Noorderlicht op de 1e avond!

Noordelich op de eerste nacht
Margot Koeleman
Fotoreis IJsland, november 2018

“Mijn eerste reis met Fotografie-reizen. En op de eerste avond krijgen we het Noorderlicht al te zien. Met zijn allen naar een leeg terrein, geen licht. We zoeken een goede plek en zetten het statief op. Jammer. Het was handig geweest om voor vertrek te controleren of alle onderdelen erbij zitten. Bevestiging camera/statief ligt thuis. (zit nu inmiddels wel aan mijn camera). Ik heb mijn camera op mijn rugzak gelegd en heb toch nog foto’s geschoten. (Bedacht achteraf dat ik de zelfontspanner had moeten gebruiken). De rest van de fotoreis kreeg ik gelukkig het statief van Yolanda te leen.

Helaas niet mijn beste foto, maar ik was er wel bij en heb het Noorderlicht gezien!”

Lees ook alle andere fotoverhalen van deelnemers aan onze fotoreizen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gdpr-image
Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Wanneer je deze website gebruikt ga je akkoord met de Privacy Policy.
Lees meer
Vind je onze website leuk?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Ontvang de nieuwste blogs en acties in je mailbox

Bedankt voor jouw inschrijving. We houden je op de hoogte!