen. Uniek tijdens deze Zomer Fotoreis IJsland is de terugweg. Je rijdt via de hooglandenroute Kjölur dwars door het binnenland, een weg die maar 2 maanden in het jaar geopend is. Kerlingarfjöll is een prachtig gekleurd geothermisch gebied met schitterende bergtoppen en een landschap met kokende en sissende zwavelbronnen. En vind je dat nog niet genoeg, dan hebben we ook nog een verlengingsmogelijkheid naar het kleurrijke en magische berggebied Landmannalaugar.

Latrabjarg vliegende puffins - fotoreis IJsland
Latrabjarg puffins - fotoreis IJsland
Latrabjarg puffins - Fotoreis IJsland Zomer

Papegaaiduikers en walvissen

In juni zijn de papegaaiduikers aan land om te broeden en kan je deze dieren van dichtbij zien en fotograferen. Ook zie je bij het meer Myvatn heel veel andere vogels. Verder fotografeer je een grote zeehondenkolonie bij  het schiereiland Vatnsnes en ga je vanuit Dalvik met een boot walvissen spotten en op de kiek zetten. Onze fotograaf geeft je continu adviezen hoe je de dieren het best op de foto kunt zetten.

Verlenging Landmannalaugar

Landmannalaugar is een fantastisch gebied. Ryholietbergen in geel, rood, bruin, blauw en groen zorgen voor een zeer kleurrijk landschap. Onze fotografen vinden Landmannalaugar één van de mooiste gebieden op deze aardbol en zij kunnen het weten, want ze zijn overal al geweest. En zoiets magisch op slechts 3 uur vliegen van Nederland. Landmannalaugar is alleen in de zomermaanden bereikbaar en dat maakt het gebied nog unieker. Bij Fotografie-reizen.nl kan je Landmannalaugar als een extra verlenging boeken na de Zomer Fotoreis IJsland.

Gekleurde ryholietbergen in Landmannalaugar - fotografiereizen
Gekleurde ryholietbergen in Landmannalaugar - fotografiereizen
Gekleurde ryholietbergen in Landmannalaugar - fotografiereizen

Hoe maak je een boeiende foto?

Fotobesprekingen staan deze fotoreis ook regelmatig op het programma. Een heel interessant onderdeel. Je vergroot daarmee je fotografiekennis. Hoe moet je ‘kijken’. Dat is wat de fotografen van Fotografie-reizen.nl  jou deze fotografiereis door IJsland laten zien. Hoe maak je een mooie composite? Hoe leg je het landschap op een boeiende manier vast? Hoe maak je foto’s waar je naar blijft kijken? Foto’s met het wow-effect! Onze fotografen geven jou veel inspiratie.

Heel veel gezelligheid tijdens de fotoreizen

Je ontdekt ontzettend veel op fotogebied tijdens onze fotoreizen. Naast technische kennis, inspireren we jou en laten je beter kijken naar de dingen om je heen. Niet zomaar wat kiekjes maken, maar prachtige foto’s vanuit een mooi standpunt. Boven alles staat echter gezelligheid. Je bent immers op fotovakantie en wilt naast het vergoten van je fotografiekennis ook plezier hebben. Plezier in fotografie, maar ook daarbuiten.

Fotografiereis Ijsland Zomer Godafoss waterval bij Fotografie-reizen - Fotoreizen
Fotoreis Ijsland Zomer walvistour Bultrug
Fotografiereis IJsland Dettifoss

Ga met een gerust hart met ons mee

Boek je bij ons de Fotoreis IJsland Zomer, dan ga je met een gerust hart op foto vakantie. Fotografie-reizen.nl is namelijk lid van de branchevereniging VvkR en het reisgarantiefonds GGTO.

Lees het reisverslag van juni 2020

Fotografen Patrick Gijsbers en Yolanda Wals maakten in juni 2020 een reis naar IJsland om op zoek te gaan naar nieuwe onbekende plekjes voor onze deelnemers. Lees hun verslag.

