Nooit te koud voor een ijsje

Altijd tijd voor een IJsje op IJsland

Deze keer Johan Omlo

Ik was voor het eerst samen met Yolanda op IJsland en we hadden een geweldige groep met mensen. Het noorderlicht hadden we gezien net als alle soorten weer. Van een prachtige zonsopkomst op het strand van Vik, glibberen en glijden met windkracht veel op weg naar het vliegtuig op het strand. Het was echt een geweldige reis.

De laatste dag waren we in Reykjavik waar we onze eigen gang konden gaan. Samen met onze jongste deelneemster Marion Aaldring ben ik de stad in gegaan om straatfotografie en graffiti te fotograferen.

Op de hoek van de straat zagen we een kleurige ijstent waar wel 30 soorten ijs werd verkocht. Achter de balie stond een prachtige jonge dame uit Rusland die daar ijs verkocht. Ik kon het natuurlijk niet laten om een foto van haar te maken en natuurlijk een lekker ijsje te kopen. Want zoals ze in IJsland zeggen: “Het is nooit te koud voor ijs”!.

Oh en dat we daardoor te laat terug waren bij ons busje…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gdpr-image
Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Wanneer je deze website gebruikt ga je akkoord met de Privacy Policy.
Lees meer
Vind je onze website leuk?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Ontvang de nieuwste blogs en acties in je mailbox

Bedankt voor jouw inschrijving. We houden je op de hoogte!