Dronereis Terschelling

Ga voor het ultieme eilandgevoel samen met een dronepiloot, videograaf en fotograaf tijdens de dronereis Terschelling.

Dronereis Terschelling

Ga voor het ultieme eilandgevoel samen met een dronepiloot, videograaf en fotograaf tijdens de Dronereis Terschelling.

Minimum aantal deelnemers: 5
Per datum: 2 groepen van 5-7 deelnemers

Datum: 14, 15 en 16 april 2023
Aantal deelnemers: 5 
Fotografen: Tim Wienk en Yolanda Wals
Vertrek gegarandeerd!

Prijs: 549,- p.p.

Schrijf je nu in

Highlights Dronereis Terschelling:

Ga bezig met besturing & cinematische bewegingen

Verbeter je composities en montageskills

Persoonlijke dronetips van onze fotografen

Ervaar het eilandgevoel

Vele gouden uurtjes

Minimum aantal deelnemers: 5
Per datum: 2 groepen van 5-7 deelnemers

Datum: 14, 15 en 16 april 2023
Aantal deelnemers: 5 
Fotografen: Tim Wienk en Yolanda Wals
Vertrek gegarandeerd!

Prijs: 549,- p.p.

Schrijf je nu in

Highlights Dronereis Terschelling:

Ga bezig met besturing & cinematische bewegingen

Verbeter je composities en montageskills

Persoonlijke dronetips van onze fotografen

Ervaar het eilandgevoel

Vele gouden uurtjes

Dronereis Terschelling strand fotograferen bij zonsondergang
Dronereis Terschelling drenkelingenhuisje
Dronereis Terschelling zonsopkomst

Dronereis Terschelling met een professioneel dronepiloot, videograaf & fotograaf!

De dronereis naar Terschelling is een mix van verschillende vormen van dronefotografie, waarbij je enorm veel te weten komt op videografie & dronegebied.  Wat dacht je bijvoorbeeld van het versoepelen van je dronebewegingen? Een toegankelijke manier om kennis te maken met onze dronereizen, dat is het droneweekend Terschelling dus. Centraal staan observeren, vliegen, beheersing & creatie. Want beheersing leidt tot rust en rust leidt tot meer ruimte voor het zien van de juiste compositie.

Ook kun je tijdens deze dronecursus met jouw ‘gewone’ fotocamera aan de slag met tips van onze professionele fotografen. De dronereis Terschelling is dus een combinatie van zowel dronen als fotograferen.

Dronereis Terschelling vogels boven het wad gefotografeerd tijdens een dronecursus
Dronereis Terschelling West-Terschelling gefotografeerd met een drone tijdens een dronecursus
Deelnemers bezig tijdens een dronecursus op Terschelling

Bos, duin en strand. De dronereis Terschelling biedt veel verschillende landschappen om vast te leggen met jouw drone. Vooral de zonsopkomsten en zonsondergangen zijn schitterend. Je maakt je dronevideos hier onder leiding van een professioneel dronepiloot- en videograaf. Ook zal er een montage specialist meegaan, zodat jij straks niet alleen mooie beelden maakt, maar ook mooie montages kunt maken van jouw beelden. Je gaat dus zowel bezig met de praktijk als de theorie en creëert niet alleen prachtige beelden, maar ook een mooi eindresultaat.

Pak je tussendoor ook graag je gewone camera erbij? Daar is deze dronereis op Terschelling uiteraard ook heel geschikt voor. Dan laat onze professionele fotograaf jou zien waarom filtergebruik in landschapsfotografie zo belangrijk is. Geen filters? Die kun je van ons lenen. Een combines dus van dronefotografie en -videografie en landschapsfotografie met een ‘gewone’ camera.

Dronereis Terschelling, foto van de duinen gemaakt door Arjan Sijtsema
Dronecursus op Terschelling bij zonsopkomst
Meeuw pakt zeester tijdens een dronecursus op Teerschelling

Dronetips passend bij jouw vaardigheden

Tijdens het droneweekend Terschelling ga je niet alleen overdag op pad om de unieke flora en fauna vast te leggen, maar ga je ook de zonsopkomsten en zonsondergangen fotograferen. Met een drone of met een camera; bewegende of stilstaande beelden; dat is aan jou. Onze experts zullen je het hele weekend bijstaan om jou met de mooiste beelden huiswaarts te laten keren.

