De stilte, de kleuren…

De stilte, De kleuren
Marion van Schooten
Fotoreis IJsland, oktober 2018

“De eerste fotoreis die ik maakte was naar IJsland. IJsland stond torenhoog op mijn bucketlist al lang voordat ik met de camera er op uit trok. En daar was ik dan… Noorderlicht op de 1e nacht, zonsopkomst bij de Geiser… enzovoorts. De groep waarmee ik reisde was echt een hele toffe groep! Ik was om, wat een veelzijdig land.

Op Diamond beach kreeg ik de kers op de taart, turqoise ijsbrokken en een  ondergaande zon in de bewolking. Wat een bijzondere kleur en de luchtweerspiegeling op het zwarte strand. Even was er niemand meer om mij heen, de stilte, de kleuren en alleen de zachte klik van mijn camera.
IJsland is echt een aanrader. Dat is dan ook de reden dat ik deze zomer mee ga, maar dan nu voor het zomerlandschap, de vogels, de walvissen en alles wat Fotografie-reizen.nl biedt… Een unieke ervaring!”

Lees ook alle andere fotoverhalen van deelnemers aan onze fotoreizen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gdpr-image
Deze website gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Wanneer je deze website gebruikt ga je akkoord met de Privacy Policy.
Lees meer
Vind je onze website leuk?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Ontvang de nieuwste blogs en acties in je mailbox

Bedankt voor jouw inschrijving. We houden je op de hoogte!