Workshop Filters

Datum: In overleg
Tijd: 3 uren

Locatie: Op diverse plaatsen in Nederland
Groepsgrootte: In verband met corona kleine groepen

Prijs: 60,- per persoon

Maak foto’s met een magische uitstraling

Je hebt de foto’s vast wel voorbij zien komen van verstilde wateren of ‘geveegde’ luchten. Lange sluitertijdenfotografie is momenteel helemaal ‘hot’. Maar je kunt veel meer doen met filters. In deze Workshop Filters leg ik de werking uit van diverse filters. Je gaat onder meer aan de slag met polarisatiefilters, grijsverloopfilters en big stoppers. Ook leg ik tijdens de fotografie workshop uit welke filters er nog meer allemaal te koop zijn en wat je ermee kunt. Je begint te oefenen met daglicht en eindigt deze workshop met een zonsondergang. Een combinatie van theorie en praktijk.

Filters te leen tijdens Workshop Filters

Mensen die zelf niet over filters beschikken, mogen deze tijdens de fotografie workshop van de professionele fotograaf lenen en uitproberen. Zo krijg je een goede indruk wat voor jou interessant is om aan te schaffen, mocht je overwegen filters te kopen. Heb je wel filters, maar weet je er niet goed mee om te gaan, dan is deze fotografie workshop ook heel geschikt voor jou. Doe mee en geef je op.

De Workshop Filters sluit goed aan op de basiscursus fotografie.

Fotoreizen

Wil je jouw fotografiekennis naar een hoger niveau tillen en vindt je een fotografie workshop te weinig?Bekijk dan eens onze fotoreizen.

Inbegrepen:

  • Handleiding Workshop Filters
  • Thee / Koffie / Chocolademelk
  • Koek of luxe broodje

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Ontvang de nieuwste blogs en acties in je mailbox

Bedankt voor jouw inschrijving. We houden je op de hoogte!