Ga ik wel, ga ik niet…

Yvonne van der Meer - Ga ik wel of ga ik niet | Fotografie-reizen - Fotoreizen

Yvonne van der Meer
Fotoreis IJsland, oktober 2019

“Deze foto gemaakt op 1 november 2019 op IJsland is voor mij dubbel bijzonder.

We gingen naar deze bijzondere plek waar je achter de waterval kunt komen, maar daar moet je wel even een wandeling over een bergpad voor maken en dat was voor mij met mijn versleten heup wel even een dingetje. Ga ik wel, ga ik niet? Toch besloten te gaan op eigen tempo en een beetje hulp en mijn 2 wandelstokken ben ik uiteindelijk hier terecht gekomen. Wat was het prachtig! Het zonlicht kwam mooi in de grot schijnen en dat wilde ik ook zo vastleggen. Even denken, hoe ga ik dat doen?

Ik heb mijn camera op statief gezet en met bracketing 5 foto’s met 5 belichtingen gemaakt om alles goed belicht te krijgen en thuis in Lightroom de foto’s samengevoegd met HDR en dit is het resultaat. Ik ben blij dat ik de wandeling gemaakt heb ondanks dat het zwaar was en ik ’s avonds veel pijn had, het was het zeker waard.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gdpr-image
Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Wanneer je deze website gebruikt ga je akkoord met de Privacy Policy.
Lees meer
Vind je onze website leuk?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Ontvang de nieuwste blogs en acties in je mailbox

Bedankt voor jouw inschrijving. We houden je op de hoogte!