In een woord “Waanzinnig”!

Anca Soeteman – Fotoreis Schotland; “Wat heb ik een unieke en leuke week gehad tijdens de fotografie reis naar Schotland met fotografie-reizen.nl! Door de relaxte en prettige manier van begeleiding is de onderlinge sfeer al snel aangenaam en worden de lange reisdagen als een gezellige vakantie ervaren. Maar ook de kennis en ervaring van Yolanda Wals en Jan Meiborg maken het pakketje zeker compleet. Echte encyclopedieën over (landschaps)fotografie! En dit naast de gezellige en prettige persoonlijkheden! Reis is goed verzorgd, bij vragen of onduidelijkheden wordt er snel op gereageerd. Ook is er ruimte voor adhoc wijzigingen en dit is heel erg prettig wanneer bijvoorbeeld het weer niet echt mee zit.
Hoewel moeilijk om in een woord mijn ervaring met fotografie-reizen.nl te samenvatten zal ik het toch proberen: waanzinnig! Bedankt Yolanda en Jan! Mocht je nog aarzelen bij het kiezen van een fotoreis dan raad ik het je fotografie-reizen.nl van harte aan!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gdpr-image
Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Wanneer je deze website gebruikt ga je akkoord met de Privacy Policy.
Lees meer
Vind je onze website leuk?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Ontvang de nieuwste blogs en acties in je mailbox

Bedankt voor jouw inschrijving. We houden je op de hoogte!