Hooglandenroute Kerlingarfjoll tijdens de Fotoreis Noord IJsland.
Fotoreis IJsland Westfjorden Hvitserkur bij Fotografie-reizen - Fotoreizen
Fotoreis hooglanden IJsland gaat dwars door de hooglanden Kerlingarfjoll

‘Fantastische, gave, enerverende, coole, te gekke reis!’

‘Fantastische, gave, enerverende, coole, te gekke reis!’. Dat schrijft deelneemster Mirjam over haar Fotoreis IJsland. Lees haar  reisdagboek. En deelneemster Kitty schrijft: ‘Yolanda zorgt voor een onvergetelijke reis!’. Bekijk haar reisverslag of lees een krantenverslag uit de Ommelander Courant. En wil je helemaal overtuigd worden van deze gave fotografie reis beluister en bekijk dan hieronder de reviews.

Ook staan op onze website fotografie tips voor fotograferen op IJsland.

Liever een Noorderlicht fotoreis naar IJsland?

Wil je liever naar IJsland om ook het Noorderlicht te zien? Ook dat kan bij fotografie-reizen.nl. Je kan met ons meerdere malen per jaar mee met een Noorderlicht fotoreis in IJsland.

Hvitserkur geiten- fotoreizen IJsland
Myvatn - fotoreis IJsland
Zeehonden Snaefellsness - Fotoreizen IJsland

Dag 1 en 2

Zeehonden tijdens prachtige Fotoreis IJsland Zomer

Rijdend door een prachtig landschap -na een ruim 3 uur durende vlucht- ga je langs de westkant van IJsland op weg naar de kraters Grábrók en de waterval Glanni. Je overnacht deze eerste nacht tijdens de Fotoreis IJsland Zomer hier in de buurt. Voor de merkwaardige in zee gelegen basaltformatie Hvítserkur en een van de grootste zeehondenkolonie van IJsland maak je een omweg via het schiereiland Vatnsnes. Ook fotografeer je deze dag de mooie, kleine kloof Kolugljúfur, die 1 kilometer lang is en 50 meter diep. vervolgens kan je de prachtige waterval Kerafossar of Kolufossar desgewenst met een lange sluitertijd vastleggen. De fotografen van Fotografie-reizen.nl hebben voldoende filters hiervoor bij zich, die je mag lenen en uitproberen. En uiteraard helpen ze jou hierbij.

Fotoreizen Noord IJsland Grábrok
Fotoreis Noord IJsland Kolufossar
Fotoreis IJsland zeehonden

Dag 3

Kerst midden in de zomer!

Vandaag brengen de fotografen van Fotografie-reizen.nl je van Varmahlíd naar Husavik. Onderweg maak je wederom heel veel fotostops, waarbij je advies van onze fotografen krijgt over hoe je de omgeving ‘spannend’ in beeld brengt. Je rijdt door deels bergachtig- en deels kustgebied. Je komt langs leuke plaatsjes met oude houten huisjes, zoals Glaumbaer. In Akureyri, ook wel de hoofdstad van het Noorden genoemd, krijg je tevens de mogelijkheid mooie foto’s te maken. Iets geks, waar je zeker een kijkje gaat nemen is Jólagardurinn (de Kersttuin). Een knalrood huis, compleet met open haardvuur, kerstliedjes en kerstversieringen. En dat midden in de zomer! Als afsluiter staat vandaag de bekende waterval Godafoss op het programma.

Fotografiereis IJsland waterval
Fotografiereis IJsland Zomer waterval
Fotoreis IJsland Zomer Papegaaiduiker

Dag 4

Walvissen, dolfijnen en papegaaiduikers

Omdat je in een fotografisch schitterend gebied zit, overnacht je hier drie nachten in hetzelfde hotel. Vanuit hier maak je diverse uitstapjes, te beginnen met een spectaculaire walvistour vanuit Dalvik. Tijdens deze boottocht heb je kans om bultruggen, dwergvinvis, dolfijnen, bruinvissen en heel soms de blauwe vinvis te fotograferen. Ook wordt tijdens deze boottocht aan ‘birdwatching’ gedaan en zie je papegaaiduikers. Mocht je de papegaaiduikers, oftewel puffins, niet goed op de foto hebben, geen nood, want na de walvistour rijd je door naar een locatie aan de kust waar je na een wandeling de papegaaiduikers van zeer dichtbij kunt fotograferen. Echt een magnifieke locatie met heel veel papegaaiduikers, getoond met visjes in hun snavel om de pas geboren jongen te voeden.

