Reisgenoten kwijt…

Mooi klein vogeltje op een tak - Costa Rica
Dirk van Dijk
Fotoreis Costa Rica, november 2019

“Bij een vorige fotoreis met een andere organisatie was ik mijn medereisgenoten op een gegeven moment kwijtgeraakt. Maar dat zou me deze Costa Rica reis niet weer gebeuren, dus mijn horloge vooruit gezet zodat ik altijd op tijd terug zou zijn. Tot bijna aan het einde van de reis is dat goed gegaan. Maar bij het maken van een foto van een watervalletje, waar ik op de grond lag om foto’s te maken, stond ik op en keek om me heen en wat denk je wat, niemand meer.Op zoek gegaan naar mijn medereisgenoten maar niet gevonden. Geappt, getelefoneerd en ge-sms’t, naar Yolanda en Patrick, maar ik kreeg geen bericht terug. Van de nood een deugd gemaakt, terug gelopen naar het resort en daar aan het foto’s maken geslagen. Waar ik deze Roepi Roepi vogel, of is het een Kroet, foto heb gemaakt.

Daar komt Yolanda, bijna buiten adem en enorm ongerust, aanlopen van de zoektocht naar mij. Ze had mijn berichten niet ontvangen, geen bereik waar ze op dat moment waren. Ze hebben, net als bij mijn vorige reis, het me vergeven. Dat is dan weer een voordeel als je een wat oudere jongere bent. Deze oudere jongere heeft ontzettend genoten van deze Costa Rica fotoreis, en kijk uit naar de volgende. Ik ga opnieuw met Fotografie-reizen.nl mee: naar Pantanal Brazilië.”

Lees ook alle andere fotoverhalen van deelnemers aan onze fotoreizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Helemaal gratis ons e-book 'Voorjaarsbloemen fotograferen' Download nu!

Helemaal gratis ons e-book 'Voorjaarsbloemen fotograferen' Download nu!

Met het invullen van het formulier geef je toestemming voor opname in de mailinglist. Je kunt je hiervoor te allen tijde weer uitschrijven. Geen probleem!

Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Houd je email in de gaten voor het gratis e-book!