Noorderlicht op de 1e avond!

Noordelich op de eerste nacht
Margot Koeleman
Fotoreis IJsland, november 2018

“Mijn eerste reis met Fotografie-reizen. En op de eerste avond krijgen we het Noorderlicht al te zien. Met zijn allen naar een leeg terrein, geen licht. We zoeken een goede plek en zetten het statief op. Jammer. Het was handig geweest om voor vertrek te controleren of alle onderdelen erbij zitten. Bevestiging camera/statief ligt thuis. (zit nu inmiddels wel aan mijn camera). Ik heb mijn camera op mijn rugzak gelegd en heb toch nog foto’s geschoten. (Bedacht achteraf dat ik de zelfontspanner had moeten gebruiken). De rest van de fotoreis kreeg ik gelukkig het statief van Yolanda te leen.

Helaas niet mijn beste foto, maar ik was er wel bij en heb het Noorderlicht gezien!”

Lees ook alle andere fotoverhalen van deelnemers aan onze fotoreizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Helemaal gratis ons e-book 'Voorjaarsbloemen fotograferen' Download nu!

Helemaal gratis ons e-book 'Voorjaarsbloemen fotograferen' Download nu!

Met het invullen van het formulier geef je toestemming voor opname in de mailinglist. Je kunt je hiervoor te allen tijde weer uitschrijven. Geen probleem!

Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Houd je email in de gaten voor het gratis e-book!