Een bezoek aan de waterval Dettifoss is absoluut een must als je het noorden van IJsland bezoekt. Wederom krijg je de kans met filters te werken om foto’s met lange sluitertijden te maken.

Fotoreis Ijsland Zomer papegaaiduiker
Fotografiereis Ijsland Zomer Dettifoss
Fotoreis IJsland Zomer Bultrug

Dag 5

Diamond Circle met sprookjesachtig Myvatn

Een rondje om het meer Myvatn met haar vele sprookjesachtige highlights. Dit gebied wordt ook wel aangeduid als de Diamond Circle. Hier vind je de overweldigende rots- en lavaformaties van Dimmuborgir, askegels en de pseudo kraters van Skútustadir. Kokende modderpoelen en dampende zwavelbronnen bij Námaskard/Hvérir zijn tevens een dankbaar onderwerp voor jou als fotograaf. Ook pak je de mooie grot Grotagja met haar blauwe thermale water mee. Hier zijn opnames voor Games of Thrones gemaakt. Blauwgroen water fotografeer je bij de krater Viti.

Fotografiereis Ijsland Zomer Dimmu Borgir
Fotografiereis IJsland Zomer Lake Myvatn
Fotografiereizen Noord IJsland Dimmuborgir

Het meer Myvatn zelf heeft welige zomerweiden en drassig terrein, waardoor een aantal bijzondere vogelsoorten te zien zijn, zoals de harlekijneenden en de IJslandse brilduiker.

Dag 6

Dwars door de hooglanden met sissende zwavelbronnen

De hooglandenroute Kjölur dwars door IJsland is slechts zo’n twee maanden per jaar open. Een unieke belevenis dus, die niet iedereen meemaakt, maar jij wel als je de Fotoreis IJsland Zomer boekt. Het eerste deel van de route is nog een vrij vruchtbaar gebied, maar dat zal snel veranderen. Je gaat het binnenland in met zijn eenzame, uitgestrekte vlaktes, waar je uiteraard meerdere fotostops gaat maken. Hveravellir is een geothermische oase in het hoogland. Hier kan je 30 (!) hetebronnen vinden en fotograferen. Ook is er een natuurlijk bassin waar gebadderd kan worden.

Vervolgens kom je door een gebied met prachtige bergtoppen, vele gletsjers en opnieuw geothermische gebieden.  ‘s Avonds vlak voor zonsondergang wandel je door het indrukwekkende landschap met kokende en sissende zwavelbronnen om vanaf enkele mooie locaties foto’s te maken met het mooie, zachte, warmrode avondlicht. Overnachten doe je in Kerlingarfjöll, midden in de uitgestrekte hooglanden!

Kerlingarfjoll - Fotoreis IJsland
Fotoreizen IJsland - Kerlingarfjoll-en-Strokkur
Kerlingarfjoll-en-Strokkur - Fotoreis IJsland

Dag 7

Geel gekleurd ryoliet contrasteert met restjes sneeuwvelden

Een groot deel van de dag verblijf je nog in het gebied rond Kerlingarfjöll. Je kunt in Hveradalir schitterende wandelingen langs de kokende zwavelbronnen maken, waarbij je de meest fantastische plaatjes kunt schieten. Hveradalir is een diep dal met zwavelbronnen. Heel fotogeniek vanwege het geel gekleurde ryoliet dat sterk contrasteert met de restanten van overgebleven sneeuwvelden.

Fotografiereizen Noord IJsland Hveravellir
Vogel bij Myvatn - Fotoreizen IJsland
Blauwe Luppinen - Fotoreis IJsland

Gullfoss waterval en geisers als extraatje

Op de terugweg naar jouw overnachting vlakbij het vliegveld van Keflavik kom je nog langs de beroemde Gullfoss waterval en de geisers. Beiden onderdeel van de bekende Golden Circle. Omdat je er toch langs komt, maak je hier nog een stop om leuke zomerfoto’s van deze hoogtepunten van IJsland te maken.

