Hij was er ondersteboven van

Fotografiereizen fotografen vertellen Patrick Gijsbers
Onze fotografen vertellen: Patrick Gijsbers

“Het fotograferen van dieren is helemaal mijn ding. Het maakt me niet zo zeer uit of het nu gaat om zoogdieren, reptielen, amfibieën of vogels. Al dat leeft en beweegt is voor mij interessant.

Toch heb ook ik zeker wel mijn voorkeuren en ben ik groot fan van de papegaaiachtige. In Brazilië was ik voornemens om enkele uren te besteden aan het fotograferen van de groenvleugelara’s. Ik was helemaal alleen en had alle tijd om op een mooie plek te gaan zitten waar ik de kans had om de sierlijke schreeuwerds vast te leggen.

Mijn geluk kon dan ook niet op toen een van de wat nieuwsgierigere exemplaren recht in de begroeiing voor me kwam zitten. Ongestoord door mijn aanwezigheid vertoonde hij zijn acrobatische kunsten op de kop hangend aan een tak voor een aandachtig toekijkende vrouwtje.”

Groetjes,
Patrick Gijsbers

Vind je het ook leuk de verhalen van de andere fotografen te lezen? Klik dan op: www.fotografie-reizen.nl/onze-fotografen-vertellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig + 20 =

Fotoreis Japan Tokyo vogel

Helemaal gratis ons e-book 'Vogelfotografie' Download nu!

Met het invullen van het formulier geef je toestemming voor opname in de mailinglist. Je kunt je hiervoor te allen tijde weer uitschrijven. Geen probleem!

Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Houd je email in de gaten voor het gratis e-book!