Ben je beginnend dronepiloot en/of videograaf? Geen nood, we leggen je alles uit over cinematische bewegingen, dronebesturing, stilstaande beelden, compositie, montage en meer. Vergunningen of vrijstellingen hoef je niet te regelen, daar zorgen wij voor. Zo kom je in drie dagen tijd met zeer veel verschillende aspecten van dronefotografie in aanraking.

Tijdens de dronereis Terschelling krijg je professionele tips passend bij jouw eigen niveau. Het maakt dus niet of je een ervaren dronepiloot of een beginner bent. Kortom, het droneweekend Terschelling is een ideale manier om kennis te maken met onze dronereizen of er gewoon even tussenuit te gaan met gelijkgestemden.

We maken er een gezellig, ontspannen en zeer leerzaam weekend van, waarbij de drone op de eerste plaats staat. En dat allemaal gezond op de (elektrische) fiets. Ga jij met ons mee?

Eveline tijdens de dronereis Terschelling
Deelnemers tijdens de dronereis Terschelling
Dronereis Terschelling dronecursus

Dag 1

Aan de slag tijdens het gouden uurtje

Lekker met de boot vanaf Harlingen naar Terschelling, dat is wat je op de eerste ochtend van dit onvergetelijke droneweekend Terschelling gaat doen. De boot vertrekt om 10.00 uur en doet er ongeveer 2 uur over om het prachtige Terschelling te bereiken. Tijdens de boottocht kan je eventueel alvast een paar mooie foto’s maken of gezellig kennismaken met je mededeelnemers.
De drone blijft tijdens de overtocht nog even in de tas zitten. Bij aankomst in de haven van West-Terschelling staan onze (elektrische) fietsen klaar om ons naar het hotel te brengen.

In het hotel volgt een eerste korte uitleg, zodat je goed voorbereid op pad gaat met je drone. We maken foto’s en video’s op het strand, waarbij jij als beginnende dronepiloot intensief begeleid wordt. Ben je al wat verder gevorderd, dan word je uitgedaagd met een creatieve opdracht en ga je dieper in op cinematische beweging of kun je werken aan je montage vaardigheden in Premiere Pro in een later stadium.

Via Hoogste Duin Terschelling met tussenstops bij het strand en de kijkhutten en torens, fiets je naar de Boschplaat, om later op de avond de schitterende zonsondergang te fotograferen. Belangrijk is om ND-Filters mee te nemen voor je drone of andere filtersets voor je fotocamera. Indien je geen filters hebt voor je fotocamera kun je die van ons lenen.

Dronereis Terschelling paarden in de wei
Dronereis Terschelling paarden op het strand
Dronereis Terschelling zonsondergang boven de duinen dronecursus

Dag 2

Uitdagingen bij de Brandaris tijdens de dronereis Terschelling

Waar je gisteren bent geëindigd begin je vandaag: Het gouden uurtje. Het fotograferen en videograferen van het Noordzeestrand staat als eerste op de planning, waarna later op de ochtend de Brandaris vuurtoren aan bod komt. Een mooie locatie om bezig te gaan met architectuurfotografie & videografie vanaf meerdere mooie uitzichtpunten, waarbij je ook de natuur toe kunt voegen. De ware verhalenverteller komt naar boven in je, terwijl je hier bezig bent.

Na de lunch in West-Terschelling ga je via het wandelpad richting o.a. de Doodemanskisten. Spot jij de bunkers onderweg? Of nog beter, lukt het jou om ze vast te leggen met je drone? Topper. Aan het einde van de middag gaan we de gemaakte beelden bespreken en houd je je vervolgens bezig met het monteren. Na het diner krijg je weer de kans om de zonsondergang vast te leggen, zowel met je dronecamera als met je fotocamera. Neem voor jouw fototoestel wel een statief mee.

Dronecursus dronereis Terschelling
Peter helpt deelnemers tijdens de dronecursus op Terschelling
De Brandaris vuurtoren gefotografeerd tijdens de dronecursus op Terschelling

Dag 3

Natuur- en landschapsfoto’s maken op de Boschplaat

Na het ontbijt ga je samen met de andere deelnemers de flora en fauna van het mooie Oosterend verkennen. De fietstocht en bijbehorende wandeling geschieden rond de Boschplaat. Hier leg je de 2e slenk aan de Wadkant op beeld vast. Nadat je hebt genoten van de zelf meegebrachte lunch, ga je naar het Drenkelingenhuisje. Hier ga je tevens weer een mooi verhaal proberen te vertellen door middel van video. Je ontdekt veel over de prachtige abstracte verschillen vanuit de lucht, gecombineerd met interessante luchtcomposities & leading lines.

