Fotografie cursussen

Wil je jouw fotografieniveau een stapje hoger tillen? Volg dan een cursus fotografie.

Fotografie cursussen op elk niveau

Wil je jouw fotografiekennis een treetje hoger brengen, volg dan één van onze fotografie cursussen. We hebben zowel fotografie cursussen voor beginners als voor gevorderden. Daarnaast bieden we ook een groot aantal kortdurende workshops fotografie van drie uren.

Workshop Avondfotografie

Dit is een avond fotografie workshop in het blauwe kwartiertje, waarbij je sfeervolle foto’s leert te maken. Ook ga je spelen met licht.

Meer informatie

Workshop Straatfotografie

Vind je straatfotografie eng? Ga dan eens op stap met onze fotograaf tijdens een workshop straatfotografie. Het is dan vast minder eng allemaal.

Meer informatie

Workshop Filters

Wil je gaan werken met filters maar weet je niet precies wat je moet kopen en hoe het werkt? Doe dan mee met deze fotografie workshop.

Meer informatie

Basis cursus fotografie

Termen als diafragma, sluitertijd en iso hebben na de basiscursus fotografie geen geheimen meer voor jou. Ook wordt aandacht aan compositie besteed.

Meer informatie

Workshop Landschapsfotografie

Een landschapsfoto maken, die ook nog boeit, is moeilijker dan je denkt. Tijdens de Workshop Landschapsfotografie leren we jou te ‘kijken’.

Meer informatie

Workshop HDR en Panorama

HDR-fotografie en panorama’s fotograferen in het veld en deze later samenvoegen in de computer. Dat ontdek je tijdens deze fotografie cursus.

Meer informatie

Privé cursus Fotografie

Heb je liever één op één begeleiding. Of heb je een speciaal onderwerp waar je meer van wilt weten? Dan is de privé fotografie cursus heel geschikt.

Meer informatie

 

BEKIJK AL ONZE FOTOREIZEN

Wij doen net iets meer!

Camera stuk? Er gaat een reserve-camera mee

Geen statief? Je kunt eentje van ons lenen

Geen filters? Ook die mag je van ons lenen

Leerzame fotobesprekingen en heel veel fototips!

Vergelijk onze prijzen gerust:

Vlieg/boottickets zijn inbegrepen in de reissom

Logies en ontbijt altijd inbegrepen

Alle (fotografie)excursies zijn inbegrepen

Begeleiding van professionele fotografen

Vragen of meer weten? Jouw adviseur fotografiereizen Yolanda Wals

Yolanda Wals van Fotografie-reizen.nl

Workshop Herfstfotografie

Herfst is één van de mooiste jaargetijden om te fotograferen. Tijdens de workshop Herfstfotografie leer je hoe je dit het beste kunt doen.

Meer informatie

Workshop Paddenstoelen

Maak waanzinnige foto’s met huis-tuin-en keuken-hulpmiddeltjes tijdens de workshop paddenstoelen fotograferen.

Meer informatie

Workshop Drone Fotografie

Met een drone zie je de wereld vanuit een heel ander perspectief. Ontdek alles over vliegen en fotograferen of filmen met een drone.

Meer informatie

 

Workshop Winterfotografie

De workshop Winterfotografie is een last-minute fotografie workshop. We geven deze als de winter zich aandient. Geef je alvast op.

Meer informatie

Fotografie cursus Elements

Ontdek hoe je foto’s op een juiste manier bewerkt in een eenvoudig fotobewerkingsprogramma? Dat kan met de cursus fotobewerking in Adobe Photoshop Elements.

Meer informatie

Fotografie cursus Lightroom

Tijdens de fotografie cursus Lightroom worden veel basisprincipes behandeld. Na deze cursus is Lightroom een fluitje van een cent voor je.

Meer informatie

OVERTUIG JEZELF DOOR DE REVIEWS TE LEZEN OF REVIEWVIDEO’S TE BEKIJKEN EN BOEK ÉÉN VAN ONZE GEWELDIGE FOTOGRAFIE REIZEN!

Wat onze deelnemers zeggen

Waarin onderscheiden onze fotografie cursussen zich?

 

Ontdekken in de praktijk

Ons motto is: je leert het beste door de theorie direct in de praktijk toe te passen. Dat betekent dat de fotografie cursus heel praktijkgericht is en je meteen de vaardigheden aanleert om mooie foto’s te maken of te bewerken.

Persoonlijke aandacht tijdens de fotografie cursus

Onze fotografen hebben voor iedereen persoonlijke aandacht en geven fototips op jouw eigen niveau. Of je nou beginner bent of gevorderde, je krijgt er altijd weer nieuwe fotovaardigheden bij. En de fotografie cursussen worden op diverse plaatsen in het land gegeven. Dus er is altijd wel een fotografie workshop te vinden op niet al te ver rijden van jouw woonplaats.

Gezellige sfeer tijdens de fotografie workshops

Alle fotografie cursussen geschieden in een uiterst ontspannen en gezellige sfeer. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd en bij de dag fotografie cursus zit een lunch inbegrepen in de prijs. Bij de fotografie workshops van een halve dag, krijg je halverwege een warme drank met iets lekkers. Ook ontvang je bij alle fotografie cursussen een naslagwerk, zodat je later het geleerde thuis nog eens na kunt lezen.

Vind je onze website leuk?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Ontvang de nieuwste blogs en acties in je mailbox

Bedankt voor jouw inschrijving. We houden je op de hoogte!