Ik was gulzig en wilde niets missen

Herman Wegter Fotografie weekend Groningen

Herman Wegter

Fotoweekend Groninger Waddenkust, 17 – 19 juli 2020
📮 Ik was gulzig en wilde niets missen

“Beste Yolanda en Ron. In de eerste plaats wil ik mijn waardering uitspreken over het mooie weekend in Noord Groningen. Ik heb echt genoten van het weidse uitzicht en het prachtige wad. Jullie hebben het perfect georganiseerd. Mooie locaties, goede begeleiding, prima hotel en goed eten. De sfeer in de groep was goed en met het weer hebben we echt getroffen. Eigenlijk heb ik dus geen minpunten. Het weekend was intensief. Weinig slaap als je alle zonsondergangen en -opgangen mee wilt meemaken. Daar kan ik natuurlijk ook niets van zeggen. Als ik het te heftig had gevonden, had ik een zonsopgang of zonsondergang voor mezelf moeten schrappen. Sommigen in de groep deden dat. Ik was gulzig😊 en wilde natuurlijk overal aan meedoen. Daar heb ik overigens geen spijt van. Ik heb weer heel veel opgestoken. Met name bij het gebruik van filters viel er voor mij nog wel wat te verdienen. Daar ga ik nog mee oefenen. Eerst nog met Cokin. Ik ga zeker kijken naar een beter filter-setje. Voor de rest hoop ik in de toekomst weer mee te doen aan een reis of een workshop.”

Hartelijke groet
Herman Wegter

Lees ook alle andere fotoverhalen van deelnemers aan onze fotoreizen.

Herman Wegter Fotografie weekend GroningenHerman Wegter Fotografie weekend GroningenHerman Wegter Fotografie weekend GroningenHerman Wegter Fotografie weekend GroningenHerman Wegter Fotografie weekend GroningenHerman Wegter Fotografie weekend GroningenHerman Wegter Fotografie weekend GroningenHerman Wegter Fotografie weekend Groningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Helemaal gratis ons e-book 'Voorjaarsbloemen fotograferen' Download nu!

Helemaal gratis ons e-book 'Voorjaarsbloemen fotograferen' Download nu!

Met het invullen van het formulier geef je toestemming voor opname in de mailinglist. Je kunt je hiervoor te allen tijde weer uitschrijven. Geen probleem!

Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Houd je email in de gaten voor het gratis e-book!