Wat een fijne reis!

Marijke Soeting – Fotoreis Opaalkust: “Wat een fijne reis was de Opaalkust. Een plek zo dichtbij, zo Frans , maar ook een zo herkenbaar landschap. Intensief, maar je doet en leert ook veel. En natuurlijk applaus voor Yolanda en Patrick voor hun goede begeleiding en hun inzet om deelnemers de fotografie te laten beleven. Heel goed dat Fotografie-reizen het toch al rijkelijk aanbod met deze reis heeft uitgebreid.”

1 Comment

  1. Renee Stolk schreef:

    Fotoreis IJsland zomer met verlenging Landmannalaugar. Een geweldig land en een geweldige reis! Zo’n bijzonder, kleurrijk landschap, het leek af en toe wel of we op een andere planeet waren. Heel afwisselend met de vulkanen, bergen, geysers, watervallen, meren, rivieren, kustgebieden en leegtes. We hebben veel dieren gezien en vastgelegd: bultruggen, zeehonden, papegaaiduikers en diverse andere vogels, een walrus op een steiger in de haven. Zelfs de poolvos hebben we zien rennen. Heel indrukwekkend allemaal. De reis was van begin tot eind perfect georganiseerd. Niet in de laatste plaats door onze enthousiaste reisleider en fotograaf Eddy Reynecke. Heel veel dank hiervoor. Dit alles heeft deze reis onvergetelijk gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Helemaal gratis ons e-book 'Voorjaarsbloemen fotograferen' Download nu!

Helemaal gratis ons e-book 'Voorjaarsbloemen fotograferen' Download nu!

Met het invullen van het formulier geef je toestemming voor opname in de mailinglist. Je kunt je hiervoor te allen tijde weer uitschrijven. Geen probleem!

Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Houd je email in de gaten voor het gratis e-book!