Heb je de verlenging Landmannalaugar geboekt, dan rijdt je vanaf de geisers met jouw groep naar Landmannalaugar, een gebied met gekleurde ryholietbergen die jouw fantasie te boven gaan. Echt een onwerkelijk, magisch landschap.

Gekleurde ryholietbergen in Landmannalaugar - fotografiereizen
Gekleurde ryholietbergen in Landmannalaugar - fotografiereizen
Gekleurde ryholietbergen in Landmannalaugar - fotografiereizen

Dag 8 / 9 / 10 / 11

Naar huis of verlenging Landmannalaugar

Je zult je ogen uitkijken in Landmannalaugar. Rood, geel, blauw, groen… alle kleuren van de regenboog kom je hier in het berglandschap tegen. Echt één van de mooiste landschappen ter wereld. Woorden schieten te kort om de betoverende omgeving te beschrijven. Je moet het met je eigen ogen aanschouwen. Op één dag zie je al meer verschillende landschappen dan normaliter in een hele reis. Zo onwerkelijk mooi! Maar… om het echt goed in je op te nemen en te kunnen fotograferen, moet je wel hiken. Het tempo ligt laag, want elke honderd meter zie je wel weer een schitterend landschap voor je uitgespreid, die je wilt fotograferen, maar bedenk wel dat het wel omhoog gaat. Voor mensen die slecht ter been zijn, is de verlenging minder geschikt. Omdat het tempo niet hoog ligt, is er echter geen superconditie nodig.

Gekleurde ryholietbergen in Landmannalaugar - fotografiereizen
Gekleurde ryholietbergen in Landmannalaugar - fotografiereizen
Gekleurde ryholietbergen in Landmannalaugar - fotografiereizen

Landmannalaugar: Onwerkelijk mooi!

Het gebied wordt naast de vele kleuren ook nog gekenmerkt door kokende modderpoeltjes en langgerekte stoomwolken. Echt uniek in zijn soort. En het bijzondere is: je kunt hier slechts 2 maanden in het jaar goed komen. Niet veel mensen hebben dus deze ervaring. Naast het adembenemende landschap zie je tijdens de verlenging ook nog onbekende, maar schitterende watervallen en kloven. De verlenging is 3 nachten. Tijd genoeg om in de extra 4 dagen de omgeving goed te verkennen.

Gekleurde ryholietbergen in Landmannalaugar - fotografiereizen
Gekleurde ryholietbergen in Landmannalaugar - fotografiereizen
Gekleurde ryholietbergen in Landmannalaugar - fotografiereizen

Duizenden foto’s met wow-factor!

Helaas aan alles komt een eind. Ook aan onze zeer fotogenieke en geweldige fotoreis door Noord-IJsland en de hooglanden. Maar jij hebt ongetwijfeld duizenden schitterende foto’s met de wow-factor gemaakt, waar je thuis nog heel lang van kunt nagenieten.

Ben jij na het lezen van dit dagprogramma enthousiast geworden? Ga dan mee! Schrijf je in voor de Fotoreis IJsland Zomer.

Programmawijzigingen voorbehouden.

Kaart fotoreis IJsland Zomer

Kaart IJsland Zomer

Inbegrepen:

 • Economy Class vlucht met Icelandair Amsterdam – Reykjavik (retour)
 • Luchthavenbelasting Schiphol
 • Brandstoftoeslag
 • Logies en ontbijt in diverse hotels/guesthouses
 • Indeling op 2/3 persoonskamer
 • Vervoer per 4WD-minibus
 • Walvisexcursie per boot
 • Koffie/thee onderweg
 • Begeleiding Nederlandstalige professionele fotograaf
 • Besprekingen van de gemaakte foto’s

Bijkomende kosten:

 • Boekingskosten 30,- euro per boeking
 • Bijdrage garantiefonds GGTO 15,- euro per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds 2,50 euro per boeking

