Hartje in het zand

hartje in het zand van Elske Hazenburg

Elske Zwanenburg:

Ik ben vorig jaar september mee geweest met het fotografie weekend op Ameland. Wat heb ik genoten en ik denk er nog regelmatig aan.De eerste dag kregen we de opdracht om in de duinen te fotograferen. Natuurlijk zette ik het gras op de foto met als achtergrond het strand. Maar toen ik op de grond keek zag ik een gebogen takje in de grond. Door de zon die erop scheen ontstond er een schaduw in het zand. Hierdoor leek het wel op een hartje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gdpr-image
Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Wanneer je deze website gebruikt ga je akkoord met de Privacy Policy.
Lees meer
Vind je onze website leuk?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Ontvang de nieuwste blogs en acties in je mailbox

Bedankt voor jouw inschrijving. We houden je op de hoogte!