Gratis: Voucher voor 16 euro korting op fotoboek

Fotoboeken op een stapel

Gratis: Voucher voor 16 euro korting op fotoboek!

Net terug van vakantie of ga je binnenkort op vakantie? En ben je van plan daar een leuk fotoboek van te maken?

Dan heb ik voor jou een kortingscode voor het maken van een fotoboek. Speciaal voor cursisten van Yolanda Wals Tekst en Fotobureau en fotografie-reizen.nl heeft Fotofabriek een actie met een korting van 16 euro op een standaard 30×30 hardcover fotoboek van 30,99. Je betaalt dus slechts 14,99 voor een boek van 24 pagina’s. De voucher is geldig tot 1 september. Stuur een mailtje naar info@fotografie-reizen.nl en je krijgt de kortingscode.

Rondleiding door Fotofabriek

Heb je hulp nodig bij het maken van een fotoboek? Meld je dan bij mij aan. Bij voldoende deelname geef ik een cursus, die we afsluiten met een rondleiding door de Fotofabriek, zodat je ook meteen kunt zien, hoe jouw boek gemaakt wordt. Heb je geen hulp nodig, maar lijkt een rondleiding je leuk? Meld je dan ook bij mij aan. Ook dat kan geregeld worden.

Nummer 1

Het standaard fotoboek heeft 24 pagina’s, maar het aantal pagina’s in het fotoboek is uiteraard uit te breiden. Bij Fotofabriek kan dit tot maximaal 200 pagina’s (!). Fotofabriek is voor het vijfde achtereenvolgende jaar verkozen tot de beste fotoboekenleverancier van Nederland. Albelli staat op nummer 4, de Hema op 7 en Albert Heijn op plek 12. Fotofabriek levert een uitstekende kwaliteit en heeft een perfecte klantenservice.

Wil je andere mensen ook blij maken? Deel dan dit bericht op Facebook, Twitter of andere social media.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gdpr-image
Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Wanneer je deze website gebruikt ga je akkoord met de Privacy Policy.
Lees meer
Vind je onze website leuk?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Ontvang de nieuwste blogs en acties in je mailbox

Bedankt voor jouw inschrijving. We houden je op de hoogte!