Hij was er ondersteboven van

Fotografiereizen fotografen vertellen Patrick Gijsbers
Onze fotografen vertellen: Patrick Gijsbers

“Het fotograferen van dieren is helemaal mijn ding. Het maakt me niet zo zeer uit of het nu gaat om zoogdieren, reptielen, amfibieën of vogels. Al dat leeft en beweegt is voor mij interessant.

Toch heb ook ik zeker wel mijn voorkeuren en ben ik groot fan van de papegaaiachtige. In Brazilië was ik voornemens om enkele uren te besteden aan het fotograferen van de groenvleugelara’s. Ik was helemaal alleen en had alle tijd om op een mooie plek te gaan zitten waar ik de kans had om de sierlijke schreeuwerds vast te leggen.

Mijn geluk kon dan ook niet op toen een van de wat nieuwsgierigere exemplaren recht in de begroeiing voor me kwam zitten. Ongestoord door mijn aanwezigheid vertoonde hij zijn acrobatische kunsten op de kop hangend aan een tak voor een aandachtig toekijkende vrouwtje.”

Groetjes,
Patrick Gijsbers

Vind je het ook leuk de verhalen van de andere fotografen te lezen? Klik dan op: www.fotografie-reizen.nl/onze-fotografen-vertellen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gdpr-image
Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Wanneer je deze website gebruikt ga je akkoord met de Privacy Policy.
Lees meer
Vind je onze website leuk?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Ontvang de nieuwste blogs en acties in je mailbox

Bedankt voor jouw inschrijving. We houden je op de hoogte!