Aan het eind van de middag neem je de boot terug naar Harlingen. Met een schat aan nieuwe fotografie, drone- en videokennis plus een berg mooie foto’s ga je weer naar huis. Uiteraard heb jij een prachtig video-eindproduct na dit weekend.

Wil jij ook zo’n leerzaam en bovenal supergezellige dronereis Terschelling meemaken? Boek dan nu!

Dronecursus op Terschelling
Deelnemers tijdens de dronereis Terschelling
Vlinder tijdens de dronereis Terschelling

Programmawijzigingen voorbehouden.

Inbegrepen:

 • 2x Logies met ontbijt (incl. toeristenbelasting)
 • Indeling op 2 persoonskamer
 • Bootticket Harlingen-Terschelling v.v.
 • 3 Dagen elektrische fietshuur
 • Begeleiding door een professionele dronepiloot/videograaf en fotograaf
 • Drone- en montagebesprekingen
 • Benodigde vergunningen en vrijstellingen
 • Naslagwerk
 • Belichtingskaart

Bijkomende kosten:

 • Bijdrage reisgarantiefonds GGTO 7,50 p.p.
 • Boekingskosten 15,- euro per boeking

Niet inbegrepen:

 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Drone + verzekering
 • Overige maaltijden en drankjes
 • Fooien reisleiding
 • Toeslag 1-persoonskamer 60,00 p.p.p.n.
 • Verlenging met 1 of meerdere nachten mogelijk

Droneapparatuur:

 • Vergeet niet minstens 3 accu’s mee te nemen. Het zou zonde zijn als je niet verder kunt verder kunt vliegen, omdat je drone-accu leeg is, terwijl je net lekker bezig bent.
 • ND filters.
 • Neem minstens 1 a 2 snelle 64gb geheugenkaartjes mee.
 • Brevetten/licenties indien je hier over beschikt.
 • Inloggegevens DJI (drone) app
 • Oplader drone/accu’s.
 • Oplader afstandsbediening drone.
 • Indien je wilt monteren: Laptop met daarop een videobewerkingsprogramma zoals Adobe Premiere, Da Vinci of een gratis variant en een geheugenkaartlezer.
 • Het instructieboekje van jouw drone.

Fotoapparatuur:

 • Tijdens de dronereis Terschelling kom je allerlei situaties tegen. Ben je in het bezit van meerdere lenzen, neem deze dan mee. Naast een standaardlens, groothoeklens en telelens, kan ook een macrolens van pas komen. Een zonnekap helpt niet alleen tegen zonnevlekken, maar ook tegen regenspetters. Tevens zijn filters leuk om uit te proberen, mocht je hierover beschikken. De fotograaf heeft ook filtersets bij zich, die je mag proberen.
 • Een statief is noodzakelijk bij het fotograferen van zonsondergangen en zonsopkomsten en bij avondfotografie. Heb je geen statief, dan kan je eentje lenen. Geef dit aan bij je opgave. Ook een infrarood of draadontspanner is handig. Heb je dit niet, dan is het geen probleem, want je kunt ook werken met de ingebouwde zelfontspanner van de camera.
 • Neem voldoende (snelle) geheugenkaartjes mee!
 • Vergeet niet een extra accu mee te nemen. Het zou zonde zijn als je niet verder kunt verder kunt fotograferen, omdat de camera-accu leeg is, terwijl je net lekker bezig bent.
 • Het instructieboekje van jouw camera.

Reis- en/of annuleringsverzekering:

 • Voor een binnenlandse reis is het hebben van een reisverzekering niet verplicht. Toch kan het misschien interessant zijn om wel een reisverzekering af te sluiten, om zo de dure drone-apparatuur voldoende gedekt te hebben bij schade of verlies. Een annuleringsverzekering is niet verplicht, maar wel aan te raden. Fotografie-reizen.nl werkt samen met Europeesche Verzekering en kan desgewenst een reis- en/of annuleringsverzekering voor jou afsluiten. Ook kan je die via onze website zelf afsluiten. Klik hier voor informatie over reis- en annuleringsverzekeringen.

Kleding:

 • Het kan ’s avonds afkoelen, dus neem ook warme kleding mee. Laagjes kleding is aan te raden, maar ook een regenjas of een wind- en waterdichte jas en goede wandelschoenen horen bij de uitrusting.

