Voldoende tijd om foto’s te maken

Fotografie reizen Fotografie-reizen.nl

📮 Bennie Krajenbrink – Fotoreis Kenia-Tanzania:

Voldoende tijd om foto’s te maken

”Van 22-7-2022 t/m 3-8-20220 de reis Kenia- Tanzania mee mogen maken met Fotografie-reizen. De medereizigers bestond uit een gemêleerd gezelschap vanaf 22 jaar tot 70 +. Een hele leuke groep fotografen en we hebben een hoop dieren mogen spotten. De aanwezige fotografen/ reisleiders bezorgden ons professionele fototips en zorgden dat iedereen met de goede instellingen kon fotograferen en door hun ervaring creëerden ze een goede sfeer zodat wij ook nog een echt vakantiegevoel hadden.

Het fijne van een reis met fotografen is, dat je vaak best lang op één plek kan zijn zodat je voldoende tijd hebt om een foto te nemen en dat je ook nog een goed moment kan afwachten. Net zoals bijgesloten foto. Er was een onfortuinlijke Impala in de tanden van Hyena’s terecht gekomen en zowel de gieren als de roofvogels deden zich te goed aan het middagmaal. Een roofvogel wilde zich denk ik niet al te moe maken en stal een stukje darm of zo (kon dat ding niet goed meer analyseren) uit de bek van een Gier. Dat was best een leuk moment. Deze momenten kan je dus krijgen als je jouw ogen goed de kost geeft en geduldig afwacht tot er zo’n moment komt. Die tijd krijg je dus ook gewoon.

Al met al een reis om nooit te vergeten en door de foto’s beleef je de reis opnieuw.
Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad en ben nog aan het nagenieten van de ongeveer 5000 foto’s.

Heel de reis was piekfijn geregeld en alles was tot in de puntjes uitstekend verzorgd.”

Wil je alle verhalen van deelnemers lezen? Klik dan hier.

Comments are closed.

Helemaal gratis ons e-book 'Voorjaarsbloemen fotograferen' Download nu!

Helemaal gratis ons e-book 'Voorjaarsbloemen fotograferen' Download nu!

Met het invullen van het formulier geef je toestemming voor opname in de mailinglist. Je kunt je hiervoor te allen tijde weer uitschrijven. Geen probleem!

Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Houd je email in de gaten voor het gratis e-book!