Paar natte knieën waard

Jan Peters Paar natte knieen waard | Fotografie-reizen - Fotoreizen
Jan Peters
Fotoweekend Ameland, 2019
“Ik heb in 2019 deelgenomen aan een zeer leuk en leerzaam fotoweekend op Ameland. Ik ben een ‘ beginnend’ fotograaf die zijn hobby na vele jaren weer opgepakt heeft. Toen de fotografie digitaal ging, heb ik eigenlijk nooit meer een nieuwe camera gekocht. Tot afgelopen jaar.
Tijdens het weekend bleek wel dat er een hoop te leren viel (en valt ????) en over veel van mijn foto’s was ik dan ook verre van tevreden.
Echter op 1 van de vroege ochtenden liep ik bij opgaande zon over het strand te struinen op zoek naar de kleine dingetjes. Dat vind ik vaak leuk om te fotograferen. En toen de zon net boven de horizon piepte, kwam ik dit prachtig verlichte scheermes tegen. De foto was me een paar natte knieën zeker waard.”

Lees ook alle andere fotoverhalen van deelnemers aan onze fotoreizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Helemaal gratis ons e-book 'Voorjaarsbloemen fotograferen' Download nu!

Helemaal gratis ons e-book 'Voorjaarsbloemen fotograferen' Download nu!

Met het invullen van het formulier geef je toestemming voor opname in de mailinglist. Je kunt je hiervoor te allen tijde weer uitschrijven. Geen probleem!

Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Houd je email in de gaten voor het gratis e-book!