Fotografie-reizen Ameland fotografen op het strand

Bekijk ons aanbod fotografie groepsreizen

Fotografie-reizen.nl organiseert fotografie groepsreizen over de hele wereld, van fotoreizen in Nederland en Europa tot fotografie groepsreizen in andere continenten. De fotografen van Fotografie-reizen.nl kenmerken zich door een enorme passie voor hun vak en hun gedrevenheid om hun fotografiekennis op anderen over te brengen. Daarnaast is Fotografie-reizen.nl officieel touroperator en aangesloten bij het reisgarantiefonds GGTO en de branchevereniging VvKR. Met onze georganiseerde fotoreizen maken wij het onderscheid. Bekijk hieronder onze bestemmingen. Lees en beluister de reviews van deelnemers en overtuig jezelf!

Fotoreis IJsland Noorderlicht:

Beleef een betoverende foto vakantie in de woeste natuur van IJsland en aanschouw het magische Noorderlicht!

Meer Informatie

Fotoweekend Drentse Heide

Het Fotoweekend Drenthe staat garant voor prachtige bloeiende heidegebieden die je gaat verkennen met een fotograaf en natuurgids.

Meer Informatie

Fotoreis New York

Central Park, Empire State Building, het Vrijheidsbeeld, Top of the Rock… het zit allemaal in de Fotoreis New York.

Meer Informatie

Fotoreis Brazilië Pantanal

De jaguar, ocelot, reuzenmiereneter en tapir. Wil jij die ook in het wild zien? Ga dan mee naar de Pantanal tijdens de fotovakantie Brazilië.

Meer Informatie

Fotoreis Costa Rica

Costa Rica is voor natuurliefhebbers een must. Ontdek de rijke natuur onder leiding van natuurgidsen en onze professionele fotograaf.

Meer Informatie

Fotoreis Valencia:

Valencia is een ongelooflijke mooie stad. Oude en nieuwe architectuur harmoniëren mooi met elkaar. Ontdek dit zelf tijdens de Fotoreis Valencia.
Meer Informatie

Fotoweekend Ameland:

Struin door de duinen en over het strand en maak onder leiding van een fotograaf kennis met de grote diversiteit aan flora en fauna op Ameland.
Meer Informatie

Fotoreis IJsland Zomer:

Een schitterende, gezellige fotovakantie naar IJsland in de zomer? Ga dan met ons mee en laat je overweldigen door het prachtige landschap.
Meer Informatie

Fotosafari Kenia-Tanzania

Ga mee op fotosafari door Kenia en Tanzania. Zie ongelooflijk veel wildlife vanuit onze safari-jeeps en mogelijk de rivercrossing van gnoes.
Meer Informatie

Fotoreis Schotland:

Een fotoreis Schotland is een reis door ruige landschappen, langs woeste rivieren en schitterende watervallen. Echt een topper!
Meer Informatie

Fotosafari Tanzania

Tijdens de foto vakantie door Tanzania ga je op zoek naar de ‘big five’, fotografeer je het straatleven en ontdek je unieke plekjes.
Meer Informatie

BEKIJK AL ONZE FOTOREIZEN

Wij doen net iets meer!

Camera stuk? Er gaat een reserve-camera mee

Geen statief? Je kunt eentje van ons lenen

Geen filters? Ook die mag je van ons lenen

Een lens uitproberen? Ook dat mag

Vergelijk onze prijzen gerust:

Vlieg/boottickets zijn inbegrepen in de reissom

Logies en ontbijt altijd inbegrepen

Alle (fotografie)excursies zijn inbegrepen

Begeleiding van professionele fotografen

Vragen of meer weten? Jouw adviseur fotografiereizen Yolanda Wals

OVERTUIG JEZELF DOOR DE REVIEWS TE LEZEN OF REVIEWVIDEO’S TE BEKIJKEN EN BOEK ÉÉN VAN ONZE GEWELDIGE FOTOGRAFIE REIZEN!

Wat onze deelnemers zeggen

Waarin onderscheidt onze foto vakantie zich?

 

Continu foto-adviezen en besprekingen

Onze professionele fotografen geven continu, maar op een zeer gemoedelijke manier, aanwijzingen tijdens de fotoreizen. Dat betekent dat je gedurende de foto vakantie steeds beter gaat fotograferen. Ook worden regelmatig tijdens de fotografie reizen de gemaakte foto’s gezamenlijk besproken. Van de fotobesprekingen leer je namelijk enorm veel.

Ruim tijd om te fotograferen

De foto vakantie zo ingedeeld, dat er overal ruimschoots tijd is om foto’s te maken en de omgeving in je op te nemen. Ben je nog niet klaar, dan wachten we rustig. Niemand die zeurt dat je op moet schieten. Je hebt immers allemaal dezelfde passie: fotografie.

Veel extra fotostops tijdens de foto vakantie

Je maakt tijdens de foto vakantie veel extra fotostops. Onze fotografen weten voor jou de mooie fotogenieke plekjes. Als onze fotograaf iets moois ziet, laat hij het voertuig aan de kant zetten, zodat je de gelegenheid krijgt een mooie foto te maken. Vaak maken we gebruik van het mooie warme licht in de ochtend of de avond.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Ontvang de nieuwste blogs en acties in je mailbox

Bedankt voor jouw inschrijving. We houden je op de hoogte!