Wollenbollen onder de donderwolken

Marion van Schooten - de schaapherder op de Drentse heide

Marion van Schooten

Fotoweekend Drenthe, augustus 2020
📮 De schaapsherder was not amused
“De laatste dag van het fotoweekend Drenthe werd een bijzondere dag. We hadden het allemaal erg naar ons zin en verheugden ons op het zien van de schapen op de Drentse heide. Patrick ging vooruit om de kudde en haar herder op te sporen. En jawel hij had hen gevonden en met de schaapsherder gesproken. Na een flinke wandeltocht zouden we ze dan eindelijk ontmoeten. Wat een feest….al die wollenbollen grazend en wandelend in de kudde. De heide gaf een geweldig contrast. De schapen staken over en soms zat of stond je er met je camera midden in.  Het weer was fantastisch bij aanvang van de wandeling maar aan het einde naderde er een enorm dreigende lucht.  Zon en donderwolken bij elkaar en de glijdende zon over de heide. Het gaf een prachtig contrast.
Is dit ook een foto voor in het hotel Yolanda? We kunnen wel een expositie beginnen, zulke mooie foto’s hebben we met zijn allen dit weekeinde gemaakt…”
Groet,
Marion

Lees ook alle andere fotoverhalen van deelnemers aan onze fotoreizen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gdpr-image
Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Wanneer je deze website gebruikt ga je akkoord met de Privacy Policy.
Lees meer
Vind je onze website leuk?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Ontvang de nieuwste blogs en acties in je mailbox

Bedankt voor jouw inschrijving. We houden je op de hoogte!