Niet inbegrepen:

 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Niet genoemde maaltijden en drankjes
 • Toeslag 1-persoonskamer (ca. 550,-, alleen indien voorradig)
 • Toeslag verlenging Landmannalaugar 790,- p.p.
 • Toeslag 1-persoonskamer verlenging Landmannalaugar: 265,- p.p.
 • Fooien

Foto-apparatuur:

 • Omdat we tijdens de fotoreizen naar IJsland hoofdzakelijk landschappen fotograferen is een standaardlens prima, maar mooier is nog een groothoeklens. Een telelens is bij de zomerreis naar IJsland ook een must. Deze is nodig om walvissen, dolfijnen, zeehonden, papegaaiduikers en andere vogels goed close-up in beeld te krijgen. Neem de zonnekap van de lens wel mee (ook tegen waterspetters) en een regenhoes voor de camera. Beschik je over filters, neem deze dan ook mee. De meereizend fotograaf heeft ook leenfilters bij zich.
 • Een statief is tijdens deze Fotoreis IJsland onontbeerlijk. Deze is eventueel te leen van Fotografie-reizen.nl.
 • Neem voldoende (snelle) geheugenkaartjes mee!
 • Een extra accu is ook nooit weg. Het zou jammer zijn als je halverwege de dag niet verder kunt fotograferen, omdat de camera-accu leeg is.
 • Omdat je met lange sluitertijden aan de gang gaat, is een infrarood ontspanner of een draadontspanner gemakkelijk. Het is echter niet noodzakelijk. De zelfontspanner van de camera werkt ook prima om trilling te voorkomen.

Aanbetaling:

 • De Fotoreis IJsland kent een aanbetaling van de gemiddelde vliegticketprijs plus 25 procent van het restant van de reissom met een minimum van 1000 euro p.p.. Als de aanbetaling binnen 14 dagen na boeking is voldaan, kan de voorpret voor jouw Fotoreis IJsland Zomer beginnen, want jouw deelname is verzekerd. Met het boeken ga je akkoord met de algemene voorwaarden en ga je een definitieve overeenkomst aan met Fotografie-reizen.nl. Nadat jouw boeking is bevestigd is er geen herroepingsrecht.

Reis- en/of annuleringsverzekering:

 • Fotografie-reizen.nl wil dat iedereen veilig op stap gaat. Daarom is het hebben van een reisverzekering verplicht voor de Fotoreis IJsland Zomer. We raden een annuleringsverzekering aan. Dit is echter niet verplicht. Het is aan jezelf of je het risico van een annulering wilt lopen. Fotografie-reizen.nl kan een reis- en/of annuleringsverzekering voor jou regelen. We werken hiervoor samen met Europeesche Verzekeringen. Wil je graag dat wij een reisverzekering voor jou afsluiten, dan kan je dit op het inschrijfformulier aanvinken. Sluit je liever zelf een verzekering bij Europeesche Verzekeringen af, ook dat kan. Klik hier voor de pagina over reis- en annuleringsverzekeringen.
 • Let erop dat je bij de meeste verzekeringsmaatschappijen een annuleringsverzekering binnen 1 of 2 weken na boeking afgesloten moet hebben anders kan het niet meer.

Paspoort of identiteitskaart:

 • IJsland maakt deel uit van de Schengenlanden. IJsland is echter geen lid van de EU. Je paspoort of identiteitskaart moet na afloop van de Fotoreis IJsland in ieder geval nog drie maanden geldig zijn.

Vliegtuigklasse:

 • Fotografie-reizen.nl boekt vliegtickets in een bepaalde klasse. Vliegmaatschappijen hebben vaak een x-aantal stoelen beschikbaar in zo’n klasse. Zijn de stoelen op, dan moet Fotografie-reizen.nl stoelen in een duurdere klasse inkopen. Hoe dichter op de vertrekdatum van de reis hoe groter de kans hierop is. Het prijsverschil berekenen wij door aan onze klanten. Dit gebeurt uiteraard altijd in overleg met de klant.