Aanbetaling:

 • Aanbetaling binnen twee weken na boeking: 45 procent van de totale reissom. Zodra de aanbetaling is voldaan, is de boeking definitief. Je gaat een definitieve overeenkomst aan met Fotografie-reizen.nl. Na bevestiging van je boeking heb je geen herroepingsrecht.

Algemene voorwaarden:

 • Klik hier voor de algemene voorwaarden:

Klik snel op de tabbladen hieronder voor meer informatie over deze geweldige dronereis op Terschelling!

Dronereis Terschelling strand fotograferen bij zonsondergang
Dronereis Terschelling drenkelingenhuisje
Dronereis Terschelling zonsopkomst

Dronereis Terschelling met een professioneel dronepiloot, videograaf & fotograaf!

De dronereis naar Terschelling is een mix van verschillende vormen van dronefotografie, waarbij je enorm veel te weten komt op videografie & dronegebied.  Wat dacht je bijvoorbeeld van het versoepelen van je dronebewegingen? Een toegankelijke manier om kennis te maken met onze dronereizen, dat is het droneweekend Terschelling dus. Centraal staan observeren, vliegen, beheersing & creatie. Want beheersing leidt tot rust en rust leidt tot meer ruimte voor het zien van de juiste compositie.

Ook kun je tijdens deze dronecursus met jouw ‘gewone’ fotocamera aan de slag met tips van onze professionele fotografen. De dronereis Terschelling is dus een combinatie van zowel dronen als fotograferen.

Dronereis Terschelling vogels boven het wad gefotografeerd tijdens een dronecursus
Dronereis Terschelling West-Terschelling gefotografeerd met een drone tijdens een dronecursus
Deelnemers bezig tijdens een dronecursus op Terschelling

Bos, duin en strand. De dronereis Terschelling biedt veel verschillende landschappen om vast te leggen met jouw drone. Vooral de zonsopkomsten en zonsondergangen zijn schitterend. Je maakt je dronevideos hier onder leiding van een professioneel dronepiloot- en videograaf. Ook zal er een montage specialist meegaan, zodat jij straks niet alleen mooie beelden maakt, maar ook mooie montages kunt maken van jouw beelden. Je gaat dus zowel bezig met de praktijk als de theorie en creëert niet alleen prachtige beelden, maar ook een mooi eindresultaat.

Pak je tussendoor ook graag je gewone camera erbij? Daar is deze dronereis op Terschelling uiteraard ook heel geschikt voor. Dan laat onze professionele fotograaf jou zien waarom filtergebruik in landschapsfotografie zo belangrijk is. Geen filters? Die kun je van ons lenen. Een combines dus van dronefotografie en -videografie en landschapsfotografie met een ‘gewone’ camera.

Dronereis Terschelling, foto van de duinen gemaakt door Arjan Sijtsema
Dronecursus op Terschelling bij zonsopkomst
Meeuw pakt zeester tijdens een dronecursus op Teerschelling

Dronetips passend bij jouw vaardigheden

Tijdens het droneweekend Terschelling ga je niet alleen overdag op pad om de unieke flora en fauna vast te leggen, maar ga je ook de zonsopkomsten en zonsondergangen fotograferen. Met een drone of met een camera; bewegende of stilstaande beelden; dat is aan jou. Onze experts zullen je het hele weekend bijstaan om jou met de mooiste beelden huiswaarts te laten keren.

Ben je beginnend dronepiloot en/of videograaf? Geen nood, we leggen je alles uit over cinematische bewegingen, dronebesturing, stilstaande beelden, compositie, montage en meer. Vergunningen of vrijstellingen hoef je niet te regelen, daar zorgen wij voor. Zo kom je in drie dagen tijd met zeer veel verschillende aspecten van dronefotografie in aanraking.

Tijdens de dronereis Terschelling krijg je professionele tips passend bij jouw eigen niveau. Het maakt dus niet of je een ervaren dronepiloot of een beginner bent. Kortom, het droneweekend Terschelling is een ideale manier om kennis te maken met onze dronereizen of er gewoon even tussenuit te gaan met gelijkgestemden.

We maken er een gezellig, ontspannen en zeer leerzaam weekend van, waarbij de drone op de eerste plaats staat. En dat allemaal gezond op de (elektrische) fiets. Ga jij met ons mee?

