Het voelde al snel vertrouwd

Fotoweekend Brabant Voorste Goorven bij zonsopkomst

Lia van der Vliet

Fotoweekend Brabant

📮 Het voelde al snel vertrouwd

“Dit was mijn eerste ervaring van een weekend met de groep van Yolanda Wals. En het was prima. Het hotel ligt tussen de Oisterwijkse vennen, een prachtige plek. Op korte reisafstand: de Loonse en Drunense heide, wandelbos bij Tilburg.
Er werd uitleg gegeven met tips en adviezen. Er was volop tijd om vragen te stellen. Ik heb filters kunnen lenen – dat was erg fijn , omdat ik  nog niet eerder met filters heb gefotografeerd.
Onderwerpen: landschap, met groothoek, panorama, HDR en bracketing; eekhoorns (telelens) in een park in Tilburg. Yolanda kende de omgeving goed en wist de meest fotogenieke plekjes te vinden.
Je gaat met een groepje onbekenden op pad ( de meesten van mijn groep kenden elkaar omdat ze al vaker een cursus bij Fotografiereizen hadden gevolgd) , maar omdat je de hobby en interesse deelt, voelt het al snel heel vertrouwd met elkaar.
Ik ben thuisgekomen met mooie foto’s waar ik tevreden over ben; voor herhaling vatbaar.
Dankjewel, Yolanda”
Lees ook alle andere fotoverhalen van deelnemers aan onze fotoreizen.

Fotoweekend Brabant Van Esschenven bij zonsopkomstFotoweekend Brabant Eekhoorn in Wandelbos TilburgFotoweekend Brabant Oisterwijkse vennenFotoweekend Brabant Oisterwijkse vennen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Helemaal gratis ons e-book 'Voorjaarsbloemen fotograferen' Download nu!

Helemaal gratis ons e-book 'Voorjaarsbloemen fotograferen' Download nu!

Met het invullen van het formulier geef je toestemming voor opname in de mailinglist. Je kunt je hiervoor te allen tijde weer uitschrijven. Geen probleem!

Je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Houd je email in de gaten voor het gratis e-book!