Fotografie cursus

Wil je jouw fotografieniveau een stapje hoger tillen? Volg dan een cursus fotografie.

Fotografie cursus op elk niveau

Wil je jouw fotografiekennis een treetje hoger brengen, volg dan één van onze fotografie cursussen. We hebben zowel een fotografie cursus voor beginners als voor gevorderden. Daarnaast bieden we ook een groot aantal kortdurende workshops fotografie van drie uren.

Fotografie cursus – basis

Deelnemers fotograferen bloemetjes in het gras tijdens de fotografie cursus.

Basiscursus fotografie

Wil je weten wat een diafragma en een sluitertijd precies doen en hoe je een mooie beeldopbouw maakt? Dan hebben wij een heel leuke fotografie cursus voor je: de basiscursus fotografie. Deze is ook heel geschikt als je in het verleden als eens met fotografie bezig bent geweest, maar je geheugen even weer op wilt frissen.

 

 

Cursus Fotobewerking

Fotobewerking Adobe Photoshop Elements voor gevorderden is een fotografie cursus voor gevorderden.

Cursus Photoshop Elements voor Gevorderden

Heb je de basis van de cursus Fotobewerking onder de knie en wil je een stapje verder? Dan heeft Fotografie-reizen.nl de cursus  Fotobewerking Gevorderden. Dit is een fotografie cursus waarbij je aan de hand van het maken van een kaart allerlei nieuwe technieken leert.

Cursus Fotobewerking – basis

Tijdens de fotografie cursus Adobe Photoshop Elements leren de deelnemers fotobewerking.

Cursus Photoshop Elements

Wil je leren hoe je foto’s op een juiste manier moet bewerken in een fotobewerkingsprogramma zonder dat je met honderd-en-een-knopjes hoeft te schuiven? Jouw foto’s weer de uitstraling geven, zoals jij je de situatie herinnerde toen je de foto maakte? Dat kan met de cursus fotobewerking in Adobe Photoshop Elements.

Wij doen net iets meer!


Camera stuk? Er gaat een reserve-camera mee

Geen statief? Je kunt eentje van ons lenen

Geen filters? Ook die mag je van ons lenen

Een lens uitproberen? Ook dat mag


Vergelijk onze prijzen gerust:

 Vlieg/boottickets zijn inbegrepen in de reissom

Logies/ontbijt altijd inbegrepen

Alle (fotografie)excursies zijn inbegrepen

Begeleiding van professionele fotografen

Vragen of meer weten?
Jouw adviseur fotoreizen
Yolanda Wals

Voor advies over fotoreizen of fotografie cursussen kan je terecht bij Yolanda Wals.

OVERTUIG JEZELF DOOR DE REVIEWS TE LEZEN OF REVIEWVIDEO’S TE BEKIJKEN EN BOEK ÉÉN VAN ONZE GEWELDIGE FOTOGRAFIE REIZEN!

Wat onze deelnemers zeggen

Valencia op zijn mooist!

Valencia! Met een groep van 7 en Yolanda in April 2019 een mooie, leuke en gezellige fotoreis gemaakt. Wat was Ciudad de las Artes y Ciencias geweldig om te fotograferen. We zijn er dan ook vaak geweest, gelukkig dat het hotel in de buurt was. Ook zijn we naar de oude stad en de de visserswijk, Cabanyal geweest. Al met al verscheidene en bonte plaatjes om te fotograferen. Yolanda gaf vaak advies vanuit welke hoek en met welke instellingen je het mooiste plaatje kon schieten.

Susan Mulder

Kenia Tanzania

Augustus 2019: Goede begeleiding fotograferen. Tijdens de reis ook meerdere fotobesprekingen gedaan, zodat je weer leert van elkaar. Ik ben mee geweest naar IJsland en Kenia-Tanzania. Ga zeker nog een keer mee op fotoreis met Fotografie-reizen.nl

Andrea van Oost

Waarin onderscheidt onze fotografie cursus zich?

 

Leren in de praktijk

Ons motto is: je leert het beste door de theorie direct in de praktijk toe te passen. Dat betekent dat de fotografie cursus heel praktijkgericht is en je meteen de vaardigheden aanleert om mooie foto's te maken of te bewerken.

Persoonlijke aandacht

Onze fotografen hebben voor iedereen persoonlijke aandacht en geven fototips op jouw eigen niveau. Of je nou beginner bent of gevorderde, je leert altijd weer nieuwe fotovaardigheden.

Gezellige sfeer

Alle fotolessen geschieden in een uiterst ontspannen en gezellige sfeer. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd en bij de dag fotografie cursus zit een lunch inbegrepen in de prijs.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Ontvang de nieuwste blogs en acties in je mailbox

Bedankt voor jouw inschrijving. We houden je op de hoogte!