Fotografie cursussen privé groepen

Leuke dag met jouw fotoclub, collega’s of familie

 Fotografie cursussen privé groepen

Leuke dag met jouw fotoclub, collega’s of familie

Datum: In gezamenlijk overleg
Tijd: Afhankelijk van de wensen
Locatie: In overleg

Highlights Privé groepen:

Bepaal zelf het cursusonderwerp

Leuke dag samen met bekenden

Fotocursussen op maat

Cursisten bezig tijdens Praktijkdag Fotografie - Fotografie-reizen.nl
Hobbyfotografen tijdens Basiscursus Fotografie in actie - basiscursus fotografie
Cursisten bezig met opdracht tijdens Praktijkdag Fotografie - basiscursus fotografie

Fotocursus op maat

Samen met de andere leden van jouw fotoclub een groeps fotografiecursus volgen? Dat organiseren wij voor jullie. Willen jullie je als clubleden meer bekwamen in landschapsfotografie, wildlifefotografie, ontdekken hoe je met filters moet werken, avondfotografie of andere fototechnieken, alles is bespreekbaar. Ook verzorgen we fotobewerkingscursussen in Lightroom en Photoshop. Onze fotograaf komt speciaal voor jullie fotoclub langs en biedt een fotografiecursus geheel op maat.

Teambuilding voor bedrijven en groepen

Tevens organiseren wij voor bedrijven, personeelsverenigingen of andere groepen een teambuildingdag of een cursusdag. Compleet met lunch en koffie en thee? Geen probleem. Teambuilding of een fotografie cursus is mogelijk op elke gewenste locatie. Bespreek jullie wensen met ons.

Fotodag met de familie

En wat te denken van een gezellige fotodag met je familie of met vrienden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. We hebben leuke foto-opdrachten voor jullie, waarbij jong en oud zich vermaakt. De dag verzorgen we compleet met koffie/thee, een lunch en borrelhapjes. Wil je andere leuke doe-activiteit inpassen in deze dag, dan is dat ook mogelijk. Laat je door ons verrassen!

Fotocamera’s en statieven te leen

Omdat waarschijnlijk niet iedereen over camera’s beschikt, leen je bij ons fotocamera’s, statieven en eventueel filters. Zo maakt iedereen toch zijn eigen foto’s en ontdekken de vrienden of collega’s de fijne kneepjes om in de toekomst op hun reizen ook met mooie foto’s weer thuis te komen. Een unieke geste van Fotografie-reizen.nl, waar je niets extra’s voor hoeft te betalen.

Inbegrepen:

  • Begeleiding van professionele fotograaf
  • Camera’s te leen
  • Statieven te leen
  • Filters te leen
  • Thee / Koffie
  • Koek
  • Lunch (bij dagcursus fotografie)
  • Borrelhapjes tijdens fotobespreking (Bij dagcursus fotografie)
  • Naslagwerk