Eveline tijdens de dronereis Terschelling
Deelnemers tijdens de dronereis Terschelling
Dronereis Terschelling dronecursus

Dag 1

Aan de slag tijdens het gouden uurtje

Lekker met de boot vanaf Harlingen naar Terschelling, dat is wat je op de eerste ochtend van dit onvergetelijke droneweekend Terschelling gaat doen. De boot vertrekt om 10.00 uur en doet er ongeveer 2 uur over om het prachtige Terschelling te bereiken. Tijdens de boottocht kan je eventueel alvast een paar mooie foto’s maken of gezellig kennismaken met je mededeelnemers.
De drone blijft tijdens de overtocht nog even in de tas zitten. Bij aankomst in de haven van West-Terschelling staan onze (elektrische) fietsen klaar om ons naar het hotel te brengen.

In het hotel volgt een eerste korte uitleg, zodat je goed voorbereid op pad gaat met je drone. We maken foto’s en video’s op het strand, waarbij jij als beginnende dronepiloot intensief begeleid wordt. Ben je al wat verder gevorderd, dan word je uitgedaagd met een creatieve opdracht en ga je dieper in op cinematische beweging of kun je werken aan je montage vaardigheden in Premiere Pro in een later stadium.

Via Hoogste Duin Terschelling met tussenstops bij het strand en de kijkhutten en torens, fiets je naar de Boschplaat, om later op de avond de schitterende zonsondergang te fotograferen. Belangrijk is om ND-Filters mee te nemen voor je drone of andere filtersets voor je fotocamera. Indien je geen filters hebt voor je fotocamera kun je die van ons lenen.

Dronereis Terschelling paarden in de wei
Dronereis Terschelling paarden op het strand
Dronereis Terschelling zonsondergang boven de duinen dronecursus

Dag 2

Uitdagingen bij de Brandaris tijdens de dronereis Terschelling

Waar je gisteren bent geëindigd begin je vandaag: Het gouden uurtje. Het fotograferen en videograferen van het Noordzeestrand staat als eerste op de planning, waarna later op de ochtend de Brandaris vuurtoren aan bod komt. Een mooie locatie om bezig te gaan met architectuurfotografie & videografie vanaf meerdere mooie uitzichtpunten, waarbij je ook de natuur toe kunt voegen. De ware verhalenverteller komt naar boven in je, terwijl je hier bezig bent.

Na de lunch in West-Terschelling ga je via het wandelpad richting o.a. de Doodemanskisten. Spot jij de bunkers onderweg? Of nog beter, lukt het jou om ze vast te leggen met je drone? Topper. Aan het einde van de middag gaan we de gemaakte beelden bespreken en houd je je vervolgens bezig met het monteren. Na het diner krijg je weer de kans om de zonsondergang vast te leggen, zowel met je dronecamera als met je fotocamera. Neem voor jouw fototoestel wel een statief mee.

Dronecursus dronereis Terschelling
Peter helpt deelnemers tijdens de dronecursus op Terschelling
De Brandaris vuurtoren gefotografeerd tijdens de dronecursus op Terschelling

Dag 3

Natuur- en landschapsfoto’s maken op de Boschplaat

Na het ontbijt ga je samen met de andere deelnemers de flora en fauna van het mooie Oosterend verkennen. De fietstocht en bijbehorende wandeling geschieden rond de Boschplaat. Hier leg je de 2e slenk aan de Wadkant op beeld vast. Nadat je hebt genoten van de zelf meegebrachte lunch, ga je naar het Drenkelingenhuisje. Hier ga je tevens weer een mooi verhaal proberen te vertellen door middel van video. Je ontdekt veel over de prachtige abstracte verschillen vanuit de lucht, gecombineerd met interessante luchtcomposities & leading lines.

Aan het eind van de middag neem je de boot terug naar Harlingen. Met een schat aan nieuwe fotografie, drone- en videokennis plus een berg mooie foto’s ga je weer naar huis. Uiteraard heb jij een prachtig video-eindproduct na dit weekend.

Wil jij ook zo’n leerzaam en bovenal supergezellige dronereis Terschelling meemaken? Boek dan nu!

Dronecursus op Terschelling
Deelnemers tijdens de dronereis Terschelling
Vlinder tijdens de dronereis Terschelling

Programmawijzigingen voorbehouden.

