Hartje in het zand

hartje in het zand van Elske Hazenburg

Elske Zwanenburg:

Ik ben vorig jaar september mee geweest met het fotografie weekend op Ameland. Wat heb ik genoten en ik denk er nog regelmatig aan.De eerste dag kregen we de opdracht om in de duinen te fotograferen. Natuurlijk zette ik het gras op de foto met als achtergrond het strand. Maar toen ik op de grond keek zag ik een gebogen takje in de grond. Door de zon die erop scheen ontstond er een schaduw in het zand. Hierdoor leek het wel op een hartje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Helemaal gratis ons e-book 'Voorjaarsbloemen fotograferen' Download nu!

Helemaal gratis ons e-book 'Voorjaarsbloemen fotograferen' Download nu!

Met het invullen van het formulier geef je toestemming voor opname in de mailinglist. Je kunt je hiervoor te allen tijde weer uitschrijven. Geen probleem!

Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Houd je email in de gaten voor het gratis e-book!