Nieuwe bedrijfskleding

Nieuwe vesten

Logo op arm bij nieuwe bedrijfskleding

Fotografie-reizen.nl gaat nieuwe bedrijfskleding aanschaffen. Opvallend daarbij is dat het logo over de hele lengte van de arm geplaatst wordt. Geen logo op de rug dus, waar de fotorugtas het zicht op het logo ontneemt. En ook geen klein logo voor op de borst.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=au9iVK6fPlE

Over het waarom zegt Yolanda Wals: “Als fotografen denken we altijd creatief. Niet alleen met fotograferen, maar ook op andere vlakken. Dus willen we iets anders dan gebruikelijk. De opties waren voor ons het logo over de volle lengte van de linkerarm of van boven naar beneden op de linker voorzijde van de kleding.” De bedrijfskleding heeft een vrolijke rode kleur, terwijl het logo er in wit op komt.

Op Facebook werd een filmpje geplaatst met proefkleding. Bij de hoody zat het logo op de arm en bij de polo en de jas over het voorpand. Gevraagd werd aan onze ‘likers’ waar zij de voorkeur aan gaven. Veel mensen reageerden. Niet alleen via Facebook zelf, maar ook persoonlijk richting fotografe Yolanda Wals. Unaniem werd gekozen voor het logo op de arm.

“Als Fotografie-reizen.nl zijn we blij dat zoveel mensen met ons mee hebben willen denken”, zegt Yolanda Wals. Binnenkort is zij in de nieuwe bedrijfskleding te bewonderen tijdens de Praktijkdag Fotografie op zaterdag 1 juli en vervolgens tijdens het Fotoweekend Ameland op 15, 16 en 17 september 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − 6 =

Fotoreis Japan Tokyo vogel

Helemaal gratis ons e-book 'Vogelfotografie' Download nu!

Met het invullen van het formulier geef je toestemming voor opname in de mailinglist. Je kunt je hiervoor te allen tijde weer uitschrijven. Geen probleem!

Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Houd je email in de gaten voor het gratis e-book!