Wat een gaap…klik, klik, klik

Linda van Vliet Aap met een grote Gaap | Fotografie-reizen - Fotoreizen

Linda van Vliet
Fotoreis Tanzania 2020

“Op reis met fotografie-reizen.nl is een fantastische ervaring. De organisatoren doen zo hun best om jou maar met het wauw-gevoel naar huis te laten gaan. En dan thuis nog eens eindeloos nagenieten met alle mooie foto’s. Want dat je thuis komt met heel veel mooie foto’s is bijna vanzelfsprekend! De chauffeurs van de auto’s doen er immers alles aan om jou de gelegenheid te geven een dier vanuit de mooiste hoek op de foto te krijgen.  Een paar centimeter naar voren of naar achteren om een tak of struik in beeld te ontwijken? Geen probleem, u vraagt, wij rijden.

Maar met alle organisatie en welwillendheid van de chauffeurs komt er toch ook een onverwacht “right time, right place” moment. Een moment dat jij net vanaf jouw plek in de auto, met je camera in de aanslag, iets moois ziet gebeuren. En zo heb ik bijgaande foto kunnen maken Lake Manyara National Park. Een prachtige baviaan die rustig op zijn gemak drie meter naast de auto zat en aan een enorme gaap begon. Klik, klik, klik ging mijn camera. De dag was al prachtig geweest maar deze foto maakte het helemaal fantastisch!”

Lees ook alle andere fotoverhalen van deelnemers aan onze fotoreizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + 12 =

Fotoreis Japan Tokyo vogel

Helemaal gratis ons e-book 'Vogelfotografie' Download nu!

Met het invullen van het formulier geef je toestemming voor opname in de mailinglist. Je kunt je hiervoor te allen tijde weer uitschrijven. Geen probleem!

Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Houd je email in de gaten voor het gratis e-book!