Fotowedstrijd ‘Herfstkleuren’

Fotowedstrijd
Doe mee aan onze fotowedstrijd ‘Herfstkleuren’ en maak kans op een gratis fotografie workshop naar keuze voor 2 personen!**

De opdracht is simpel: Maak de perfecte herfstfoto waarin de typische herfstkleuren centraal staan. Deze kleuren zijn geel, groen, rood en/of bruin. De foto hoeft niet persé alle kleuren te hebben, zolang het maar een herfstfoto is en je minstens één van de bovenstaande kleuren gebruikt. Je mag de foto bewerken voordat je deze instuurt via het onderstaande formulier.

Deadline: 2 november 2022 om 09.00.

Op 2 november zullen wij op onze Facebookpagina bekend maken welke inzendingen doorgaan naar de finale. De winnaar wordt vervolgens gekozen via een openbare stemronde waar iedereen kan stemmen op zijn/haar favoriete foto.

De uitslag wordt halverwege november bekend gemaakt.

Fotoreis Luxemburg
Fotoweekend-Veluwe-paddenstoelen
fotowedstrijd fotografie-reizen.nl

Formulierbericht: Je kunt helaas geen foto meer insturen voor deze fotowedstrijd.

** De fotografie workshop wordt gegeven door Fotografie-reizen.nl en de winnaar kan kiezen uit alle workshops op onze website. De workshop basisfotografie, dronefotografie, wildlifefotografie en de priveworkshops zijn echter uitgesloten van deze wedstrijd. Indien de winnaar kiest om de workshop maar met 1 persoon te volgen in plaats van 2, kunnen de cursus basisfotografie en wildlifefotografie wel worden gekozen.

*** Aan deze wedstrijd en deelname kunnen geen rechten worden ontleend.

**** Door mee te doen aan deze fotowedstrijd geef je toestemming om met naam en ingezonden foto op onze social media genoemd te worden en toegevoegd te worden aan onze mailinglist.