Paar natte knieën waard

Jan Peters Paar natte knieen waard | Fotografie-reizen - Fotoreizen
Jan Peters
Fotoweekend Ameland, 2019
“Ik heb in 2019 deelgenomen aan een zeer leuk en leerzaam fotoweekend op Ameland. Ik ben een ‘ beginnend’ fotograaf die zijn hobby na vele jaren weer opgepakt heeft. Toen de fotografie digitaal ging, heb ik eigenlijk nooit meer een nieuwe camera gekocht. Tot afgelopen jaar.
Tijdens het weekend bleek wel dat er een hoop te leren viel (en valt ????) en over veel van mijn foto’s was ik dan ook verre van tevreden.
Echter op 1 van de vroege ochtenden liep ik bij opgaande zon over het strand te struinen op zoek naar de kleine dingetjes. Dat vind ik vaak leuk om te fotograferen. En toen de zon net boven de horizon piepte, kwam ik dit prachtig verlichte scheermes tegen. De foto was me een paar natte knieën zeker waard.”

Lees ook alle andere fotoverhalen van deelnemers aan onze fotoreizen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gdpr-image
Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Wanneer je deze website gebruikt ga je akkoord met de Privacy Policy.
Lees meer
Vind je onze website leuk?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Ontvang de nieuwste blogs en acties in je mailbox

Bedankt voor jouw inschrijving. We houden je op de hoogte!