Inbegrepen:

 • 2x Logies met ontbijt (incl. toeristenbelasting)
 • Indeling op 2 persoonskamer
 • Bootticket Harlingen-Terschelling v.v.
 • 3 Dagen elektrische fietshuur
 • Begeleiding door een professionele dronepiloot/videograaf en fotograaf
 • Drone- en montagebesprekingen
 • Benodigde vergunningen en vrijstellingen
 • Naslagwerk
 • Belichtingskaart

Bijkomende kosten:

 • Bijdrage reisgarantiefonds GGTO 7,50 p.p.
 • Boekingskosten 15,- euro per boeking

Niet inbegrepen:

 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Drone + verzekering
 • Overige maaltijden en drankjes
 • Fooien reisleiding
 • Toeslag 1-persoonskamer 60,00 p.p.p.n.
 • Verlenging met 1 of meerdere nachten mogelijk

Droneapparatuur:

 • Vergeet niet minstens 3 accu’s mee te nemen. Het zou zonde zijn als je niet verder kunt verder kunt vliegen, omdat je drone-accu leeg is, terwijl je net lekker bezig bent.
 • ND filters.
 • Neem minstens 1 a 2 snelle 64gb geheugenkaartjes mee.
 • Brevetten/licenties indien je hier over beschikt.
 • Inloggegevens DJI (drone) app
 • Oplader drone/accu’s.
 • Oplader afstandsbediening drone.
 • Indien je wilt monteren: Laptop met daarop een videobewerkingsprogramma zoals Adobe Premiere, Da Vinci of een gratis variant en een geheugenkaartlezer.
 • Het instructieboekje van jouw drone.

Fotoapparatuur:

 • Tijdens de dronereis Terschelling kom je allerlei situaties tegen. Ben je in het bezit van meerdere lenzen, neem deze dan mee. Naast een standaardlens, groothoeklens en telelens, kan ook een macrolens van pas komen. Een zonnekap helpt niet alleen tegen zonnevlekken, maar ook tegen regenspetters. Tevens zijn filters leuk om uit te proberen, mocht je hierover beschikken. De fotograaf heeft ook filtersets bij zich, die je mag proberen.
 • Een statief is noodzakelijk bij het fotograferen van zonsondergangen en zonsopkomsten en bij avondfotografie. Heb je geen statief, dan kan je eentje lenen. Geef dit aan bij je opgave. Ook een infrarood of draadontspanner is handig. Heb je dit niet, dan is het geen probleem, want je kunt ook werken met de ingebouwde zelfontspanner van de camera.
 • Neem voldoende (snelle) geheugenkaartjes mee!
 • Vergeet niet een extra accu mee te nemen. Het zou zonde zijn als je niet verder kunt verder kunt fotograferen, omdat de camera-accu leeg is, terwijl je net lekker bezig bent.
 • Het instructieboekje van jouw camera.

Reis- en/of annuleringsverzekering:

 • Voor een binnenlandse reis is het hebben van een reisverzekering niet verplicht. Toch kan het misschien interessant zijn om wel een reisverzekering af te sluiten, om zo de dure drone-apparatuur voldoende gedekt te hebben bij schade of verlies. Een annuleringsverzekering is niet verplicht, maar wel aan te raden. Fotografie-reizen.nl werkt samen met Europeesche Verzekering en kan desgewenst een reis- en/of annuleringsverzekering voor jou afsluiten. Ook kan je die via onze website zelf afsluiten. Klik hier voor informatie over reis- en annuleringsverzekeringen.

Kleding:

 • Het kan ’s avonds afkoelen, dus neem ook warme kleding mee. Laagjes kleding is aan te raden, maar ook een regenjas of een wind- en waterdichte jas en goede wandelschoenen horen bij de uitrusting.

Aanbetaling:

 • Aanbetaling binnen twee weken na boeking: 45 procent van de totale reissom. Zodra de aanbetaling is voldaan, is de boeking definitief. Je gaat een definitieve overeenkomst aan met Fotografie-reizen.nl. Na bevestiging van je boeking heb je geen herroepingsrecht.

Algemene voorwaarden:

 • Klik hier voor de algemene voorwaarden:

Kies je toch liever een andere fotografie bestemming? We hebben ook leuke fotoreizen naar Helgoland, Schotland, IJsland Noorderlicht, LofotenAlbaniëMadagaskarCosta RicaBrazilië PantanalIJsland Zomer, IJsland Westfjorden, Tanzania, ValenciaKenia-Tanzania, New York, Japan, Namibië, Argentinië, Bolivia & Chili, Lissabon, Luxemburg, de Opaalkust, Terschelling, Drenthe, Groninger Waddenkust , Veluwe, Brabant en Ameland. Fotografie-reizen.nl is lid van het reisgarantiefonds GGTO, Calamiteitenfonds en de branchevereniging VvKR. Dat betekent dat je veilig en vertrouwd op fotografie reis gaat.