De schapen roken de vrijheid

Onze fotografen vertellen - Yolanda tussen de schapen
🖍 De schapen roken de vrijheid
Onze fotografen vertellen: Yolanda Wals
 
“We hadden net ons fotoweekend naar de Groninger Waddenkust gelanceerd en hadden nog wat mooie foto’s voor de website nodig. Dus samen met vriendin Linda van Vliet op pad naar de Emmapolder boven Uithuizen om hopelijk een prachtige zonsondergang boven het Groningse Wad te kunnen fotograferen.
 
Maar… wij waren niet de enigen op het landweggetje naar de dijk toe. Een kudde schapen was uitgebroken en deed zich heerlijk tegoed aan al het lekkere, frisse groen in de berm. Bam, Linda meteen op de rem. Ik spring de auto uit. Dit levert een mooi plaatje op, bedenk ik mij. Maar de schapen laten zich niet zomaar fotograferen. Dat malse groen lokt veel meer, dan die hinderlijke fotograaf die steeds maar in de weg loopt. Linda ligt dubbel van de lach. Het moet ook een koddig gezicht zijn geweest: ik achter de schapen aan.
 
Tja, ze hadden nou eenmaal de vrijheid geroken en waren niet van plan die op te geven. Toch maar even bij de boer aangebeld, dat zijn schapen uitgebroken zijn. Op de terugweg van een overigens tegenvallende zonsondergang (de lucht was veel te helder, geen wolken) zaten de schapen weer keurig achter het hek.
 
Het avontuur leverde in ieder geval wel deze grappige foto op, die uiteraard gemaakt is door Linda.”

Vind je het ook leuk de verhalen van de andere fotografen te lezen? Klik dan op: www.fotografie-reizen.nl/onze-fotografen-vertellen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gdpr-image
Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Wanneer je deze website gebruikt ga je akkoord met de Privacy Policy.
Lees meer
Vind je onze website leuk?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Ontvang de nieuwste blogs en acties in je mailbox

Bedankt voor jouw inschrijving. We houden je op de hoogte!