Weer goed georganiseerd

Dirk van Dijk – Fotoreis Schotland: “alweer mijn 3de grote fotoreis.  Deze was weer een goed georganiseerde reis waar ik alle ruimte kreeg om mijn foto’s te maken. Waar nodig met foto ondersteuning van Yolanda en Jan en mantelzorg van de andere deelnemers. Tijdens het fotoweekend Ameland, met Sarah en van haar de drieluik beginselen geleerd en die nu geprobeerd in praktijk te brengen.

En ik zeg het maar, wat goed is daar blijf ik bij, op naar de 4de, misschien de uitgestelde Japan reis.

Comments are closed.

Helemaal gratis ons e-book 'Voorjaarsbloemen fotograferen' Download nu!

Helemaal gratis ons e-book 'Voorjaarsbloemen fotograferen' Download nu!

Met het invullen van het formulier geef je toestemming voor opname in de mailinglist. Je kunt je hiervoor te allen tijde weer uitschrijven. Geen probleem!

Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Houd je email in de gaten voor het gratis e-book!