Hoe je een mooie ster maakt

Monique Koeleman maakt een ster tijdens de Fotoreis IJsland.
Monique Koeleman,
Fotoreis IJsland, november 2018
“Deze foto heb ik gemaakt aan de hand van een uitleg die ik bij toeval hoorde. Fotograaf Yolanda vertelde hoe je een mooie ster van een lichtbron kon maken. Ik had al een poosje lopen proberen en na de uitleg van Yolanda, kreeg ik het dan toch zoals ik het in gedachte had.
En het leukste van deze reis was, dat ik er een paar vriendinnen aan heb overgehouden, met wie ik daarna naar Ameland ben geweest met het Fotoweekend Ameland en naar ik hoop ook weer mee ga met de Fotoreis IJsland in de zomer.”

Lees ook alle andere fotoverhalen van deelnemers aan onze fotoreizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Helemaal gratis ons e-book 'Voorjaarsbloemen fotograferen' Download nu!

Helemaal gratis ons e-book 'Voorjaarsbloemen fotograferen' Download nu!

Met het invullen van het formulier geef je toestemming voor opname in de mailinglist. Je kunt je hiervoor te allen tijde weer uitschrijven. Geen probleem!

Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Houd je email in de gaten voor het gratis e-book!