Sterretje

📮 Verhaal van deelneemster Brenda Slooter – Fotoweekend Groninger Waddenkust; “Dat is leuk, een sterretje. Als jullie daar gaan staan, dan maak ik een foto tijdens de ondergaande zon en dan zie je een sterretje (waar dat sterretje zichtbaar zou zijn mogen jullie zelf bedenken). Ik maak de foto met jullie camera, aldus Ilona die dit weekend onze reis naar de Groningse Wadden begeleidde.

Ik hield de boot een beetje af. Laat mij zelf maar foto’s maken, ik sta liever niet vóór de camera. Maar door het enthousiasme van iedereen en de gezellige sfeer die er was dit weekend, ging ik toch maar een keer voor de camera staan. Ik deed dit wel op het moment dat de zon al onder was. Van een sterretje was ondertussen geen sprake meer.

Dus ik sta inmiddels voor de camera, in een ideale positie. Want ik hoefde niet met mijn gezicht richting de camera te staan. Voor mij best handig, aangezien ik het voor elkaar krijg bij 8 van de 10 foto’s met mijn ogen dicht op de foto te staan. Bij deze pose kon ik lekker met mijn ogen dicht op de foto. Perfect!

Maar waarom zou ik nu mijn ogen dicht doen? Kijk naar dit prachtige beeld! Een weids uitzicht, prachtige kleuren, ondergaande zon, gezellige groep en een goed georganiseerde reis, genoeg redenen om mijn ogen deze keer wél open te houden. Dat heb ik dan ook het hele weekend gedaan.

Oké, behalve bij een groepsfoto, toen had ik ze net weer dicht op het moment dat de foto werd gemaakt.”

Comments are closed.

Helemaal gratis ons e-book 'Voorjaarsbloemen fotograferen' Download nu!

Helemaal gratis ons e-book 'Voorjaarsbloemen fotograferen' Download nu!

Met het invullen van het formulier geef je toestemming voor opname in de mailinglist. Je kunt je hiervoor te allen tijde weer uitschrijven. Geen probleem!

Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Houd je email in de gaten voor het gratis e-book!