Bagage:

 • Icelandair: Ruimbagage: 23 kilo (lxbxh maximaal 158 cm). Handbagage: 40 x 20 x 55 incl. wielen en handvat, max. 10 kg.

We reizen tijdens de Fotoreis IJsland in busjes, waarin de bagageruimte beperkt is. Daarom vragen we jou bagage mee te nemen in een flexibele tas en niet in een hardschalen koffer! Ook verzoeken we om niet te veel mee te nemen

Algemene voorwaarden:

 • Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Klimaat:

 • De temperatuur op IJsland in de zomer ligt tussen de 10 en 14 graden overdag en rond de 5 graden ‘s nachts. Maar het kan er ook ruim boven de 20 graden zijn. En in de hoger gelegen delen kan het zelfs sneeuwen. Dus neem laagjes kleding mee, zodat je op alles voorbereid bent.

Kleding:

 • Een wind- en waterdichte jas en eventueel dito broek is belangrijk, maar neem niet te veel mee. Handig is om over je kleding een dun regenjasje te doen, want de watervallen hebben opspattend en ‘wegwaaiend’ water. Dus je kunt nat worden. Een goedkope wegwerpregencape, die nog geen euro kost, voldoet ook prima.
 • Goede, waterdichte wandelschoenen zijn onontbeerlijk. Liefst een hoog model, zodat je je enkels niet verzwikt tijdens de fotografie reis.

Zwemkleding:

 • Vergeet ook vooral je zwemkleding niet!!! Sommige van onze hotels hebben een hottub.

Tijdsverschil:

 • Op IJsland is het in de zomer 2 uur vroeger dan in Nederland.

Elektriciteit:

 • Het voltage is op IJsland hetzelfde als in Nederland. De stopcontacten zijn ook hetzelfde, zodat je geen verloopstekker nodig hebt. Wel hebben we tijdens de Fotoreis IJsland veel stopcontacten nodig voor alle telefoons en voor het opladen van de camera-accu’s. Stekkers waar meerdere telefoons tegelijk in opgeladen kunnen worden of een stekkerdoos zijn handig. Vergeet niet al je oplaadsnoeren mee te nemen!! Voor zowel de camera als de telefoon.

Valuta/betalen:

 • De munteenheid in IJsland is de IJslandse kroon (ISK). De Kroon is onderverdeeld in 100 eyrir en wordt uitgegeven in munten van 1, 5, 10, 50 en 100 kronen en biljetten van 500, 1.000, 2.000 en 5.000 kronen. 100 ISK is ongeveer 80 cent.
 • Je kunt in IJsland direct op het vliegveld ISK pinnen. Maar echt noodzakelijk is dat niet. Je kunt op IJsland overal met je creditcard betalen en op de meeste plaatsen ook met een bankpas/pinpas met een Cirrus- of Maestrologo.
 • Het prijsniveau ligt in IJsland behoorlijk hoger dan in Nederland en België.

Fooien:

 • Het geven van fooien is in IJsland niet gebruikelijk. De fooien zijn vaak inbegrepe

Kies je toch liever een andere fotografie bestemming? We hebben ook leuke fotoreizen naar Helgoland, SchotlandIJsland Noorderlicht, LofotenAlbaniëMadagaskarCosta RicaBrazilië PantanalIJsland Zomer, TanzaniaValenciaKenia-Tanzania, New York. Drenthe, Groninger Waddenkust , Veluwe of Ameland. Fotografie-reizen.nl is lid van het reisgarantiefonds GGTO, Calamiteitenfonds en de branchevereniging VvKR. Dat betekent dat je veilig en vertrouwd op fotografie reis gaat.

Wat onze deelnemers zeggen

Helemaal gratis ons e-book 'Paddenstoelen fotograferen' Download nu!

Helemaal gratis ons e-book 'Paddenstoelen fotograferen' Download nu!

Met het invullen van het formulier geef je toestemming voor opname in de mailinglist. Je kunt je hiervoor te allen tijde weer uitschrijven. Geen probleem!

Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Houd je email in de gaten voor het gratis e-book!