Workshop Fotografie

Je bent op zoek naar een workshop fotografie die jou een stapje verder brengt?
Fotografie-reizen.nl heeft de keus uit diverse fotografie workshops voor beginners en gevorderden.

Verbeter jouw fotoskills met een workshop fotografie

Voor de beginner biedt Fotografie-reizen.nl een basiscursus fotografie op diverse locaties in Nederland. Deze fotografie workshop duurt een hele dag, waarbij je grotendeels in de praktijk jouw camera van binnen en van buiten leert kennen. De basiscursus fotografie wordt gegeven door ervaren fotografen.

Heb je de basisprincipes van het fotograferen onder de knie en wil je een stapje verder, dan biedt Fotografie-reizen.nl diverse andere fotografie workshops aan. Een workshop fotografie duurt drie uren en behandelt één thema. Persoonlijke aandacht staat centraal tijdens de workshop fotografie.

Ook worden workshops fotobewerking gegeven. Voor alle fotografie workshops geldt dat deze verspreid over het land gegeven worden door enthousiaste fotografen.

Workshop Filters

Als je met filters wilt gaan werken, maar nog geen idee hebt welke je leuk vindt, is dit een geschikte fotografie workshop.

Meer informatie

Workshop Straatfotografie

Stap over de drempel en doe samen met onze fotograaf een workshop straatfotografie. Minder ‘eng’ dan je denkt! Onze fotograaf helpt je.

Meer informatie

Basiscursus Fotografie

Wil je weten wat een diafragma en een sluitertijd doen en hoe je een mooie beeldopbouw maakt? Dan is er een leuke fotografie cursus: de basiscursus fotografie.

Meer informatie

Workshop Landschapsfotografie

Hoe maak je een goede landschapsfoto die ook boeit? Wat is beeldopbouw? Dat ontdek je tijdens de Workshop Landschapsfotografie.

Meer informatie

BEKIJK AL ONZE FOTOREIZEN

Wij doen net iets meer!

Camera stuk? Er gaat een reserve-camera mee

Geen statief? Je kunt eentje van ons lenen

Geen filters? Ook die mag je van ons lenen

Leerzame fotobesprekingen en heel veel fototips!

Vergelijk onze prijzen gerust:

Vlieg/boottickets zijn inbegrepen in de reissom

Logies en ontbijt altijd inbegrepen

Alle (fotografie)excursies zijn inbegrepen

Begeleiding van professionele fotografen

Vragen of meer weten? Jouw adviseur fotografiereizen Yolanda Wals

Yolanda Wals van Fotografie-reizen.nl

Workshop Avondfotografie

Dit is een fotografie workshop waarbij je gebruik maakt van het blauwe uurtje. Ook ga je aan de slag met bewegend licht.

Meer informatie

Workshop Paddenstoelen foto’s

Ontdek tijdens onze workshop paddenstoelen fotograferen hoe je fantastische foto’s kunt maken onder begeleiding van onze fotograaf.

Meer informatie

Workshop HDR – Panorama

HDR-fotografie is op velerlei terreinen toe te passen; voor interieurs en landschappen is het bijvoorbeeld uitermate geschikt. Ook maak je panoramafoto’s.

Meer informatie

Fotografie cursus Lightroom

Onderwerpen die in de fotografie cursus Lightroom aan bod komen zijn aanpassen van de densiteit, kleurcorrecties, uitsnijden van foto’s en nog veel meer.

Meer informatie

Privé fotografie cursus

Heb je liever alle aandacht van de fotograaf of heb je een speciaal onderwerp waarover je meer wilt weten? Boek dan een privé fotografie cursus.

Meer informatie

Workshop Drone fotografie

Ontdek de mogelijkheden om met een drone te vliegen en vanuit de lucht prachtige foto’s en films te maken tijdens de workshop drone fotografie.

Meer informatie

Workshop Winterfotografie

Als de winter zich aandoet, wordt de workshop Winterfotografie georganiseerd. Dit is dus een last-minute fotografie workshop.

Meer informatie

Workshop Herfstfotografie

De mooie, mysterieuze herfstkleuren vangen tijdens het mooie ochtendlicht. Dauwdruppels en zonneharpen tijdens de workshop Herfstfotografie.

Meer informatie

Fotografie cursus Elements

Wil je ontdekken hoe je foto’s op een juiste en gemakkelijke manier kunt bewerken? Dat kan met de cursus fotobewerking in Adobe Photoshop Elements.

Meer informatie

OVERTUIG JEZELF DOOR DE REVIEWS TE LEZEN OF REVIEWVIDEO’S TE BEKIJKEN EN BOEK ÉÉN VAN ONZE GEWELDIGE FOTOGRAFIE REIZEN!

Wat onze deelnemers zeggen

Waarin onderscheidt onze workshop fotografie zich?

Begeleiding op jouw eigen niveau

De fotografen van Fotografie-reizen.nl besteden tijdens een workshop fotografie individueel aandacht aan jou. Persoonlijke begeleiding op jouw eigen niveau dus. De een heeft wat meer hulp nodig dan de ander.

Kies een fotografie workshop die jou aanspreekt

De fotografie workshops zijn korte fotografie cursussen van ca. drie uren. Dus geen ellenlange fotografie cursus van weken en weken, maar zoek uit ons aanbod welke workshop fotografie jou het meest aanspreekt en het beste bij jou past.

Voor een klein bedrag jouw fotokennis opgekrikt

Een workshop fotografie is niet duur. Voor slechts 60 euro volg je bij Fotografie-reizen.nl al een workshop fotografie van 3 uren. Bij die prijs zijn ook nog koffie/thee met iets lekkers inbegrepen. Je kunt bij ons kiezen uit diverse workshops. Bekijk ons aanbod en kies uit wat jij leuk vindt.

Fotografie cursus voor beginners

Als je beginner bent, raden wij aan eerst de Basiscursus Fotografie te volgen. Dan weet je wat een diafragma en sluitertijd is en volg je de workshops fotografie wat gemakkelijker.

Schrijf je in voor een leuke fotografie workshop of fotografie cursus

Vind je onze website leuk?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Ontvang de nieuwste blogs en acties in je mailbox

Bedankt voor jouw inschrijving. We houden je op de hoogte!