In een woord “Waanzinnig”!

Anca Soeteman – Fotoreis Schotland; “Wat heb ik een unieke en leuke week gehad tijdens de fotografie reis naar Schotland met fotografie-reizen.nl! Door de relaxte en prettige manier van begeleiding is de onderlinge sfeer al snel aangenaam en worden de lange reisdagen als een gezellige vakantie ervaren. Maar ook de kennis en ervaring van Yolanda Wals en Jan Meiborg maken het pakketje zeker compleet. Echte encyclopedieën over (landschaps)fotografie! En dit naast de gezellige en prettige persoonlijkheden! Reis is goed verzorgd, bij vragen of onduidelijkheden wordt er snel op gereageerd. Ook is er ruimte voor adhoc wijzigingen en dit is heel erg prettig wanneer bijvoorbeeld het weer niet echt mee zit.
Hoewel moeilijk om in een woord mijn ervaring met fotografie-reizen.nl te samenvatten zal ik het toch proberen: waanzinnig! Bedankt Yolanda en Jan! Mocht je nog aarzelen bij het kiezen van een fotoreis dan raad ik het je fotografie-reizen.nl van harte aan!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Helemaal gratis ons e-book 'Voorjaarsbloemen fotograferen' Download nu!

Helemaal gratis ons e-book 'Voorjaarsbloemen fotograferen' Download nu!

Met het invullen van het formulier geef je toestemming voor opname in de mailinglist. Je kunt je hiervoor te allen tijde weer uitschrijven. Geen probleem!

Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Houd je email in de gaten voor het gratis e-book!