Het mooie van mensen

Workshop Straatfotografie Johan Omlo

🖍 Het mooie van mensen!
Onze fotografen vertellen: Johan Omlo

“Waarbij de ene fotograaf een passie heeft voor landschappen en een anderen voor dieren, planten of vogels, ligt mijn passie bij het fotograferen van mensen.

Meestal heb ik even tijd nodig om er in te komen maar dan zie ik steeds meer interessante mensen of beter gezegd gezichten. De ene heeft ogen waar je in verdwaalt, de ander heeft een getekend gezicht. Des te langer ik rond kijk des te meer mensen ik wil fotograferen. Ik vraag me af wat er in de mensen om gaat, wie ze zijn, waarom ze eruit zien zoals ik ze zie.

Ik ga daarom ook graag naar plaatsen waar mensen zijn. Zo mag (mocht) ik regelmatig bezoekers vastleggen bij bedrijfsfeesten, tentfeesten en heb ik bewoners van een bejaardenhuis vastgelegd voor hun nageslacht.

Tevens ga ik regelmatig naar festivals zoals Elfia, Castlefest enz. Hier gaan mensen verkleed in de stijl die bij hun past.

Ook geef ik de workshop straatfotografie waar ik naar hartenlust mijn passie met anderen mag delen.

Heb jij ook de passie voor het fotograferen van mensen. Deel dan je foto zodat iedereen mee kan genieten.”

Hopelijk tot ziens,

Johan Omlo

Vind je het ook leuk de verhalen van de andere fotografen te lezen? Klik dan op: www.fotografie-reizen.nl/onze-fotografen-vertellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Helemaal gratis ons e-book 'Voorjaarsbloemen fotograferen' Download nu!

Helemaal gratis ons e-book 'Voorjaarsbloemen fotograferen' Download nu!

Met het invullen van het formulier geef je toestemming voor opname in de mailinglist. Je kunt je hiervoor te allen tijde weer uitschrijven. Geen probleem!

Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Houd je email in de gaten voor het gratis e-book!